Gość Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 WItam Kilka dni temu w "luźnych" pochwaliłem mojego kolegę z Audi że dba...no tego mu nie można zarzucić bo faktycznie stosował się do zaleceń ale jak w nowy rok oddawałem mu Audi po wożeniu się i wpadłem na myjnie coś mimo słabego światła mi się nie podobało Miałem nosa Umówiliśmy się na Wash&Wax i małego "Jacka Daniela" na wczoraj i się zaczęło Pomysł jedziemy do Niego. Tak więc spakowałem do skrzyneczki SRP i parę gratów ale....po namyśle dorzuciłem drugą skrzyneczkę z powodu "przeczucia". Jak się okazało całkiem trafnego Jak poniżej zobaczycie w proces dbania o autko gdzieś wkradł się błąd lub dwa Tytułem usprawiedliwienia jeśli na końcowych fotkach zobaczycie gdzieś pył z pasty uczciwie przyznaję że to czego nie wymiotłem pędzelkiem usunę przy pierwszym sobotnim myciu bo kończyliśmy zabawę między drugą a trzecią rano. Pędzli pozujących z domu nie zabrałem a te co miałem były nie śmiałe oraz za bajzel w garażu nie odpowiadam Enjoy W poszukiwaniu kropki asfaltu Za wnęki dostał upomnienie Zarówno we wnękach i tu pomagała Gloria z APC Meg'sa Felgi potraktowane TarRemover'em i Forlega. Szczoteczka i nie pozujący pędzelek PreWash z killera Coś tam się nazbierało Tragedii nie ma ale dobrze by najmniej nie jest Coś tam lepiej szału nie ma (zestaw 3M) Wolfgang na dedykowanym cleanerze nałożony "prostymi liniami" Na felgach po IPA leży Detailer's Pride Szybki wszystkie RainX No to popatrzmy co to się narobiło Różne światełka dla wymagających Na plastikach Porboys Trim I to tyle:) Szalu nie ma bajzel w garażu a zdjęcia robione telefonem Ale "świci się" Pozdrawiam
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Swoop, Edytor mnie w konia robi zaraz coś wpadnie
kempus Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jak zawsze wymiata powinieneś nosic w kieszeni kurtki mini zestaw 3M jak Cię złapie "przeczucie"
dw4463757 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 A jak wpadnie w fobię i będzie czyjeś auta na parkingu robił 'bo te rysy denerwowały'? Good job!
kempus Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 minetoo, na uj mu klapa od studzienki w garażu?
kempus Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 minetoo, chyba, że to frisbee dla doga niemieckiego
Checio Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Szybka akcja ale efekt całkiem dobry - świeci się Teraz już wiem gdzie podziewają się dekle ze studzienek kanalizacyjnych
fireman Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ładnie się odświeżyła Fakt porządek w garażu jak się patrzy
ShiningCar Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Bardzo fajne odświeżenie Piotrku
Justyna Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 minetoo, fajne odświerzenie auta może tym razem zostanie na dłużej w takim stanie co do bałaganu w garażu to jeszcze nic w porównaniu z tym u mnie na działce (była fotka w relacji poldka ) no ale ja na to wpływu nie mam
tilf Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Widzę że właściciel (uwieczniony na jednej fotce) pięknie wkomponował się w ten artystyczny nieład panujący w jego przybytku . A sama robota, no cóż też bym tak chciał, znaczy się przeczucia mieć i w ogóle...
bucki Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 minetoo, niedługo będziesz chodził jak cowboy po parkingach z sun gunem za paskiem i strzelał do aut A tak na poważnie to dobra robota i zdjęcia też fajne mimo ze telefonem.
kempus Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 minetoo, niedługo będziesz chodził jak cowboy po parkingach z sun gunem za paskiem i strzelał do aut
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 bucki, Każdy kto w Małopolsce ma auto nie takie jak być powinno ryzykuje konfrontacje z minetoo
bucki Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Więc ludzie z Małopolski kryjcie się bo cowboy minetoo, czuwa
Swoop Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 minetoo, niedługo będziesz chodził jak cowboy po parkingach z sun gunem za paskiem i strzelał do aut i ewentualnie wrzucał ulotki, że ma fajny garaż i czas między 2 a 3 na roboty
miHoo79 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Fajne odswiezenie Gratulacje Jack Daniels kontra wlasciciel audi = 1:0
luk skywalker Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 to ten nasz wspólny znajomy malarz z grabówek?
miki Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 wogule lakiernik winien mieć zakaz polerowania, bo po co ? jak dobrze pomaluje nie trzeba polerować Jeżeli trafi się wtrącenia na lakierze, a nie wymyślono jeszcze takich warunków żeby się nie trafiło jedno lub kila to należy je wyciąć i spolerować! [ Dodano: 22 Styczeń 2012, 13:18 ] oczywiście trzeba sie dostować do warunków w Polsce, Widziałeś kiedyś jak są polakierowane auta za granicą, anglia, niemcy, francja, holandia ?
maya Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 wogule lakiernik winien mieć zakaz polerowania, bo po co ? jak dobrze pomaluje nie trzeba polerować Jeżeli trafi się wtrącenia na lakierze, a nie wymyślono jeszcze takich warunków żeby się nie trafiło jedno lub kila to należy je wyciąć i spolerować! [ Dodano: 22 Styczeń 2012, 13:18 ] oczywiście trzeba sie dostować do warunków w Polsce, Widziałeś kiedyś jak są polakierowane auta za granicą, anglia, niemcy, francja, holandia ? mówisz o tych malowanych wałkiem ? co do wtrąceń to wiadomo, ale po to są kabiny żeby to ograniczać
kamilgt Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Widziałeś kiedyś jak są polakierowane auta za granicą, anglia, niemcy, francja, holandia ? wystarczy obejrzeć "Fani czterech kółek" żeby zobaczyć co ten ich znajomy "profesjonalny lakiernik" odwala
Rekomendowane odpowiedzi