Skocz do zawartości

SHINING.CAR - SHOPping Rabat 5% Kod: KA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UC i DG111 odebrane dzisiaj na Długosza :) w piątek wpadam jeszcze po DG601, mam nadzieje ze będzie.

Juz wiem ze będę u Was stalym bywalcem ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Paczuszka z zamówieniem 7197 dotarła, dziekuję bardzo.

Zastanawiam sie tylko, czemu nie doliczyło mi rabatu gdy wpisałem kod :dontknow:

Fajnie by też było dostać numer przesyłki żeby sprawdzić status na stronie firmy kurierskiej.

Pozdrov

Opublikowano

lyngso, dziękuję za zamówienie.

Staramy się by do zmian statusów dołączany był link do śledzenia paczki, ale nie zawsze nasz przewoźnik udostępnia tą informację dalej.

Pozdrawiam! :good:

Opublikowano

Wojciu, sprawdzę naszą skrzynkę, na maile staramy się odpisywać na bieżąco.

Jeśli tylko coś konkretnego ustalę, dam odpowiedz na forum lub skontaktuję się telefonicznie.

Opublikowano

linkgrabber, serdeczne dzięki za zamówienie! :good:

Postaramy się dziś zrealizować.

Dziś do oferty sklepu wskakują m.in. dwie nowe pozycje :

Koch Chemie Heavy Cut w mniejszym 250ml opakowaniu oraz najnowsza pasta Koch Chemie Micro Cut&Finish również w 250ml.

Ta druga to pasta polerska z zawartością wosku Carnauba, konkurent dla Menzerny 3in1 ;)

Przypominam też, że dzisiaj mamy ShiningDay! :good:

Opublikowano

zarzuciłem zamówienie 7350

sugestie dodatkowe masz w komencie w zamówieniu :P

przesylka do Darii, bo mi sie miejsce zamieszkania zmieniło :P

Mitchell&King'a bede brał po blacharce nadkoli w kwietniu :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skromne zamówienie nr 7552 opłacone :good: Kilka szmatek i trochę chemii. Kolejne zamówienie - pewnie bliżej wiosny... ;)

Opublikowano

Paczka odebrana - pakowanie pierwsza klasa, wewnątrz wszystko ok :good: Dziękuję bardzo za miły, słodki prezencik, oraz za konkretny bonus - nie miałem jeszcze okazji sprawdzić tego produktu i jestem ciekawy jego skuteczności :-] Jeszcze raz dziękuję za błyskawiczną wysyłkę i prezenty :good: Pozdrawiam i... do kolejnego zamówienia :D

• 2 tygodnie później...