Dystrybutor muzycom Opublikowano 16 Października 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Absolutni nie Wosk jelsi chodzi o auta ma chronić przed wodą. Sakwy, cabriolety. Wszystkie starsze skóry, które powinny się świecić. Oldtimery, odzież skórzana i galanteria Naprawdę polecam to dobry jakościowo wosk syntetyczny stożony dla muzeów. Natomiast do nowych tapicerek mamy lepsze środki.
wojan Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Cześć! Moglibyście doradzić jak mogę doprowadzić do porządku jasną skórę, która od użytkowania poczerniała na rogach? Niżej wrzucam zdjęcia jakie udało mi się zrobić:
SzaKal Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 wojan, A nie znalazłeś odpowiedzi w tym temacie ? Jeszcze raz takie pytanie i dostaniesz ostrzeżenie.
GarbatyMaciek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Czytam ten post od początku i widzę, że zachwalacie produkty Colourlock, nigdy nie miałem z nimi kontaktu i teraz pytanie czy plame na fotce niżej zestaw colourlock soft będzie wstanie usunąć czy trzeba to potraktować środkiem strong? Nie wiem po czym jest ta plama, mam ją od początku jak kupiłem auto, skóry mają przelatane 63tys km, Dotychczas do skóry używam Megs'a Gold Class Leather. Dodam, że fotele są w kabriolecie, więc skóra jest narażona bardziej na słońce.
ShiningCar Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 GarbatyMaciek, Colourlock Soft powinien sobie z tymi zabrudzeniami poradzić.
GarbatyMaciek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 ShiningCar, dzięki za pomoc. Czy po tym wyczyszczeniu nałożenie np Nanoshine Ceramic Pro for Leather to dobry pomysł czy dać sobie spokój i regularnie używać Colourlock'a?
Toyoava Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Przeczytałem wszystkie posty. Kierowany Waszymi opiniami kupiłem Strong Cleanera Colorlocka. Niestety efekt nie jest zadowalający. W kilku miejscach mam okrągłe plamy, jakby od brudnych palców. Uparcie pozostają po szczotkowaniu. W ogóle skóra Toyoty jest jakaś twarda, Przypomina bardziej dermę. Szczoteczka się ślizga po niej i nie zbiera zabrudzeń. Zmyłem to, co prawdopodobnie zmyłbym zwykłą mokrą szmatką. Zna ktoś skórę od Toyoty i jakiś sposób na plamy ?
tomasns Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 rzadko zdarzają się problemy z Colourlock'iem pasowało by zobaczyć zdjęcie co to się tam dzieje
Toyoava Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Oto zdjęcia tylnego siedziska. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0ed ... 37318.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/17b ... bef4b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/65c ... 0c376.html
zegarek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Czy przypadkiem nie jechały opony na tylnym siedzeniu?
Toyoava Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie wiem. Kupiłem tapicerkę od gościa, który przez pół roku trzymał ją w garażu. MNie to wygląda na brudne paluchy, może podczas demontażu. Albo może ogniska pleśni. Ale zapachu nie ma.
atvmmz Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Na pewno nie są to brudne paluchy, strong radzi sobie z takimi zabrudzeniami (i o wiele większymi) bez żadnego problemu.
SzaKal Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Mi to wygląda na jakiś grzyb, pleśń
zegarek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jeśli trzymał w garażu, to może opierało się o jakieś opony, smar albo przeszło grzybem. Każde z tych rzeczy powierzchownie da się zmyć, ale ciemne plamy zostaną. Jeśli jest tak jak przypuszczam, to zostaje farbowanie tych miejsc.
czarny19 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jakie środki zastosować zeby uratować ten fotel ale żeby go gorzej nie dobić?
Toyoava Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Dzięki koledzy. Zacznę od "wywabiania" plam tak jak postępuje się ze śladami po oponach. Przed farbowaniem i tak muszę to zrobić. A może jeszcze wcześniej potraktować Predatorem?
spons Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 A może jeszcze wcześniej potraktować Predatorem? Próba nie strzelba ale jeżeli są to faktycznie ślady po oponach to ogółem cienko to widzę czego byś nie użył
Tomek WRO Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 spons, a co takiego jest w oponie, że jak zabrudzi skórę to nie doczyści się?
atvmmz Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Tomek WRO, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=14450
Toyoava Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Niestety skończy się barwieniem. Delikatna aplikacja Predatora nie była skuteczna, a mocniejsza zaczęła zbierać kolor skóry i uszkodziła zewn. powierzchnię. Plamy zeszły ale razem z lakierem. Teraz będę się uśmiechał do LC i farbowanie. Tak więc Panowie ostrożnie z Predatorem bo mocny jak cholera.
spons Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 a mocniejsza zaczęła zbierać kolor skóry i uszkodziła zewn. powierzchnię. Możesz podesłać mi fotkę i opisać co, jak i czym robiłeś?
Dystrybutor muzycom Opublikowano 6 Lutego 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Skoro zeszły to raczej nie były po oponach. Nawiasem mówiąc sezon na opony w pełni. W poniedziałek będziemy walczyć z praktycznie białą tapicerką. Uważajcie więc. Czarny19 wyczyść najpierw i potem się oceni czy fotel nadaje się do farbowania. Ze zdjęcia wynika, ze już fotel nieco zmęczony. Strasznie się świeci i ma dużo pęknięć. Z naszej oferty polecam zestaw ze strongiem.
cesarz Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 U mnie skóra wygląda tak jak u czarnego - jaki środek zastosować najlepiej?
Quattron Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Hej ja uzylem kosmetykow Furniture Clinic i jestem bardzo zadowolony. Tu efekty : przed : w trakcie czyszczenia i po czyszczeniu (jakby co chętnie doradzę w czyszczeniu skorzanej tapicerki I tu magiczne specyfiki: Pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi