ShiningCar Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 Ok. A jaki dzisiaj obowiązuje rabacik w ramach Shining Day ? Lekka aura tajemniczości musi zostać kita33, zgadza się, każdy wtorek w Shining Day ma swój rabat ps. Zapomniałem dodać, że dotarła do Nas dostawa Gyeon'a
rustin Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 Paczka doszła Ale przyjechała kurierem płaciłem za PP. Za duża paczka ? System sam tego nie weryfikuje i zawsze jest do wyboru PP ?
ShiningCar Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Paczka doszła Ale przyjechała kurierem płaciłem za PP. Za duża paczka ? System sam tego nie weryfikuje i zawsze jest do wyboru PP ? Ciesze sie, ze paczka jest juz u Ciebie Poszla kurierem, bo nie zdarzylismy czasowo z poczta, a chcielismy dotrzymac gwarancje dostawy na drugi dzien Dzieki za zamowienie i do nastepnego
rustin Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Aha Następne zakupy napewno u Was. Pozdr
peciu Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam, zamówienie nr 5913 złożone i opłacone, kiedy można spodziewać się wysyłki? Pozdrawiam
Eidos71 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam. Zamówienie 5846 opłacone. Adres wysyłki podany. Kiedy spodziewać się paczuszka i czy znajdzie się w niej DD Tyromania?
ShiningCar Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam,zamówienie nr 5913 złożone i opłacone, kiedy można spodziewać się wysyłki? Pozdrawiam spakowane, własnie wyjechało do paczkomatu Witam. Zamówienie 5846 opłacone. Adres wysyłki podany. Kiedy spodziewać się paczuszka i czy znajdzie się w niej DD Tyromania? dzięki paczka wychodzi do Ciebie jutro, takze w piątek jest na miejscu Tyromania bedzie w paczce
Eidos71 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Baaardzo podziękował za paczkę Jak zwykle profi pakowanie, szybciutka dostawa, a w środku dodatkowo prezenciki (za które bardzo dziękuję) dla wszystkich trzech zmysłów (powonienia, wzroku i smaku)
ShiningCar Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Eidos71, ja również bardzo dziękuję za zamówienie. Miłego urlopu!
Eidos71 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Dziękuję. Idzie, idzie... Jeszcze nie minął tydzień, a już 2 autka... Szkoda, że nie było okazji na testowanie nowych produktów - wczoraj miałem do czyszczenia i zabezpieczenia zaszczurzoną na maksa Astrę (bez korekty, bo korekta zajęłaby ze 3-4 dni - zresztą urlop nie jest po to, aby "pracować")... Użyłem tego, co zabrałem ze sobą - wszystko już przetestowane na forum...
ShiningCar Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Eidos71, na urlopowe "nicnierobienie" detailing jest w sam raz Powodzenia raz jeszcze i pozdrawiam!
Eidos71 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Pytanko: kiedy można spodziewać się Duragloss Squeaky Clean ? Sprawa z rodzaju "pilne"...
ShiningCar Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Eidos71, postaram się zorganizować do najbliższej środy
Eidos71 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Ok. Gdy będzie - pójdzie kolejne zamówienie Pozdrawiam.
ShiningCar Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Jest zatem motywacja do działania! Miłego weekendu!
Eidos71 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 I jeszcze jedno pytanie: czy jest szansa na szybki zakup (przy najbliższym zamówieniu, czyli w środę) Sonax'a Xtreme Żel do plastików ?
ShiningCar Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Eidos71, zobaczę co się da zrobić w sprawie i napiszę jutro lub we wtorek PW
DominikC200 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Zamówienie 6009 złożone i opłacone. Pozostaje czekać na listonosza Ps. następnym razem postaram się wpaść do was do sklepu osobiście. Pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 DominikC200, dziękuję i zapraszam na zakupy do sklepu w Krakowie! Pozdrawiam również! ps. Przypominam, że dziś jest Shining Day!
Eidos71 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam. Przelew za zamówienie 6011 poszedł. Pozdrawiam.
ShiningCar Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Eidos71, dziękuję bardzo i pozdrawiam również! Już niebawem w naszej ofercie znajdziecie...
ShiningCar Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 kita33, dzięki bardzo za zamówienie!
Rekomendowane odpowiedzi