Skocz do zawartości

SHINING.CAR - SHOPping Rabat 5% Kod: KA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ok. A jaki dzisiaj obowiązuje rabacik w ramach Shining Day ? :o

Lekka aura tajemniczości musi zostać :D

kita33, zgadza się, każdy wtorek w Shining Day ma swój rabat ;)

ps.

Zapomniałem dodać, że dotarła do Nas dostawa Gyeon'a ;)

Opublikowano
Paczka doszła :) Ale przyjechała kurierem :) płaciłem za PP. Za duża paczka ? System sam tego nie weryfikuje i zawsze jest do wyboru PP ?

Ciesze sie, ze paczka jest juz u Ciebie :)

Poszla kurierem, bo nie zdarzylismy czasowo z poczta, a chcielismy dotrzymac gwarancje dostawy na drugi dzien :)

Dzieki za zamowienie i do nastepnego :ad:

Opublikowano

Witam,

zamówienie nr 5913 złożone i opłacone, kiedy można spodziewać się wysyłki?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Zamówienie 5846 opłacone. Adres wysyłki podany. Kiedy spodziewać się paczuszka i czy znajdzie się w niej DD Tyromania?

Opublikowano
Witam,

zamówienie nr 5913 złożone i opłacone, kiedy można spodziewać się wysyłki?

Pozdrawiam

spakowane, własnie wyjechało do paczkomatu :)

Witam. Zamówienie 5846 opłacone. Adres wysyłki podany. Kiedy spodziewać się paczuszka i czy znajdzie się w niej DD Tyromania?

dzięki :)

paczka wychodzi do Ciebie jutro, takze w piątek jest na miejscu 8-)

Tyromania bedzie w paczce :song:;)

Opublikowano

Baaardzo podziękował za paczkę :good: Jak zwykle profi pakowanie, szybciutka dostawa, a w środku dodatkowo prezenciki (za które bardzo dziękuję) dla wszystkich trzech zmysłów (powonienia, wzroku i smaku) :good:

Opublikowano

Dziękuję. Idzie, idzie... Jeszcze nie minął tydzień, a już 2 autka... Szkoda, że nie było okazji na testowanie nowych produktów - wczoraj miałem do czyszczenia i zabezpieczenia zaszczurzoną na maksa Astrę (bez korekty, bo korekta zajęłaby ze 3-4 dni - zresztą urlop nie jest po to, aby "pracować")... :-] Użyłem tego, co zabrałem ze sobą - wszystko już przetestowane na forum... :/

Opublikowano

Pytanko: kiedy można spodziewać się Duragloss Squeaky Clean ? Sprawa z rodzaju "pilne"... :-]

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie: czy jest szansa na szybki zakup (przy najbliższym zamówieniu, czyli w środę) Sonax'a Xtreme Żel do plastików ?

Opublikowano

Zamówienie 6009 złożone i opłacone. Pozostaje czekać na listonosza :)

Ps. następnym razem postaram się wpaść do was do sklepu osobiście.

Pozdrawiam