ShiningCar Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 kempus, chochliki jak chcą to wcisną się wszędzie Punkt dla Ciebie, czy chciałbyś VP Citrus Bling'a stomililiterków za to odkrycie ?
ShiningCar Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Maszyny polerskie Kestrel od dziś dostępne w Naszej ofercie Pozdrawiamy i życzymy słonecznego,ciepłego weekendu
kempus Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 kempus, chochliki jak chcą to wcisną się wszędzie Punkt dla Ciebie, czy chciałbyś VP Citrus Bling'a stomililiterków za to odkrycie ? Kurczę nie chcę się wpraszać ale to najwyżej przy kolejnych zakupach w przyszłym tygodniu bo już dawno nic nie kupowałem
ShiningCar Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Kurczę nie chcę się wpraszać ale to najwyżej przy kolejnych zakupach w przyszłym tygodniu bo już dawno nic nie kupowałem Ależ nie wpraszasz się, nasze drzwi są zawsze otwarte Zapraszamy i do zobaczenia
kempus Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Adam - jeśli mógłbym się wtrącić do sondy na Waszej stronie to zdecydowanie brakuje tam produktów ABW powinniście rozszerzyć głosowanie do zobaczenia w tygodniu.
ShiningCar Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Adam - jeśli mógłbym się wtrącić do sondy na Waszej stronie to zdecydowanie brakuje tam produktów ABW powinniście rozszerzyć głosowanie do zobaczenia w tygodniu. dziękujemy za sugestie, produkty ABW wkrótce pojawią się w ofercie cały czas pracujemy nad rozwojem sklepu i staramy się co tydzień wprowadzać przynajmniej jedną nową marke Pozdrawiamy i do zobaczenia
Jondi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 hej wiecie może kiedy będziecie mieli jakieś testery wosków w ofercie? Moje FK już wykorzystałem i potrzebuje jakiś testerek nabyć
ShiningCar Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Jondi, póki pora roku sprzyja - Lusso Oro na Ciebie czeka Do dyspozycji na ten moment są też : FK 2685, RaceGlaze 42 i 55 i Poorboy's Liquid Natty's a i użyczyć na jedno woskowanie Naszego DoDo Juice Purple Haze możemy jeśli masz w związku z tym jakieś przemyślenia [ Dodano: 1 Wrzesień 2011, 22:44 ] Kolejna marka w Naszej ofercie Uzupełniliśmy także zapasy produktów oraz dodaliśmy nowe pozycje Od dziś do wyczerpania zapasów, każdy zakup dokonany za pośrednictwem forum premiowany rewelacyjną wlepką (prosimy o dokonanie wyboru) - www.kosmetykaaut.pl lub www.shiningcar.pl !
ShiningCar Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Uzupełniliśmy stan magazynu, w ofercie ponownie rewelacyjny Quick Detailer - FINISH KARE 425 Extra Slick Final Body Shine oraz Poorboy's World Natural Look Pojawiły się także świetne mikrofibry firmy EUROW Serdecznie zapraszamy i życzymy miłego weekendu
kemotkr Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Adam - kiedy będziecie mieli dostępny CG Pro Detailer? A i zmieńcie zdjęcie testera PB Spray & Wipe bo jest tam fotka PB Spray & Gloss Pozdr.
ShiningCar Opublikowano 22 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Adam - kiedy będziecie mieli dostępny CG Pro Detailer? Już jest dostępny A i zmieńcie zdjęcie testera PB Spray & Wipe bo jest tam fotka PB Spray & Gloss Pozdr. Dzięki za info, zdjęcie zostanie zmienione, wpadnij po gratisa przy okazji
kemotkr Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Dzięki. Wybierz coś fajnego Właśnie złożyłem zamówienie. Tym razem jednak skorzystam z gratisowego dowozu do domku
ShiningCar Opublikowano 22 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Dzięki. Wybierz coś fajnego Właśnie złożyłem zamówienie. Tym razem jednak skorzystam z gratisowego dowozu do domku Dzięki za zamówienie Jutro paczka do Ciebie zawita
ShiningCar Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Nowa marka, nowe produkty pojawiły się na Naszej ofercie, tym razem firmy Nielsen Chemicals oraz pare nowych pozycji firm Mothers i Auto Finesse Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą
ShiningCar Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Monster Shine pojawił się w Naszej ofercie oraz pare nowych pozycji California Scents oraz Lexol
Nelson Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Jestem z zadowolony z transakcji z chłopakami. Indywidualne podejście do klienta i natychmiastowa pomoc, to dewiza tej firmy. Nie zapomnieli również o ciekawych i przydatnych gratisach. Pozdrawiam Damian
ShiningCar Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Jestem z zadowolony z transakcji z chłopakami. Indywidualne podejście do klienta i natychmiastowa pomoc, to dewiza tej firmy. Nie zapomnieli również o ciekawych i przydatnych gratisach. Pozdrawiam Damian Cieszymy się, że mogliśmy pomóc Kolejny zadowolony klient, to bardzo cieszy i daje kopa i motywacje do jeszcze większej pracy Pozdrawiamy serdecznie, miłej pracy,jeszcze lepszych efektów
ShiningCar Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Na chłodne jesienno-zimowe poranki i wieczory przygotowaliśmy coś HOT !!! HOT NEWS SHINING CAR - zdecydowanie, rzecz nietuzinkowa ! SPRAWDŹ póki jeszcze są............. ZAPRASZAMY
ShiningCar Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Gorąca nowość w Naszym sklepie - jeszcze ciepła DURAGLOSS TRACK CLAW RACING POLISH oraz nowe pozycje znanych i lubianych producentów http://www.shiningcar.pl/pl/new
ShiningCar Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Kolejni producenci zawitali do Nas Przypominamy też o specjalnej promocji z okazji Św. Mikołaja, szczegóły na głównej stronie sklepu lub na Naszym fun page-u na FB
Justyna Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 ShiningCar, poprawcie datę na głównej stronie sklepu, bo macie napisane: Proponujemy Wam kupon rabatowy, który można nabyć i wykorzystać od 18.11.2011 do 30.11.2001.
ShiningCar Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 ShiningCar, poprawcie datę na głównej stronie sklepu, bo macie napisane: Poprawione, dzieki
Gość Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 ShiningCar, Adam a od kiedy masz TrackClaw ktoś Cię namówił czy jak?
ShiningCar Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 ShiningCar, Adam a od kiedy masz TrackClaw ktoś Cię namówił czy jak? Od prawie miesiąca jest Nikt nie namawiał, produkt zbiera bardzo dobre opinie, więc musiał trafić do Naszej oferty Byłby dużo wcześniej, ale ciężki temat z dostępnością P.s Z tego co słyszałem to jesteś z Track-a zadowolony
Gość Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 P.s Z tego co słyszałem to jesteś z Track-a zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi