toka Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zamówienie 7841 dziś chciałbym żebyście je podrzucili do Bonarki koło 18, dacie radę?
ShiningCar Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zamówienie 7841dziś chciałbym żebyście je podrzucili do Bonarki koło 18, dacie radę? Myślę, że jest to jak najbardziej wykonalne Dzięki bardzo za zamówienie!
toka Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Będę dzwonić do Adama jak coś, wrzućcie jakiś gratis Przelew zrobiony
Eidos71 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Paczka dotarła - wielkie dzięki za błyskawiczną wysyłkę i gratisy :-) Szczęśliwego Nowego Roku !!!
ShiningCar Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Eidos71, bardzo dziękujemy również i życzymy Tobie i wszystkim innym Klientom wszystkiego najlepszego w 2015 roku! My w Nowym Roku postaramy się dostarczyć Wam pozytywnych emocji związanych z detailingiem i satysfakcji z zakupów! Dziękujemy za wszystkie zamówienia i pamiętajcie, że Shining Car to sklep, który powstał z pasji, która Nas łączy. Szczęśliwego Nowego Roku!
nitos Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zamówienie 7810 od wczoraj u mnie. Jak zwykle wszystko super, dziękuję za upominki! Życzę wszystkiego najlepszego w 2015
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Karol jest sumienny i słowny dlatego pomimo iż czasem ma coś drożej wybieram jego sklep.
ShiningCar Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Dzięki Panowie za miłe słowa, to bardzo motywuje, szczególnie w pierwsze dni Nowego Roku! Pozdrawiam!
Eidos71 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zamówienie 7879 złożone i opłacone ;-) Znowu trochę drobiazgów do kolekcji :-D
nims Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zamówienie 7881 złożone z tym ze odbiór najwcześniej w przyszłym tygodni
ShiningCar Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Eidos71, kolekcja doprawdy rewelacyjna, dzięki bardzo nims, dziękuję również, zamówienie będzie czekało na odbiór!
dawid.zu Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Paczuszka dojechała, pakowanie pierwsza klasa Moje kolejne zamówienie ale pierwsze u was i z muszę powiedzieć ze obsługą jestem miło zaskoczony Za niedługo zawitam po kolejny zestaw Dzięki, pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 dawid.zu, super! Miło, że jesteś zadowolony Dzięki bardzo za zamówienie
mar79 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 ShiningCar mógłbyś mi coś napisać o tych dwóch powłokach OPTIMUM Gloss-Coat Carbon Collective Platinum Paint Coating i czy te niewielkie ilości wystarczą na pokrycie sedana?
ShiningCar Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 mar79, Gloss-Coat to wydajna i bardzo przyjemna w aplikacji powłoka, zdecydowanie bardzo efektowna/ podkreśla kolor i nadaje jej bardzo dużą szklistość. Bardzo dobra hydrofobowość. Platinum Paint, aplikacja nie sprawia trudności, podobnie jak wyżej lakier/kolor staje się głęboki i szklisty. Średnio hydrofobowa, ale twarda - 7H. Idealna kompozycja to Platinum Paint + ORACLE. Myślę, że w obu przypadkach, na sedana, produktów powinno wystarczyć.
Hans Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 szybkie pytanko, czy wtorki z rabatem sa dalej aktualne? bo nigdzie zadnego info nie ma
ShiningCar Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 mar79, Hans, ShiningDay będzie prawdopodobnie kontynuowany wyrywkowo (poszczególny dzień każdego miesiąca), także czujność w tym temacie jak najbardziej wskazana
Hans Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 ok dzieki za info , to nie czekam do jutra tylko jakie male zamowionko zloze zaraz;)
ShiningCar Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nie ma za co, zapraszam!
Hans Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 8050 polecialo, oplacone info dotyczace paczkomatu standardowo w uwagach
ShiningCar Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dzięki bardzo! W zamówieniu znajdziesz również próbkę szamponu i quick wax'a pewnej marki nad której wprowadzeniem do asortymentu się zastanawiam - proszę o krótką informację zwrotną po użyciu
Hans Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 zamowionko dotarlo szybko cale i zdrowe dzieki za gratisy, jak cos testy zrobie w najblizszym czasie jak pogoda pozwoli bo niestety caly czas ponizej zera u mnie - szampon moge porownac niestety tylko do ShinyG Pink gloss'a i megsa(rozumiem , ze ten bardziej gesty w buteleczce )
ShiningCar Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 zamowionko dotarlo szybko cale i zdrowe dzieki za gratisy, jak cos testy zrobie w najblizszym czasie jak pogoda pozwoli bo niestety caly czas ponizej zera u mnie - szampon moge porownac niestety tylko do ShinyG Pink gloss'a i megsa(rozumiem , ze ten bardziej gesty w buteleczce ) Hans Jak zrobisz testy to daj znac jak wrażenia Dzięki raz jeszcze za zamówienie i zapraszamy ponownie
Rekomendowane odpowiedzi