damian Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Tak od razu nie wyciągałbym wniosków. wszystko zależy od opony-z jakiej jest mieszanki,jakie ma wzory na boku oraz od jej wieku... A czy na opakowaniu jest do jakiej opony, ilu letniej i z jakim wzorem? Nie ma, więc jak kupujesz dany produkt to ma być, efekt. Dobrze MM.MM napisał w tym wypadku kasa wywalona w błoto, bo żadnego efektu nie ma.
Gówniash Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Dokładnie, wcześniej miałem K2 bold i efekt był dużo lepszy, ale bardzo krótkotrwały
MM.MM Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Więc nie ma o czym gadać, w sprayu to może być dezodorant a nie dresing do opon.
Kubz Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Więc nie ma o czym gadać, w sprayu to może być dezodorant a nie dresing do opon. Kilka lat temu miałem NXT Generation Insane Shine Tire Spray i efekt był bardzo podobny do tego po Endurace, więc bym tak wszystkich "sprejów" w jeden worek nie wrzucał.
Gówniash Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Tak to wyglądało po K2 Bold - też w sprayu Efekt był, jednak na krótko
Administrator AreK Opublikowano 21 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Tak jak pisałem kilka postów wyżej Megs załatwi sprawę. Będziesz na bank zadowolony.
staszek20vt Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Endurance High Gloss jak na razie jeden z najfajniejszych dressingów do opon. Nałożyć, przetrzeć i bajeczka, wczoraj porobiłęm przy swoim aucie, Megsa nakładałem dość dawno i jeszcze odpychanie wody i kropelkowanie na wysokim poziomie. Kolor lekko zszedł, ale reszta jak wyżej. Śmiało można polecić
Gówniash Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Tak jak pisałem kilka postów wyżej Megs załatwi sprawę. Będziesz na bank zadowolony. Pewnie tak, nie mniej jednak jak na razie mam 912 ml butelki Hot Shine i muszę to zużyć. Bo po takiej "reklamie" raczej nikt tego nie kupi Tak sobie myślę, (nadzieja matką głupich), że może potem jak znikną pozostałości po K2 i całość będzie już nasączona Hot Shine to może wtedy pojawi się jakiś połysk ? Dziś spróbuję raz jeszcze go nałożyć ... w końcu mam spoooro
Administrator AreK Opublikowano 21 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Gówniash, allegro Ci pomoże.
Mazder Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Tak jak koledzy piszą, megsowy Endurance Gel będzie wyglądem zbliżony do preparatu K2. Przynajmniej przez pierwsze kilka godzin, bo po pierwszej przejażdżce robi się normalny mat
Administrator AreK Opublikowano 21 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 po pierwszej przejażdżce robi się normalny mat U mnie nic takiego nie ma miejsca. Owszem traci połysk ale do matu to mu daleko.
Bio Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Arekkaz, Ale koledze chyba chodziło o to K2, że matowe się robi po kilku kilometrach
MM.MM Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 po pierwszej przejażdżce robi się normalny mat U mnie nic takiego nie ma miejsca. Owszem traci połysk ale do matu to mu daleko. Nie mów że Ci się świeci po np. dniu tak jak po nałożeniu, trochę się opona zabrudzi i nie jest już taki wett
Administrator AreK Opublikowano 21 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Owszem traci połysk ale do matu to mu daleko.
nismo Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witajcie, Jaki aplikator zastosować do nakładania Meguiar's: Endurance High Gloss? Obecnie nakładam na szmatkę ale według mnie sporo preparatu marnuje się.
damian Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 nismo, ja używam takiego http://showcarshine.pl/393-monster-shin ... salny.html
Szwejk Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 mozesz tez uzyc słoneczko megsa albo nawet budzetowy zmywak kuchenny miekka stroną.
kamilgt Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ja uzywam zwyklego sloneczka - tego grubego - i on juz jest nasiakniety endurancem, wiec coraz mniej muszę nalewać na aplikator
nismo Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Dzięki panowie. W związku z tym, że zamawiałem kilka rzeczy z Megsa to dokupiłem słoneczka, o których piszecie. Wczoraj nakładałem i jest dużo lepiej!
karambol Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 mam takie pytanie odnośnie MEGUIARS ENDURANCE TIRE GEL Czy wy też macie tego typu problem że po nałożeniu go na oponę cały bok auta jest usmarkany na czarno tym żelem? No bo u mnie jest dramat... nakładam go aplikatorem odczekuje 20 min wycieram mikrofibra nadmiar, dojeżdżam do domu a tu najbardziej błotnik uwalony dołem i ogólnie całe drzwi dołem a później zderzak tył... strasznie mnie to irytuje
lukwawa Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 karambol, tutaj było o tym napisane: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... %2A#205592
karambol Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Thx lukwawa ale widzę że nikt z tym sie nie uporał i nie ma na to receptury... ogólnie rzecz biorąc rozczarował mnie ten produkt
jools Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Wszyscy są zadowoleni więc i ja kupiłem High Gloss i... jak na razie strasznie się zawiodłem. Czernidło z autoland'u dluzej sie trzyma... Pierwsza próba : 2 samochody, jedne opony maja 1 rok (Michelin), drugie 9 lat (Goodyear). Najpierw piana VP pozniej APC Nielsen Cyclone i szczotka. Po nalozeniu wieczorem nastepnego dnia prawie nic nie zostalo na oponach pomimo braku deszczu, przejechane okolo 1-2 km po drodze gruntowej i 50-60km normalnie po asfalcie. Druga próba : opony umyte DG #701. Jedyna roznica przy nakladaniu Endurance'a gabka po 2 samochodach minimalnie ubrudzona wiec widac, ze #701 dziala bardzo fajnie. Efekt - nastepnego dnia - trasa taka sama tyle, ze troche padalo i na drodze gruntowej raczej mokro niz kurz i znowu praktycznie zero efektu... Macie jakis pomysl ????
ignac Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 ja czekam na High Gloss i przetestujemy ...oby był dobrym zakupem
Kali S4 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 ja z High Gloss'a jestem zadowolony, z tym że nakładam go 2 krotnie
Rekomendowane odpowiedzi