Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

biale styling 32 slabo wygladaja rozumiem iz wersja z e38 szersze tylne i 18 cali wielkie? bo mialem takie ale pelne czarne ...ale oz kozaki sa

kolor bardzo mi sie podoba jeden z moich ulubionych w e36

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pokaż więcej zdjęć bo po tym to twierdzę że do estorila 1 się nie umywa. wygląda jak zwykły, niebieski akryl.

Opublikowano

20121002165400.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Może tutaj lepiej będzie widać. Ten kolor ma mnóstwo srebra i perły w składzie i to widać w pełnym słońcu. W cieniu wygląda pospolicie ;) Poza tym auto na tym zdjęciu jest przed zdzieraniem morki i przed polerką . Na te zabiegi musi poczekać do wiosny bo narazie nie mam warunków. I zdjęcia robione tylko galaxy s2 :/

tu trochę zdjęć na nowym BMW serii 3 F30 http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=626957

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Patryczken masz chyba najładniejszą M3 e36 w PL a nie wiem czy nie jedną z najlepiej zadbanych w Europie/świecie...

Mieszkam tak blisko Ciebie, a jeszcze nie miałem okazji natknąć się na twoj pojazd i obejrzeć z bliska. Autko piękne :good::song:

Opublikowano

Muszę powiedzieć,że tak odrestaurowanej trójki e36 chyba jeszcze nie widziałem :shock:

Aż łezka kreci się w oku,gdy podziwia się takie cacko i to w dodatku w wersji "M",która jest już prawdziwą rzadkością na polskich drogach :)

Kolego Patryczken, chylę czoła przed Twoim projektem i cieszę się bardzo, że są jeszcze tak pozytywnie "zakręceni" pasjonaci, jakże kultowego już modelu e36 :good:

Powodzenia i wytrwałości w dążeniu do realizacji kolejnych ambitnych celów ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie na bbs'ach auto najlepiej odzwierciedla swój klimat :good: ps.nie bałeś się lać tak grubo wodą pod maską? czy masz jakiś patent anty-spięciowy ? :o

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

odświeżę temat ;) i powtórzę to co poprzednicy:

Piękne BMW, świetna robota, a padowi to chyba dałeś po piź***e obrotami :P

HTT... widać, że Kamil maczał w tym palce ;) tak trzymaj!