GracjanS4 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Opuść auto i wstaw zdjecie błotnika
Royal Szczecin Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Nie jestem wielkim fanem BMW ale twoja jest pierwsza którą chciałbym mieć - piękna !!!
witboy Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 biale styling 32 slabo wygladaja rozumiem iz wersja z e38 szersze tylne i 18 cali wielkie? bo mialem takie ale pelne czarne ...ale oz kozaki sa kolor bardzo mi sie podoba jeden z moich ulubionych w e36
paczek07 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 piękne i zadbane BMW . na codzień patrze na te zdezelowane 316 ze znaczkami mpower jednak można jeszcze spotkać śliczne niezepsute "tuningiem" bmw
maya Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jak się nazywa ten kolor bmw ? Jest genialny po prostu, tak jak całe auto
bienek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 A tak wygląda Estoril Blue 2 (z najnowszej f30 m pakiet) na e36 Uploaded with ImageShack.us
Sucre Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Pokaż więcej zdjęć bo po tym to twierdzę że do estorila 1 się nie umywa. wygląda jak zwykły, niebieski akryl.
bienek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Uploaded with ImageShack.us Może tutaj lepiej będzie widać. Ten kolor ma mnóstwo srebra i perły w składzie i to widać w pełnym słońcu. W cieniu wygląda pospolicie Poza tym auto na tym zdjęciu jest przed zdzieraniem morki i przed polerką . Na te zabiegi musi poczekać do wiosny bo narazie nie mam warunków. I zdjęcia robione tylko galaxy s2 tu trochę zdjęć na nowym BMW serii 3 F30 http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=626957
Czasobywacz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ładny zestaw kosmetyków Na ostatnim zdjęciu maska jakaś nijaka hmm albo jakos dziwnie światło pada
bienek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Patryczken masz chyba najładniejszą M3 e36 w PL a nie wiem czy nie jedną z najlepiej zadbanych w Europie/świecie... Mieszkam tak blisko Ciebie, a jeszcze nie miałem okazji natknąć się na twoj pojazd i obejrzeć z bliska. Autko piękne
bawarczyk Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Muszę powiedzieć,że tak odrestaurowanej trójki e36 chyba jeszcze nie widziałem Aż łezka kreci się w oku,gdy podziwia się takie cacko i to w dodatku w wersji "M",która jest już prawdziwą rzadkością na polskich drogach Kolego Patryczken, chylę czoła przed Twoim projektem i cieszę się bardzo, że są jeszcze tak pozytywnie "zakręceni" pasjonaci, jakże kultowego już modelu e36 Powodzenia i wytrwałości w dążeniu do realizacji kolejnych ambitnych celów
T0mas Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Genialne auto i szacunek za prace przy nim. Oby wiecej takich aut.
darjan Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Według mnie na bbs'ach auto najlepiej odzwierciedla swój klimat ps.nie bałeś się lać tak grubo wodą pod maską? czy masz jakiś patent anty-spięciowy ?
Fancivi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Odlaczyc akumulator, zaslonic komputer/alternator i mozna smialo lac wode
HoodY Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Piękne M bardzo ładny egzemplarz bbs-y dodają mu uroku...
Aron15 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 odświeżę temat i powtórzę to co poprzednicy: Piękne BMW, świetna robota, a padowi to chyba dałeś po piź***e obrotami HTT... widać, że Kamil maczał w tym palce tak trzymaj!
Rekomendowane odpowiedzi