Pan Miyagi Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Skoro Prima Slick to klasyczny QD to Prima HydroMAX to taki spray-sealant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Artih , myślę, że na półeczce, razem będą się bardzo ładnie prezentować Pan Miyagi, tak, HydroMAX to zmodyfikowana wersja , produktu, który miał swoje "wymogi" jeśli chodzi o aplikację. Tutaj jest to znacznie uproszczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Są dostępne jakieś testy tych dwóch produktów (Slick i HydroMax) ? Interesuje mnie zachowanie wody po aplikacji, ew. przyciemnianie lakieru, antystatyczność. Chyba, że jesteście w stanie na tą chwilę coś podpowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Jedyne o produktach Prima na naszym forum -> http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 92&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 No właśnie, miało być jakieś większe info o Prima Slick i Prima Hydro Max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 W sieci można znaleźć kilka wzmianek i opisów poszczególnych produktów Prima. Trzeba jednak przyznać, że w tej kwestii, nie ma szczególnego wow. Sprowadzając produkty do Polski opierałem się na sprawdzonych źródłach a także opiniach, bo zależy mi na tym, żeby produkty, które pojawiają się u nas w sklepie, działały i wywoływały w Was zadowolenie. To z pewnością można już teraz powiedzieć o AMIGO. Jeśli chodzi o pozostałe to mogę uspokoić i powiedzieć tyle, że działają. Działają dobrze. Zapewne wielu z Was zobaczy w nich odpowiednią alternatywę do produktów używanych wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 W ubiegły weekend położyłem HydroMAX na czysty lakier, na którym leży ok. miesięczny 4Nano Snow Extreme. Użyłem miękkiego aplikatora z mikrofibry i puszystej mf do spolerowywania. Produkt po rozprowadzeniu pozostawia ciemną mgiełkę, zupełnie jak większość klasycznych powłok. Spolerowanie nie wymaga wiele trudu aczkolwiek trzeba być czujnym, żeby nie zostawić smug. Zauważyłem, że nie warto pracować na byt dużych powierzchniach bo ciężej później spolerować produkt. Efekt po - przyciemniony lakier, miła w dotyku śliskość. Tak auto odstało w ciepłym garażu ok 24h i wyjechało. Cały tydzień padał deszcz, sporo jeżdziłem po mieście i obwodnicy. Po pierwszym deszczu na parkingu widać było piękne równomierne kropelki, rzekłbym niczym od jednej formy. Auto łapało zdecydowanie mniej brudu. Dzisiaj wieczorem użyłem jedynie Fruit Snow Foam z Glorii i spłukałem wodą zdemineralizowną na bezdotyku. Bez szamponu i bez rękawicy. Co ujrzałem? Woda bardzo szybko uciekała z karoserii, brud szedł lekko, szybko i przyjemnie. Szybkie suszenie w okolicy (ok. 90-100kmh) i zajechałem do garażu (kilometr od myjni). Zero waterspotów, lakier prawie suchy, delikatne śmignięcie auta QD na mf i znów szajn. Zdecydowanie polecam produkt, sprawdził się przy jesiennej aurze, zobaczymy jak długo pożyje na lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Szymon, dzięki bardzo za precyzyjny opis Prima HydroMAX. Cieszę się, że produkt przypadł Ci do gustu! Powierzchnię po jego użyciu dobrze jest konserwować SLICK, tak na przyszłość, ale to pewnie już wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Wrzuciłbym to do testów ale nie ma takowego a ja nie porobiłem fotek niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Co się odwlecze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tevenet Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ja widziałem tą V40 na żywo i na prawdę wyglądała olśniewająco! Btw. ShiningCar byłaby możliwość odebrania jakiś drobiazgów w weekend czy dopiero w przyszłym tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Btw. ShiningCar byłaby możliwość odebrania jakiś drobiazgów w weekend czy dopiero w przyszłym tygodniu? Oczywiście, jestem jutro do dyspozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ja widziałem tą V40 na żywo i na prawdę wyglądała olśniewająco! Dziękuję Ale gdzie i kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tevenet Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ja widziałem tą V40 na żywo i na prawdę wyglądała olśniewająco! Dziękuję Ale gdzie i kiedy? Hmm... Odbierałem od Ciebie kosmetyki pod Mixem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 pardon, ostatnio zamotany jestem swoją drogą, jesteś na v40.