Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poniżej wrzucam filmik - wywiad, który nakręciła ze mną lokalna telewizja, w ramach pokazywania ciekawych aut z Radomska i okolic . Emisja na żywo odbyła się 22.05.2011 w programie "Już weekend". Moim zdaniem bardzo fajnie zmontowane, zdjęcia zajęły ponad godzinę. Zapraszam do oglądania i komentowania.

Przy okazji jak ktoś wie w jaki sposób zrobić, żeby filmik wyświetlał się na forum w oknie ... był bym wdzięczny.

Przygotowanie auta do prezentacji:

- mycie,

- miejscowo presta aurora glaze 3000, czarny pad, obroty 1600,

- DC2 ręcznie po całości,

- wosk # 16,

- plastiki - żel "by renault" (allegro),

- opony - K2 Bold,

- polerki - pasta w kostce,

Wnętrze

- odkurzone (odkurzacz zlemer :D) ,

- plastiki Car Plan flash dash,

- fotele Gold Class rich leather,

- dywaniki - trzepanie, odkurzanie + pianka Max Clean - nie wiem czy jest tu znana, ale godna polecenia,

- szyby - Clin.

To chyba tyle. :ad:

Posted
Przy okazji jak ktoś wie w jaki sposób zrobić, żeby filmik wyświetlał się na forum w oknie ... był bym wdzięczny.

Umieścić w [you tube][/you tube] --- usuń spację.

Napisz coś o tej paście presta bo mało o tym wiadomo, każda opinia na wagę złota ;)

Posted

Dokładnie, przecież obecne amatorskie lustrzanki oferują o niebo lepsza jakość :P. Ale autko niczego sobie, mało juz takich.

Posted

Nagrywane było jakąś dużą kamerą. Mam to wszystko na płycie DVD i tam jakość jest o wiele lepsza niż to.

A co do kierownicy to ja lubię świecące, "wyplakowane" plastiki i tego nie zmienię choć to już dawno nie modne ... wiem :dontknow:

Posted
kierownicy by się przydał jakiś natural look

No miałem mówić. Jakaś wyschnięta jakaś z brudem w środku... :)

Civic w automacie? :) Ciekawie :)

Posted

Mi się podoba, może nie samo auto bo jakoś Japończyki mnie nie kręcą, ale praca i cierpliwość włożona w samochód. Szkoda, że nie masz fotek zaraz po zakupie auta :)

Posted

W tym programie powinny być jeszcze zdjęcia przed. Niezła robota :good:

A ja się przejmuję dwoma odpryskami na masce ;)

Posted

A ja się zastanawiam, skąd ja znam to auto? No jasne- Ryba, który fury przywraca z martwych :D

Posted

przeciez kazda Honda od 88 roku ma silniki 16 zaworowe począwszy od Civiców kończących na Integrach, CRX'ach. Wyjątkiem jest NSX.

Posted

Nie gadajcie ,że blasku nie widać.Kręcone kiepską kamerą w pełnym słońcu jeszcze w dodaku... Takie nagranie powinno być przy zachodzie koło 18.. no teraz to już później i wtedy najlepiej widać efekt.Pozotywnie w każdym razie się prezentuje szczególnie jakby popatrzeć na fotki ,które wrzucił Mazek,