AutoDetailing Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 http://moto.allegro.pl/item751614343_fo ... relka.html Polecam powiększenie drugiego zdjęcia
Amnes Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 To chmury Dla mnie nic nowego, ciągle takie widze
AutoDetailing Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Racja, nie da się wyjechać na ulicę aby nie spotkać kilku takich okazów. Może i to dobrze, że lato się skończyło i jesienna aura oszczędzi nam takich widoków.
Big Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 O Boże !! Kto mu narobił takich hologramów ??!!
julian Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 gwarantuje, to nic takiego. w miniony weekend zajmowałem się z łukaszem (Łukasz) autem z miesięcznym lakierem, które było w znacznie, na prawdę znacznie gorszym stanie;) zdjęcia niebawem na forum.
Administrator CleanerFreak Opublikowano 28 Września 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 X6 klienta przed CAR-SPA. Musiałem zrobić zdjęcia - dobry przykład jak ludzie potrafią "wypolerować" auto.
CMQ Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 To jest powszechne, ludzie myślą że polerka to jest temat jednoetapowy (albo są tak leniwi), więc jadą z ostrym compoundem, potem myju myju i klient zadaje czymś takim szyku na każdych światłach...
Tomasz KRK Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Pięknie! Widzę , że narodził się wątek o tym jak nie powinny wyglądać efekty polerki Zatem dorzucę coś co przyjechało do mnie. Piąta seria przed wizytą . Te hologramy mają przynajmniej regularne kształty
Łukasz Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 To ja też wrzucę kilka zdjęć - auto Evo VIII - było całe malowane miesiąc temu i w tym zakładzie dopiero kilka dni temu zrobili polerkę. Przyjechałem z kolegą po odbiór auta i kierownictwo serwisu twierdziło, że auto w wersji do oddania klientowi powinno wyglądać tak:
Thomas Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Przyjechałem z kolegą po odbiór auta i kierownictwo serwisu twierdziło, że auto w wersji do oddania klientowi powinno wyglądać tak: ja bym tego auta nie przyjął od nich tylko kazał poprawiać .. a jak nie to zwrot kosztów ....
AutoDetailing Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Cały czas dziwię się, że wielu ludzi godzi się z taką fuszerą odbierając auto
Thomas Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 do tego zrobił to zakład ,który zajmuje się lakiernictwem ... może warto powiedzieć gdzie to,aby przyszłe osoby uniknęły tam odwiedzin ...
Łukasz Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 ja bym tego auta nie przyjął od nich tylko kazał poprawiać .. a jak nie to zwrot kosztów .... Polerka była robiona 3 dni, a samo malowanie ciężko zliczyć ile czasu. Widziałem auto po samym malowaniu i było naprawdę ładne, dopóki lakiernik nie dotknął się lakieru, a efekty tego widać na zdjęciach, chociaż wszystkiego nie widać. Kolega po moim obejrzeniu auta w obecności kierownika (chciał swoje mądrości wyłożyć, ale akurat trafił na mnie) wolał nie ryzykować i zabrał w piątek auto po uzyskaniu pieniędzy na samodzielne poprawki - cały weekend z Julianem doprowadzaliśmy ten lakier do stanu używalności - niestety zabrakło nam aparatu na drugi dzień i to 3 z kilkunastu zdjęć, które mamy:
Thomas Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 te coś takiego już pokazuje, niebo ,a ziemię ... w szczególności na ostatniej fotce czysto
julian Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 co ciekawe w przypadku tego evo - to nie była wyłącznie kwestia usunięcia hologramów! auto było w bardzo wielu miejscach wprost "przeorane". Aby usunąć część rys nie wystarczyly nawet wełniane nakładki polerskie czy FC+ na zielonej gąbce, Łukasz sięgnąl w końcu po papier i dopiero to, wykończone dwu-etapowym polerowaniem pozwoliło pozbyć się rys! i czy ktoś by uwierzył, ze ten lakier ma niecały miesiąc?!?!
Thomas Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 co ciekawe w przypadku tego evo - to nie była wyłącznie kwestia usunięcia hologramów! auto było w bardzo wielu miejscach wprost "przeorane". to już masakra ... tak jak mówię ten kto to zrobił czyli zakład powinien dostać po tyłku za to ....
Administrator CleanerFreak Opublikowano 29 Września 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 ....czy ktoś by uwierzył, ze ten lakier ma niecały miesiąc?!?! Tak, wierzę, ponieważ systematycznie mamy Caddy-ki w warsztatach lakierniczych i tak przeważnie przychodzą do nas od fachowca
Gość Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Nie wiem czy wiecie ale chyba większość ludzi zupełnie nie widzi hologramów, czasami jak je komuś pokazuje i są dość wyraźne to mówią, że nie widzą Poza tym my widzimy takie detale na jakie zwykły użytkownik auta nie zwraca uwagi.
Thomas Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Nie wiem czy wiecie ale chyba większość ludzi zupełnie nie widzi hologramów, czasami jak je komuś pokazuje i są dość wyraźne to mówią, że nie widzą mi się wydaje,że często właśnie taka osoba nie tyle,że nie widzi ,ale nie chce widzieć ... mniej pracy, poza tym co ma poprawiać skoro tego nie widzi ... i uważa ,że jest ok
jmajka Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 hologramy zostają z prostej przyczyny czasu którego nie mam najczęściej na usuniecie takich skaz
CarSPA-Zymöl Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Nasza klientka oddała samochód do ASO w Wwie ponieważ zarysowała drzwi kierowcy. Drzwi zostały wymienione, polakierowane i:
Rekomendowane odpowiedzi