saintmc Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Elo. Musze wyglinkowac autko. Moze przy okazji spociwszy sie,co?
saintmc Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Moze jutro okolo 19 albo w sobote jakos rano
Justyna Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 jutro o 19 pewnie nie zdąże ale w sobote rano moge być
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 witam witam. A nie da rady trochę później, koło, albo po 20?? Może bym podjechał. Mam kilka produktów do przetestowania z DiamondBrite, ale mam jeszcze ręke w gipsie więc samemu dużo nie podziałam. A propo glinkowania to mamy też swoje glinki (delikatne bardzo, więc jak masz BH to można zrobić konfrontacje ) A z DB mam coś na smołe, do felg, dressing do opon i do szyb. a Justynie mógłbym podwieźć w razie czego zaprawkę (to sprawdzisz przy okazji czy jest ok)
saintmc Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Wiecie co moze by jednak na jutro przeniesc? Nie udalo mi sie korekty wczoraj dokonczyc i dis bede konczyl
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Nie ma problemu, tylko godzina do ustalenia. Muszę pojawić się na uczelni w ciągu dnia, ale nie wiem jeszcze o której. Wieczorem ustalimy.
saintmc Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 mi też tak pasuje, Co do glinek to mam BH softa i temachemowskie soft i hard inne kosmetyki też sie znajdą, mam dość bogate zaplecze . Tylko gdzie ten kercher, na grochowie?
Justyna Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 ok ja się dostosuję więc jak coś to czekam na info odnośnie godziny. Kercher pewnie ten na Grochowie przy Lidlu Paweł fajnie by było gdybyś mógł przyjechać to można byłoby sprawdzić te produkty no i przy okazji odebrałabym zaprawkę i pędzelki
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 okazało się, że Paweł ma się pojawić na uczelni w niedzielę a nie sobotę (student ) więc jesteśmy bardziej elastyczni czasowo Wiolka
saintmc Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 to co powiedzie na godzine 10?
Justyna Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 a może 11? (na 10 musze podrzucić dziadka na piknik na Agrykoli )
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Daj się wyspać 11...ok?
saintmc Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 hehe może być, ja już będę pewnie na nogach przed 7
Justyna Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 ok czyli sobota, godz. 11, miejsce karcher na ul. grochowskiej przy Lidlu
sirtrojan Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 zobacze o której dziś skończę robotę - może dołączę
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Potwierdzam, bedziemy Tylko powiedźcie mi gdzie to jest. Jakieś lidla znalazłem na mapie, tylko nie wiem czy to ten. Będę leciał łazienkowską i później prosto al. stanów zjednoczonych, w lewo w grochowską i gdzieś tam po lewej to będzie. Zgadza się??
Justyna Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 najlepiej jak będziesz jechał trasą łazienkowską, al. Stanów Zjednoczonych do ronda wiatraczna i w prawo w grochowską i potem po prawej stronie będzie lidl i karcher
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Kurcze pomyliło mi się. Właśnie tak myślałem że w prawo, a nie w lewo. No to do zobaczenia
saintmc Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 mx_nowicki, masz to apc dla mnie jescze?
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 11 Czerwca 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2011 Mam, wezmę
saintmc Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 odświeżając temat nie mam dobrych wiadomości. Duży kercher na grochowie został całkowicie zamknięty. Wczoraj leciałem z Gdańska do lublina i po myjce tylko palety zostały:( szkoda.... wielka szkoda....
Justyna Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Faktycznie szkoda bo fajne miejsce do spotów było Trzeba by się zorientować jak z tą myjką samoobsugową przy zamienieckiej.
Pavlik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 W Zielonce, jadąc w kierunku na Wołomin, zaraz za torami otworzyli 4 lub 5 stanowiskową myjnię, zapraszam Nie wiem jak Wy ale ja nie lubię myjek Karchera, w porównaniu z obecną myjką - też w Zielonce zaraz obok tej nowej, na Karcher muszę wydać 5zł więcej
TWes Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 U mnie w Łomiankach jest w zasadzie nie pilnowana samoobsługowa, naprawdę bardzo rzadko sie zdarza żeby ktoś tego pilnował (może ze 2 razy kogoś widziałem a myłemm czesto) tylę że kawałek drogi
Rekomendowane odpowiedzi