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tevenet Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 pardon, ostatnio zamotany jestem swoją drogą, jesteś na v40.pl ? Jestem ale się nie udzielam zbytnio. Raczej czerpię wiedzę. V40 kupiłem jako tani dupowóz i miałem nic przy nim nie robić, niestety natura jest silniejsza i powoli zaczynam grzebać ShiningCar przepraszam ale nie udało mi się podjechać w weekend. Będę dzwonił dzisiaj około 13 i postaram się podjechać po te drobiazgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 tevenet, nie ma za co przepraszać Zapraszam! Nowe produkty w sklepie : ShiningCar Mr. Foamer 1,5L EPDM - pianownica ręczna Wkładki filcowe do niej - 4szt Budżetowe a przyjemne mikrofibry ShiningCar Mr. BUFF, gramatura 550 ShiningCar Fantastic Blue, gramatura 420 Nowa taśma 3M, 3030 19mm, która na rynku zajmuje pozycję 3434 (niebieskie) Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nowe produkty w sklepie : MURSKA Szczotko|Skrobaczka Alternatywa dla glinki od Dodo Juice - Sponge Clay Pad Fine Powłoka Nanolex ULTRA 50ml Dwu funkcyjny aplikator, polerowanie-woskowanie, ShiningCar DUAL Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zestaw naprawczy do pianownicy ręcznej Mr. Foamer Szczotka ShiningCar Wheel Brush Polyester Ręcznik ShiningCar PVA Absorber Zestaw do czyszczenia szyb w trudno dostępnych miejscach, ShiningCar Autoglass Cleaner Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpadlewski Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Super, że jest zestaw naprawczy (chociaż mam nadzieję, że się nigdy nie przyda) :-) PS. Przypominam się z listem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Michale, obiecałem, że będą zarówno filce jak i zestaw naprawczy i słowa dotrzymałem. Udało się również zrobić dobrą cenę, więc w razie czego.... ale racja, odpukajmy Sprawdzę co z listem i dam dzisiaj odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ultra dobre poświąteczne nowości! Nanolex ULTRA Glass Sealant 30ml Nanolex ULTRA Paint&Alloy Sealant 100ml Nanolex Premium Glass Sealant 50ml Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 W sklepie uzupełniliśmy zasoby cenionych na rynku zapachów Driven. Doszły zawieszki : Primal Impulse, Titanium Rain, Ice Storm, Black Out. Trwałość Vent Stick jest wyjątkowo długa, myślę, że to lider w tej kwestii. Zapewne zapachy większości z Was są obce, uważam jednak, że warte uwagi. Polecam szczególnie miłośnikom intensywnych, męskich aromatów. Ponadto spryskiwacze do butelek z gwintem 28mm oraz budżetowe mikrofibry, bardziej miękkie od oferowanych obecnie Kirklandów Okulary ochronne Uzupełniamy również asortyment o nowe produkty 4nano oraz Shiny Garage. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Przyjechało do nas kilka nowych produktów a wśród nich : Clearkote Quick Shine Clearkote Vanilla Hand Glaze Monello Non-Ferro Iron Remover, mieliście już okazję zobaczyć go w akcji? Jeśli nie, zobaczcie Monello Lancia Foam Kit - Pianownica PA do Karcher K Series i HD Series oraz kilka innych produktów, znajdziecie je w dziale NOWOŚCI Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Super nowości;-) ta PA na focie wyglada cudownie robiliscie testy bo widze, ze jakis specyfik nalany? Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi