Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emka kosa aż ciężko wzrok oderwać od tych zdjęć alu też bajeczka. Zawsze mi się marzyła taka e36. Maluszek też niczego sobie. Twój ? czy tylko go czyścisz ?

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jaki kocur z tej m3 fiu fiu fiu :good:

Oglądając pare zdjęć aż się nie chce wierzyć że to PL :D:D

Opublikowano

Pięknie utrzymane M3, takie autko już można śmiało powiedzieć rzadkość i rodzynek, fotele super :good:

Opublikowano

Piękna M, jeszcze stan marzenie :) Ile czasu poświęciłeś na doprowadzenie do takiego stanu? :)

Profilaktycznie powinieneś zamazać tablice co by pod jakieś zamówienie dla kogoś nie poszła :thumbdown:

Pozdrawiam

Opublikowano

Niezła sztuka, ile masz stopni negatywu z tyłu? Naciąg też syty :-] nie było problemu z "wstrzeleniem"? 4bary starczyło na tył? :evil:

Opublikowano

Wrzucaj Patryk wszystko co masz niech padnie forum ale takie fotki aż z chęcią się ogląda :good::good:

Niemcy mogą się uczyć od takich ludzi jak robić auta z stylem

Opublikowano

BMW kosmos :evil: Rewelacja, w moim guście, nisko i szeroko :good: Powiedz czym polerowałeś ranty, bo na wiosne czeka mnie to samo 8-) Swoją drogą chata i miejscówka wypas.

Opublikowano

Fajnie - zmiana wnętrza niczym w Fani Czterech Kółek ;) takie BMW cieszy oko :good: BTW ten author w garażu Twój - też śmigam :) , no i super kostka na podjeździe :good:

Opublikowano

Piękne wnętrze eMki, jednak to co zwróciło moją uwagę to świetnie utrzymany Maluszek! Gratuluję :good: I ten widok z podjazdu... 8-)

• Administrator
Opublikowano
zmiana wnętrza niczym w Fani Czterech Kółek

Nie obrażaj kolegi :P

Pięknie utrzymane M3, choć mi jako die hard fanowi LMów, poprzednie koła bardziej podchodziły ;)

Opublikowano
Pięknie utrzymane M3, choć mi jako die hard fanowi LMów, poprzednie koła bardziej podchodziły ;)
Są ciekawsze ale .......... do BMW jakoś nie pasują .

Musi być konkretny parapet :)

Koła ci nie wystają za obrys karoserii?
opony nie,ranty tak :D taki styl.. Z tylu jest felga 10 cali a na tym naciagniete 225/35 :evil:

215 / 35 też ciekawie wygląda na 10 J :good:

Nie jestem zbytnio fanem BMW ale jak widzę laleczkę z konkretnym silnikiem i odpowiednimi kołami to .............. :ad:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

em3000, to nie Keskiny tylko OZ Futura. Czyli oryginalne skręcane, dwuczęściowe felgi na bazie których powstała "podróbka" jednoczęściowych felg, czyli Keskin KT1.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Praca na wysokim poziomie. Raczej nie ma się do czego przyczepić. Jasny setup wnętrza jest w BDB stanie jak na te lata Przepiękne M3. Kolor idealny. Repliki BBS LM były ładniejsze niż te ofelgowanie co teraz jest. Masz jeszcze jakieś zdjęcia ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie przepadam za BMW ale ta twoja jest świetna.Gały wychodzą :shock: Jak coś mogę podpowiedzieć to wkłady lamp przednich z czarnych zmieniłbym w standard odbłysk metalik, bo jakoś nie pasują do super całości, gdzie dominuje chrom(metalik) a nie czerń, to tak moim zadaniem.

Świetna robota przy detailingu i modach :good: