Dystrybutor Colourlock Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Do nakładania protectora mikrofibra się nie sprawdzi. Protector najlepiej nakładać białą nietroczącą się szmatką.
zegarek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zwykły aplikator bawełniany się bardzo dobrze sprawdza do Leder Protectora. Nie pozostawi smug.
cubstone Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dobra, dzięki za wyjaśnienia
kamilpe Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Tez uzywam do skory srodkow od colourlock jestem b. zadowolony Aczkolwiek na "mojej" 14 letniej skorze zaczynaja pojawiac sie niefajnie "zalamania" wiec niedlugo wrzuce pare fotek i mam nadzieje, ze pomozecie mi to zwalczyc
Dystrybutor muzycom Opublikowano 1 Lipca 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 Pewnie, że pomożemy. Czekamy na fotografie.
pawel9016 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 Próbował ktoś używać butelke z pianownicą do clenera Gliptona GT12?, bo zastanawiam się czy będzie lepsze aplikowanie jego jak w przypadku zestawu z lederzentrum.
kamilpe Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Pewnie, że pomożemy. Czekamy na fotografie. Wrzucilem do watku o jasne skorze - bardziej pasuje niz tutaj. Z gory dzieki za pomoc
zegarek Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Próbował ktoś używać butelke z pianownicą do clenera Gliptona GT12?, bo zastanawiam się czy będzie lepsze aplikowanie jego jak w przypadku zestawu z lederzentrum. Musiałbyś mocno rozcieńczyć z wodą, aby nie zatkać pianownicy. Ogólnie nie nadaje się.
pawel9016 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Dziękuje za odpowiedź, bo się zastanawiałem właśnie nad kupnem, ale teraz już wiem że to byłby zły zakup.Więc zostaje aplikacja aplikatorem.
P-U-M-A Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Wrzucę 2 zdjęcia z prac z produktami Colourlock. Pewnie komuś się przydają jak będzie nie zdecydowany co kupić Dodam od siebie że jeżeli tapicerka jest bardzo brudna i trzeba trochę mocniej nad nią popracować to należy być ostrożnym wersja STRONG może usunąć nawet farbę ze skóry.
Dystrybutor muzycom Opublikowano 4 Lipca 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Jeśli w którymś miejscu strong zabiera farbę to pomyśl o tym by położyć tam jeszcze raz wykończenie bo w takim miejscu Top Coat jest uszkodzony. W tym wypadku nawet woda zabierze Ci pigment przy tarciu na mokro. Jeśli wykończenie jest zdrowe to farby nie rusza. Tapicerka z uszkodzonym wykończeniem nie pozostanie długo w dobrym stanie.
P-U-M-A Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Jeśli w którymś miejscu strong zabiera farbę to pomyśl o tym by położyć tam jeszcze raz wykończenie bo w takim miejscu Top Coat jest uszkodzony. W tym wypadku nawet woda zabierze Ci pigment przy tarciu na mokro. Jeśli wykończenie jest zdrowe to farby nie rusza. Tapicerka z uszkodzonym wykończeniem nie pozostanie długo w dobrym stanie. Dokładnie jest tak jak piszesz. Dlatego nie ma problemu z tym w nowszych samochodach. I jak na razie zaobserwowaliśmy problem tylko na skórze w Audi A8 D3 2004 i 2005r. Oczywiście zostały zastosowane produkty o których mówiłeś po zabiegu.
Radziu Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam, chciałbym pielęgnować, zabezpieczyć czarną skórę oraz roletę bagażnika, wszystko widać na zdjęciach jak wygląda stan foteli oraz rolety Audi A6 2006 S-Line. Do czarnej skóry który środek zakupić? - Meguiar's Gold Class Leather & Vinyl Cleaner - Chemical Guys Leather Cleaner Do rolety bagażnika jaki środek stosować? Zapoznaj się z regulaminem dotyczącym rozmiaru zdjęć.
dominiczek9518 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Radziu Odpuść takie produkty szczególnie tego megsa Warty zainteresowania i używany przez wiele osób zestaw colourlock myślę że zadowoli cię Tutaj w zależności jakiego typu skóry i jak zabrudzone zestaw soft lub strong.
Radziu Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Mam od dawna Poorboy's World Natural Look i bardzo dobrze sprawdził się dla skóry.
dominiczek9518 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ehh nie testowałem na skórach, ale na plastikach wygląda i pachnie świetnie Wolę używać środki przeznaczone do skór a nie do wszystkiego
chudy Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 z tego co czytałem (i widziałem, bo wrzuciłem parę razy "chemical guys natural coś tam do plastików"), to skóra lakierowana nie różni się za bardzo od plastików/winylu.
Radziu Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ehh nie testowałem na skórach, ale na plastikach wygląda i pachnie świetnie Wolę używać środki przeznaczone do skór a nie do wszystkiego Poorboy's World Natural Look do Leather, Vinyl, Rubber, Plastic, Tires and More - tak pisze na produkcie.
piotto0 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dzisiaj następne skóry do czyszczenia, tym razem w Volvo. Znajomy który zostawił auto miał też jakiś środek do skór, bardziej budżetowy to zrobiłem na szybko małe porównanie z wiadomo czym w wersji "Strong". Ten pasek przy którym jest środek do skór - czyszczony właśnie nim ( i szczoteczką colourlock ). Środek niczym nie ruszany, pierwszy pasek Colourlock Strong.
Tommy Lee Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 ten środek to chyba kupiony w carrefourze, oni tam maja takie wynalazki, strona po Colourlock wydaje się być jaśniejsza (czystsza)
piotto0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Myślałem że to jest dosyć jasne ... ale żeby rozwiać wątpliwości to napiszę. Ten środek fajnie odświeżył skórę i ten grubszy brud ściągnął i to wszystko - pewnie gdybym wziął byle coś do mycia + szczotka colourlock efekt by był podobny. Colourlock strong - wiadomo oczyścił skórę która stała się faktycznie czysta.
andrew9 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ja również dopytam - mam w samochodzie czarną, perforowaną skórę (jak na zdjęciach na tej aukcji: http://otomoto.pl/toyota-celica-1-8-ts- ... 47983.html). Nie jest w złym stanie (poza otarciem z jednego boku na siedzeniu kierowcy - za to jednak nie chcę się sam brać i myślę, że podjadę przy okazji do punktu w z forum (w Długołęce)), natomiast chciałbym zacząć o nią dbać. Przejrzałem temat i najbardziej zainteresował mnie zstaw Colourlock Strong: http://sklep.colourlock.pl/zestaw-stron ... dowej.html Tu moje pytanie - czy do takiej skóry będzie on odpowiedni (ewentualnie może coś innego) oraz czy warto używać jeszcze jakiegoś środka. Tu na forum pojawiły się: Leder Protector Środek pielęgnujący Colourlock http://sklep.colourlock.pl/leder-protec ... ujacy.html oraz ZYMOL LEATHER CONDITIONER Zaznaczę, że nie przeszkadza mi efekt umiarkowane połysku (nawet taki lubię).
miro28 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 co proponujecie do kilkunastnej skóry w bmw czerwona i audi a6 niebieska ?
wsx22 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 zakupilem zestaw courlock strong, przetestowałem na jednym odcinku fotela i użyłem Strong Cleaner, następnie Leder Versiegelung po czym skóra straciła połysk. Całkowicie zmatowiała, nie wiem czy to tak ma być, czy ona miała taki połysk ponieważ nie była czyszczona (choć wątpie ponieważ cała taka jest), po prostu tak jakby straciła warstwę połysku, hmm??? Auto kupiłem miesiąc temu i wnioskuje że skóra od kilku lat nie była czyszczona. Kolor skóry to czarny.
proximo Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 skóra była brudna dlatego się świeciła
Rekomendowane odpowiedzi