Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

witam witam. A nie da rady trochę później, koło, albo po 20?? Może bym podjechał. Mam kilka produktów do przetestowania z DiamondBrite, ale mam jeszcze ręke w gipsie więc samemu dużo nie podziałam. A propo glinkowania to mamy też swoje glinki (delikatne bardzo, więc jak masz BH to można zrobić konfrontacje :))

A z DB mam coś na smołe, do felg, dressing do opon i do szyb.

a Justynie mógłbym podwieźć w razie czego zaprawkę (to sprawdzisz przy okazji czy jest ok)

Posted

Wiecie co moze by jednak na jutro przeniesc? Nie udalo mi sie korekty wczoraj dokonczyc i dis bede konczyl

• Dystrybutor
Posted

Nie ma problemu, tylko godzina do ustalenia. Muszę pojawić się na uczelni w ciągu dnia, ale nie wiem jeszcze o której. Wieczorem ustalimy.

Posted

mi też tak pasuje,

Co do glinek to mam BH softa i temachemowskie soft i hard :) inne kosmetyki też sie znajdą, mam dość bogate zaplecze :).

Tylko gdzie ten kercher, na grochowie?

Posted

ok ja się dostosuję więc jak coś to czekam na info odnośnie godziny. Kercher pewnie ten na Grochowie przy Lidlu :)

Paweł fajnie by było gdybyś mógł przyjechać to można byłoby sprawdzić te produkty no i przy okazji odebrałabym zaprawkę i pędzelki ;)

• Dystrybutor
Posted

okazało się, że Paweł ma się pojawić na uczelni w niedzielę a nie sobotę (student ;) ) więc jesteśmy bardziej elastyczni czasowo :)

Wiolka

Posted

zobacze o której dziś skończę robotę - może dołączę :)

• Dystrybutor
Posted

Potwierdzam, bedziemy :)

Tylko powiedźcie mi gdzie to jest. Jakieś lidla znalazłem na mapie, tylko nie wiem czy to ten. Będę leciał łazienkowską i później prosto al. stanów zjednoczonych, w lewo w grochowską i gdzieś tam po lewej to będzie. Zgadza się??

Posted

najlepiej jak będziesz jechał trasą łazienkowską, al. Stanów Zjednoczonych do ronda wiatraczna i w prawo w grochowską i potem po prawej stronie będzie lidl i karcher :)

• 2 weeks later...
Posted

odświeżając temat nie mam dobrych wiadomości. Duży kercher na grochowie został całkowicie zamknięty. Wczoraj leciałem z Gdańska do lublina i po myjce tylko palety zostały:(

szkoda.... wielka szkoda....

Posted

Faktycznie szkoda bo fajne miejsce do spotów było :cry:

Trzeba by się zorientować jak z tą myjką samoobsugową przy zamienieckiej.

Posted

W Zielonce, jadąc w kierunku na Wołomin, zaraz za torami otworzyli 4 lub 5 stanowiskową myjnię, zapraszam :song:

Nie wiem jak Wy ale ja nie lubię myjek Karchera, w porównaniu z obecną myjką - też w Zielonce zaraz obok tej nowej, na Karcher muszę wydać 5zł więcej :zly:

Posted

U mnie w Łomiankach jest w zasadzie nie pilnowana samoobsługowa, naprawdę bardzo rzadko sie zdarza żeby ktoś tego pilnował (może ze 2 razy kogoś widziałem a myłemm czesto) tylę że kawałek drogi :idea: