kermit Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Dlatego napisałem że to subiektywne wrażenie...to może tak: wewnątrz wyczuwalny intensywny zapach produktu gęstniejący proporcjonalnie do częstotliwości użycia spryskiwaczy(okres jesienny) Zastosowano w matizie.Smug na lakierze nie stwierdzono.
R0N1N Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Ja kiedyś spróbowałem i było bez rewelacji,dość mocno się pienił no i smród wewnątrz był spory- to oczywiście subiektywne wrażenie.Generalnie niczym nie zachwycił. Skoro mocno się pienił i mocno było go czuć to znaczy, że za mało go rozcieńczyłeś.
patrykml Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Sory że tak trochę nie na temat ale nie chce zakładać nowego tematu więc się podepnę. Gdzie Meguiar's Glass Cleaner koncentrat można kupić w najlepszej cenie? I gdzie można kupić te buteleczki co na foto w pierwszym poście
paluch Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ceny są wszędzie zbliżone a buteleczki dostanie i w ShowCarShine i w Excede, Temachem itp.
kross12 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 A można go gdzieś kupić w mniejszej pojemności? Galon to wystarczy dla moich wnuków...
paluch Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 nie można, jest tylko w takiej ilości - spróbuj z kimś na pół kupić.
bobas Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 poszukaj u partnerów forum a na pewno znajdziesz.
radziej Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Ja zrobiłem podobnie, poszukaj chętnych na forum...warto, ponieważ glass cleaner jest extra
yacek _b Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 ja tam z nikim do spóły nie wchodziłem ( nie było chętnych ) , odżałowałem kasę kupiłem i mam , środek jest świetny , używam go w domu ( genialny do luster ) i do autka , starczy mi na lata ...
embargo Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Natomiast ja nie jestem w 100% zadowolony z tego produktu , przy rozcieńczeniu 1:10 na demineralizowanej wodzie potrafi zostawić smugi gdzie Shiny Garage Glass cleaner nie zostawia nic. aczkolwiek zapach winogron rewelacyjny
Kubz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 embargo, katuję ten płyn od ponad roku i ani razu nie pozostawił smug.
Fancivi Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Hmm.. ja uzywam od niedawna ale smug tez nie zauwazylem
escimo Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Hmm, u mnie też nie było nigdy smug . I domywa elegancko
-snoop- Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Natomiast ja nie jestem w 100% zadowolony z tego produktu , przy rozcieńczeniu 1:10 na demineralizowanej wodzie potrafi zostawić smugi gdzie Shiny Garage Glass cleaner nie zostawia nic. aczkolwiek zapach winogron rewelacyjny Może ma na to wpływ fibra której używasz Ja za pierwszym razem przetarłem szybę jakąś najtańszą fibrą z Biedrony i rzeczywiście lekkie smugi zostały. Teraz używam Janka do szyb i jest Do tego ten zapach winogron
mihnova Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ja również używam od jakiegoś czasu GCC i nie zdarzyło mi się żeby zostawił smugi
zegarek Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Led Lenser na szybę i wtedy dopiero niektórzy zaczynają widzieć smugi
kamilgt Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 a jak pięknie się megs pieni gloria + megs 1:10 = pianka do golenia moja mama dzisiaj "do czego to doszło, że kamil myje okna w domu" ale jak zapach się unosił w pokoju to kazała sobie odlać trochę i mówi, że sprawdzi co to za wynalazek
escimo Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 kamilgt, też mojej mamie odlałem trochę koncentratu do mycia szyb w domu
dzinkins Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 kamilgt, też mojej mamie odlałem trochę koncentratu do mycia szyb w domu Widzę że standard ja też To tylko potwierdza jakość produktu Galonik się ma, aby przypadkiem nie zabrakło
zegarek Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ode mnie nawet teściowa dostała
JM63 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Widzę, że nie tylko ja wpadłem na pomysł obdarowania 'zwykłych śmiertelników' tym stuffem Ale winogrona? Stali bywalcy imprez plenerowych zgodnie stwierdzają - pachnie jak TOI TOI
escimo Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 JM63, mi to jakimiś jagódkami zajeżdża
kubik Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ale winogrona? Stali bywalcy imprez plenerowych zgodnie stwierdzają - pachnie jak TOI TOI Byłem zachwycony zapachem,dałem powąchać ojcu i powiedział to samo. Od tamtej pory już mnie tak nie jara
ANB Karol Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Oczywiście że glass cleaner używany jest w domu ja i kilka innych rzeczy jak APC a nawet wosk
Rekomendowane odpowiedzi