Skocz do zawartości

SHINING.CAR - SHOPping Rabat 5% Kod: KA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ewentualnie co wybrać jako zamiennik

ostatnio panuje moda na Harly Wax , a zdjęcia na forum i opinie tylko potwierdzają.

Opublikowano

dreadlook, niestety nie znam dokładnego terminu dostawy FK.

Jako alternatywa Meguiar's #16, Harly Wax (warto zobaczyć na naszego Facebook'a) lub coś z Soft99.

LoOkas, ;)

Chciałbym również poinformować o promocji produktów 4nano :

f80f0ac24f0b.jpg

Powyższa promocja nie łączy się z Shining Day!

Opublikowano
jacek_1, jutro paczka startuje do Ciebie.

Dziękuję za zamówienie :)

Czy paczka została już wrzucona do paczkomatu bo nie dostałem od nich maila i nie wiem czy ich system zaś nawala?

Opublikowano
Czy paczka została już wrzucona do paczkomatu bo nie dostałem od nich maila i nie wiem czy ich system zaś nawala?

tak, paczka poszla, byl maly problem z paczkomatem, ale sprawa naprawiona, reszta PW :)

Opublikowano

Paczka wczoraj dotarła cała i zdrowa :D Jedynie nie wiem dlaczego do paczkomatu, którego nie mam w preferowanych... :shock: Ale najważniejsze, że już jest :mrgreen:

Opublikowano

Dziękuję za paczuszkę - odebrana wczoraj, na "ostatni gwizdek" przed wyjazdem... :good: Przez jej rozmiar miałem problem z wyjęciem jej ze schowka paczkomatu - była prawie na styk :D