Justyna Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 hmm może podjade tak dla towarzystwa i pogadać bo auta narazie nie opłaca mi się myć
saintmc Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 jaide przerzutkę w garażu zrobię i po wpół do 21 będę
Ornari Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 saintmc jak rozrabiałeś szampon ??? oraz czy miałeś wiadra ze sobą i jak je napełniłeś bo z tym ciśnieniem w dyszach to troche wiadra tańcza
Lorence Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 saintmc byłeś wieczorem ok 21 to chyba do 2 rano Ci sie zeszło ?? w Pruszkowie w mojej okolicy są dwie samoobsługowe myjnie, na jednej 15kamer na 6 stanowisk jak tylko wyciągnąłem rękawice do mycia odrazu koleś przyleciał drugie miejsce jest lux, automat to rozmieniania kasy i chodzi w dzień koleś i tylko zmienia worki na śmieci, byłem wczoraj ok 7h mi sie zeszło i nic nikt nie mówił jak będziesz sie wybierał na mycie to chętnie wpadnę ale nie o 22
danielek. Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Gdyby ktos byl chetny do przejechania sie za Warszawe na mycie auta i chcial bez stresowo uzywac dowolnych srodkow bez obawy zektos cos powie to polecam myjnie w Kobylce na rogu ul Mareckiej i Dworkowej. Rzadko tam myje auto boprzewaznie na podworku to robie ale jesli juz to jest tam znikomy ruch wczoraj nawet nie wyjezdzalem ze stanowiska tylko umylem auto,wycieralem i woskowalem na stanowisku lacznie ok 45min stalem he he i nikt sie nie zakrecil tylko facet uzupelnil proszek,bo jak mylem to juz sama woda leciala, jedynie co zmusilo mnie do biegania wokol auta byly to komary tzn chmura komarow
dzinkins Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Gdyby ktos byl chetny do przejechania sie za Warszawe na mycie auta i chcial bez stresowo uzywac dowolnych srodkow bez obawy zektos cos powie to polecam myjnie w Kobylce na rogu ul Mareckiej i Dworkowej.Rzadko tam myje auto boprzewaznie na podworku to robie ale jesli juz to jest tam znikomy ruch wczoraj nawet nie wyjezdzalem ze stanowiska tylko umylem auto,wycieralem i woskowalem na stanowisku lacznie ok 45min stalem he he i nikt sie nie zakrecil tylko facet uzupelnil proszek,bo jak mylem to juz sama woda leciala, jedynie co zmusilo mnie do biegania wokol auta byly to komary tzn chmura komarow była wolna bo korektę robię i nie wyjeżdżam z garażu a tak na serio to używam tam tylko program spłukiwania bo jest wodą zdemineralizowaną
wodnik_9 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Potwierdzam, myjnia jak najbardziej OK. Nikt nie robi problemów jak używasz własnej chemii. No i na czasie nie oszukują
grzybero Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Odświeżę kotleta. Jak wiecie zapewne myjnię wielostanowiskową zrównano z ziemią, czy 2stanowiska Vis a Vis są równie przyjazne detailerom ??(własna chemia) Ja ze swojej strony 2 razy opłukiwałem tam auto z kurzu ale na pucowanie szybek i plastików uciekałem na plac pod Lidl'a.
saintmc Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 niestety nie jest. raz tam rękawice wyjąłem i mnie przegonili
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 25 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Halo Panie i Panowie, żyje ta myjnia? Będę w okolicy o 14 i bym podjechał chociaż na płukanko. Jest ktoś chętny na mini spota?
SZyBA Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Działa ta obok co powstała pózniej. Widać brak chętnych.
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 25 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Rzeczywiście, ale była dzisiaj zamknięta
saintmc Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Na tej obok przynajmniej jest w miarę ciepła woda. @SZyBA aż dziw bierze że była zamknięta.
vhs Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Ja osobiście nie lubię tej myjki przy lidlu
adam 28 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 jak nie ma kolejek to się nie czepiają...można myć swoją chemią
sardzent Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 podbijam myjnia ciagle dziala, wada byla obecnosc piaskowego placu po drugiej stronie ulicy ale mozna podsuszyc sie kolo odkurzacza planujecie jakis mikro spocik
tfelek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 tak zapraszamy dziś kolo godz 20 na spota w Kebab kingu ul wrocławska 2
sardzent Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 ok dziekowac za zaproszenie ale jak rozumiem dzis "na sucho" bez mycia ?;-)
tfelek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Czemu , myjnia nie daleko a można podjechać ......tylko czy jest sens jak taka pogoda za oknem
sardzent Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 no i tak od razu obuchem w leb ;-) do przemycia samochodu podchodze o poczatku grudnia ;-) a to pogoda a to wyjazd a to praca a to tamto ... teraz tez nie pomagasz :-) bo i myjnia daleko 16km odemnie a i zimno ;-) no i po ciemku wiec niedokladnie ;-) jak nic pod gorke ;-)
Piotrek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 sardzent, Możemy po spocie i na myjkę podjechać, nie ma problemu. Jak to mówią, na czystym lepiej brud wygląda. Od Kebab Kinga nie daleko jest fajna myjnia bezdotykowa.
sardzent Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 mialo byc fajnie a wyszlo jak zawsze ;/ dzis jednak nie poznam zacnego grona
Rekomendowane odpowiedzi