Wojtas_WSC Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Kolor bajka. Zdjecia wyszly fajnie szczegolnie ostatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Podręczna inspekcja lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/drive clean Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 kolor wymiata-super miałem okazje pracować ostatnio nad e90 ale w kolorze szarym. Baaardzo miło wspominam korektę- lakier przyjemnie poddawał się menzernie 400(biała flexi). Na koniec m3000(na żółtej flexi) i wyglądał potem bajecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzykilerr Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Dobrze wyprowadzany piękny lakier Mimo dbania właściciela widać, że jednak coroczne polerowanie jest nieuniknione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Delikatny lakier to prawda, ale jeżeli auto omija serwisy i myjnie to nie trzeba korekty co rok, niestety w tym temacie mam pecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Było: zacieki na nerkach ohydna czarna ramka na oryginalnej wypolerowałem zacieki mały akcent kolorystyczny Efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 aż się prosi na kolanach o czarne nerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jakoś nigdy mi się czarne nerki nie podobały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 native, a doszły Ci te ramki niebieskie? Na co dałeś tablicę, taśma dwustronna czy nity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Naklejane czy lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 naklejane, tablica poszła na dwustronna zobaczymy kiedy ja zgubie chociaż na chwile obecną zdaje mi się że bym wyrwał tablice z niebieska podkładka tak trzyma red doszły ale kolor zupełnie nie trafiony, dorwałem farbę w sprayu o bardzo podobnym kolorze jak wyschnie ramka na tył to wrzucę foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Nie zgubisz tablicy, bez obaw Czekam na foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzylu Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 wg mnie najlepszy kolor do e90 całą pracę wykonywaliście w tym garażu ze zdjęć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 mycie na bezdotyku i szybki powrót na korektę do garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 aż się prosi na kolanach o czarne nerki +1 Piękne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi