Skocz do zawartości

SHINING.CAR - SHOPping Rabat 5% Kod: KA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stefan-16, tak, Lusso będzie dostępny, testowaliśmy go i wypadł ok :)

Platinum Wheels otrzymaliśmy nie tak dawno temu, więc myślę, że jest to najnowsza wersja, choć i tej pierwszej nic nie brakuje 8-)

Opublikowano

U nas mało info o firmie CC, ale jak ktoś pogrzebie w necie... To podobno powłoka na kołach siedziała nawet 7 miesięcy.... Również są info, że jest produkt znanej marki w innym opakowaniu. Ale nie wnikałem w to głębiej.

Opublikowano

samboman, dzięki bardzo! Postaramy się zrealizować możliwie szybko.

Mam nadzieję, że pierwsze i nie ostatnie 8-)

Pozdrawiam!

ps.

Dzisiaj przedostatni ShiningDay!

Opublikowano
Paczuszka dotarła :) dzięki za gratis i za Miśki Haribo :D na pierwszy ogień poszedł cherry i ładnie skomponował się z CS coronado :P pozdrawiam

Cieszę się, ze paczka dotarła szybko i sprawnie!

To prawda, bóbr cherry jest "w dechę"! :D

Pozdrawiam!

Opublikowano

054c94b98b26.gif

Drodzy Klienci, użytkownicy forum Kosmetyka Aut!

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia przyjmijcie proszę najlepsze życzenia od Nas, spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2015!

Opublikowano

Witam.

Jak się czuje moje zamówienie nr 7807 ? Złożone i opłacone 23.12., a na razie cisza... Brak info z Paczkomatów, a na stronie sklepu "wisi" jako złożone... Jakieś problemy z dostępnością towaru ? Dopytuję się, bo zależało mi, aby doszło do końca roku...

Opublikowano

Eidos71 Dobry wieczór!

Zamówienie czeka gotowe do wysyłki, ale mamy jeden mały znak zapytania odnośnie formy wysyłki.

Wysyłam w tej sprawie PW i myślę, że paczka dojdzie przed końcem roku kalendarzowego! ;)

Opublikowano

Dziękuję za błyskawiczny kontakt i załatwienie sprawy ;-) Jak zwykle - obsługa klienta na najwyższym poziomie !

Opublikowano

Dzisiaj paczka startuje, mam nadzieję, że jutro będzie na miejscu.

Dziękuję jeszcze raz za zamówienie i pozdrawiam! :good:

Przypominamy również, że dzisiaj ostatni dzień ShiningDay! Naprawde warto skorzystać

:song:

Wystarczy tylko zapisać się do grupy rabatowej ;)

Opublikowano

Heja, składam zamówienie,

czy można prosić o jakieś gratisy? Czy jeśli zaznaczę odbiór osobisty w kr to dowieziecie na wskazane miejsce w krakowie? Można wybrać opcję zapłaty kartą ?

Opublikowano
Heja, składam zamówienie,

czy można prosić o jakieś gratisy? Czy jeśli zaznaczę odbiór osobisty w kr to dowieziecie na wskazane miejsce w krakowie? Można wybrać opcję zapłaty kartą ?

Gratis zawsze jakiś się znajdzie.

Odbiór zamówienia "gdzieś" w Krakowie jest jak najbardziej możliwy, proszę tylko o konkretną informację :)

Zamówienie w takim przypadku można opłacić przelewem lub gotówką.

Zapraszam :good: