Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam Z opisu Sonaxa wynika że powinien działać jak Iron X. Czy próbował już ktoś obu produktów?
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jaki to dokładnie produkt Sonaxa? Wątpię, by stworzyli coś na miarę Iron X.
maq Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Mam oba te produkty. Niedawno robiłem bardzo szybki test IronX. Tutaj felga czyszczona kilkoma cleanerami w tym także Sonaxem Full Effect (bo chyba o niego nam chodzi). Niestety zostało dużo nalotu. Tutaj IronX w akcji Tutaj po Trochę jeszcze zostało do usunięcia. Jednak nie miałem już czasu na kolejne "psiknięcie" i dopieszczanie szczegółów. Wszystko odbyło się bezdotykowo i bez wysokiego ciśnienia wody. Jak widać Sonax nie miał szans w starciu z IronX
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Chodzi o tego Sonaxa: http://sklep.parys.pl/62,308,produkt,czyszczenie...
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ciekawe, nie słyszałem o tym Sonaxie.
maq Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Myślałem, że chodzi o innego Sonaxa Tego nie testowałem.
sirtrojan Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 u którego sprzedawcy dostanę IRON Xa?
SJake Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Polishangel w wydaniu IronCut
melvin Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Myślałem,że chodzi o tego Sonaxa: Kolor zostawia taki jak IronX Miałem okazję go testować,ale na dość czystych felgach. Śmierdzi strasznie,ale działa bardzo dobrze.
capricorn Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Tutaj IronX w akcji ooo grubo daje radę , kolejny na liście zakupów
maq Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zdecydowanie daje rade. Tego nalotu było bardzo dużo miał pewnie 2mm. Tutaj widać lepiej jakiej grubości była ta warstwa Teraz nie wyobrażam sobie życia bez IronX
proximo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Myślałem,że chodzi o tego Sonaxa:Obrazek Kolor zostawia taki jak IronX Miałem okazję go testować,ale na dość czystych felgach. Śmierdzi strasznie,ale działa bardzo dobrze. a gdzie go mozna nabyć? Nie widziałem w sklepach go
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Produkt o który mi chodziło to SONAX Fallout cleaner / FlugrostEntferner. Opis był zachęcający, ale po przeczytaniu Karty charakterystyki okazuje, że to praktycznie sam kwas. Karta: http://sdb.sonax.info/cms...
hart88 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Super efekt.Szkoda ,że to takie drogie.
Mazder Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jasny gwint. Nie wiedziałem, że IronX jest TAK skuteczny. Must have.
sirtrojan Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 będę przejeżdżał to wstąpię do CS po butelczynę
melvin Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Myślałem,że chodzi o tego Sonaxa:Obrazek Kolor zostawia taki jak IronX Miałem okazję go testować,ale na dość czystych felgach. Śmierdzi strasznie,ale działa bardzo dobrze. a gdzie go mozna nabyć? Nie widziałem w sklepach go W PL nie wiem,w Norwegii jest na każdej stacji benzynowej.
CarSPA Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ktoś wspominał o cenie - ostatnio ze względu na duży popyt na świecie producent zdołał obniżyć cenę - zwróćcie uwagę, cena 81zł spadła do 57zł! To nie jest dużo biorąc pod uwagę WYDAJNOŚĆ środka
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 A jak wygląda sprawa z ceną i dostępnością w PL litrowych refilli Iron X takich jak te: http://www.elitecarcare.co.uk/carpro-ironx-highly-effective-cleaner-1-litre...
CarSPA Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 chwilowo nie oferujemy, narazie musimy wpuścić na rynek dużo butelek, żeby można było je napełniać w przyszłości ale przy następnej dostawie za ok miesiąc będą dostępne
ultratouch Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Myślałem,że chodzi o tego Sonaxa:Obrazek Kolor zostawia taki jak IronX Miałem okazję go testować,ale na dość czystych felgach. Śmierdzi strasznie,ale działa bardzo dobrze. a gdzie go mozna nabyć? Nie widziałem w sklepach go W PL nie wiem,w Norwegii jest na każdej stacji benzynowej. W Polsce jest na statoilach za jakieś 25 zł. Ma neutralne ph. W stanach strasznie go chwalą.
proximo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 no to jade na statoila po pracy i biore mam nadzieje ze jest duzo efektywniejszy od attaka
sirtrojan Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 tego sonaxa miałem i na prawdę nieźle poradził sobie z opiłkami z klocków ( skończyły mi się w połowie drogi jak wracałem z gdańska do W-wy ) hamowałem już metal o metal. 3 podejścia i cały nalot zniknął! Ale słusznie kolega wspomniał że śmierdzi dodatkowo unikajcie wdychania tego świństwa - dusi jak sie masz.
lukwawa Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ale słusznie kolega wspomniał że śmierdzi dodatkowo unikajcie wdychania tego świństwa - dusi jak sie masz. Sonax w porównaniu do Ironx pachnie fiołkami
Rekomendowane odpowiedzi