Jump to content

sklep, eksperci, jakies car spa w Poznaniu i okolicach???

Angelo

Recommended Posts

Czesc piszę tego posta bo ciekawi mnie czy w Poznaniu lub bliskich okolicach jest może jakis sklep z akcesoriami i kosmetykami do autek??? Fajnie by było pogadac z kims kto sie na tym zna w cztery oczy ( bo na forum widzę, że nowych i to nie pisze tylko o sobie traktuje sie za zło konieczne mimo ze korzystam z szukajki) ktory by moze cos doradził. Ciekaw tez jestem czy macie moze jakis garaz większy gdzie sie spotykacie i eksperymentujecie na autach. Ja niestety garazu nie posiadam dlatego chce zakupic produkty Poorboys'a kore w wiekszości można stosowac w słoncu.

• Dystrybutor

All4auto.pl :good:

Ale swoją drogę można było by włożyć trochę wysyłku i popatrzeć adresy sklepów, a nie zakładać nowy temat. ;) Masz też temat o spotkaniach regionalnych z Wielkopolski czy Poznania ;)

a no widzisz a myslałem ze jest to tylko sklep internetowy.

Ale sie ciesze poniewaz wiekszośc kosmetyków własnie chce zamówic z tego sklepu, pieniądze wydane na przesyłke pójda na coś do auta.

A co do tych spotów to poczytam, moze tam sie dowiem czy macie jakis spa garage :D

Angelo, pewnie ,że mamy

hmm czyli rozumiem ze to tajemnica albo muszę sobie zasluzyc :D

prawdopodobnie koło piatku bede w all4auto to moze tam sie cos dowiem :P