pietras_wawa Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 W następnym tygodniu zamierzam umyć komorę silnika. Po tym zabiegu chciałbym zabezpieczyć sobie plastiki pod maską. Nie wiem czy mój wybór będzie rozsądny. Zastanawiam się nad zakupem Valet Pro Talos Protectant albo 303 Protectant. Z opisów wynika że mają podobne działanie. Tyle że ekonomiczniej wychodzi kupić Talos Protectant. Czy ktoś może porównywał te obydwa produkty?
capricorn Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Ja mam obydwa ale test porównawczy dopiero za tydzień
pietras_wawa Posted May 8, 2011 Author Report Posted May 8, 2011 ok dzięki. Już myślałem że temat zostanie zakopany. Czekam na relację
capricorn Posted May 14, 2011 Report Posted May 14, 2011 Kolor, konsystencja, zapach dal mnie ten sam. Zdjęcie trochę słabo obrazuje ale dla mnie po aplikacji nie ma żadnej różnicy. Zobaczymy po tygodniu jak będą się zachowywać Lewa strona VP talos, prawa 303
sq8shq Posted May 15, 2011 Report Posted May 15, 2011 prawa jakby bardziej jasniejsza i bardziej naturalna ale moze to tylko kwestia swiatla...
pietras_wawa Posted May 15, 2011 Author Report Posted May 15, 2011 capricorn, dzięki za test. Też mi się wydaje że efekt jest taki sam.
capricorn Posted May 16, 2011 Report Posted May 16, 2011 sq8shq, kwestia światła i kiepskiego operatora aparatu
Administrator AreK Posted May 16, 2011 Administrator Report Posted May 16, 2011 Osobiście testowałem te dwa produkty i również wydaje mi się , że jeżeli to nie to samo to są conajmniej mega podobne
witles Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Czy VP Talos zostawia plamy na tkaninach? Jeśli tak, to czym je zmyć? Wylał mi się dziś na siedzenie....
Dystrybutor EXCEDE Posted August 7, 2011 Dystrybutor Report Posted August 7, 2011 witles, Nie wiem czy zostawia plamy, bo nigdy mi się nie wylał. Pranie odkurzaczem powinno pomóc.
witles Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Plama jednak została po wyschnięciu, jak pogoda się poprawi, to spróbuję lekko przeprać.
Recommended Posts