ShiningCar Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Zamówienie nr 38 poszło, nie wiem tylko jak załapać się na rabat... Dziekujemy za złożenie zamówienia i czekam na odpowiedz. Kupon rabatowy KA jest aktywny - w razie problemów, służę pomocą. Rabat zaczyna sie od 49zł bo nie dawno kupowałem Pozdrawiam Zamówienie moje to 35 Jak na profesjonalistów przystało nie wybaczacie niedociągnięć Jako, że jesteśmy "nowi" a informatyk ustawił domyślnie przy tworzeniu sklepu jak powyżej minimalny próg od którego można skorzystać z kuponu rabatowego, pozostaje przeprosić i liczyć na Waszą wyrozumiałość :- ) Wszystko już działa jak należy - minimów i maksimów nie ma - hulaj dusza niech sprzedaż na Kosmetyce rusza
adr_ad Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Witam, Zakupiłem w shiningcar produktów za prawie 350zł. Jest to 4 sklep internetowy w jakim robię zakupy. Za podobną kwotę kupuje co 3-4m-ce. Z całej czwórki ten sklep oceniam najwyżej, ponieważ: elastyczność, rzeczowość/konkretność, szybkość no i oczywiście ceny. Pozdrawiam i polecam ten sklep.
ShiningCar Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Witam, Zakupiłem w shiningcar produktów za prawie 350zł. Jest to 4 sklep internetowy w jakim robię zakupy. Za podobną kwotę kupuje co 3-4m-ce. Z całej czwórki ten sklep oceniam najwyżej, ponieważ: elastyczność, rzeczowość/konkretność, szybkość no i oczywiście ceny. Pozdrawiam i polecam ten sklep. dziękujemy za miły komentarz i zapraszamy ponownie cały czas się rozwijamy i staramy się dostosować asortyment dla Waszych potrzeb
tomferm Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Super szybka przesyłka i dziękuję za gratisy!
ShiningCar Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Super szybka przesyłka i dziękuję za gratisy! Przesyłka nr 35 doszła dzięki Mam nadzieję, że jesteście zadowoleni z zakupów. Zapraszamy ponownie!
ShiningCar Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Wiadomo cos kiedy dojdzie do sklepu POORBOY’S WORLD Natural Look Dressing ?? Cały czas czekamy na dystrybutora aż uzupełni braki..jak tylko dojdzie od razu o tym poinformujemy pozdrawiamy
prokot Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Przesyłka 52 dotarła, jednak sealant w puszce FK1000 dotarł obity i otwarty Całe szczęscie nic mu sie nie stało.
ShiningCar Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Przesyłka 52 dotarła, jednak Sealant w puszce FK1000 dotarł obity i otwarty Całe szczęscie nic mu sie nie stało. Prawdopodobnie pracownikowi podczas pakowania paczki upadł lub nie zauważył, że jest uszkodzony, jeśli chcesz to wymienimy na nowy lub przy następnym zamówienie naprawimy nasze niedopatrzenie, przepraszamy i obiecujemy poprawe pozdrawiamy
prokot Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie ma problemu, wszystko jest ok Tylko może na przyszłość obklejać puszki taśmą czy coś. ;]
ShiningCar Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Produkty Poorboy's World w końcu doszły Wyczekiwane produkty jak Natural Look czy Natty's Red dostępne Serdecznie zapraszamy Teraz do każdego zamówienia - tester ValetPRO Citrus Bling GRATIS
math Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam ponad 2 tygodnie temu kupiłem u Was zestaw o wartości ~250 zł. Zapłaciłem przy odbiorze i fakturę VAT miałem otrzymać drogą mailową. Niestety jeszcze nie doszła... Co do produktów to duży +
ShiningCar Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 math, Faktura dziś będzie na twoim @. Przepraszamy. Dla Ciebie - przy najbliższej okazji tester - Zymol Cleaner Wax 100ml jako rekompensata.
ShiningCar Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Nasza oferta powiększyła się o nową marke Auto Finesse http://www.shiningcar.pl/pl/producer/Auto%20Finesse/33 oraz nowe pozycje ValetPRO http://www.shiningcar.pl/pl/producer/ValetPRO/29 pozdrawiamy
Tworek Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Zamówienie nr 118 zostało złożone, resztę niezbędnych informacji zostawiłem na PW.
ShiningCar Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Zapraszamy do działu "nowości" oraz do udziału w ankiecie na stronie naszego sklepu ( zlokalizowana po prawej stronie ) Pozdrawiamy i życzymy miłego weekendu
ShiningCar Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 W sklepie pojawili się nowi producenci : Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą
kemotkr Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dzięki za zakupy. Autko zdecydowanie odżyło . Przypominam jeszcze o fakturze (zamówienie 140).
ShiningCar Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dzięki za zakupy. Autko zdecydowanie odżyło . Przypominam jeszcze o fakturze (zamówienie 140). My również dziekujemy za zakupy i cieszymy się z efektów P.s. Faktura już do Ciebie leci
ShiningCar Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Kolejny producent dołączył do Naszej oferty Od dziś do 27.08.11 do każdego zamówienia Poorboy's World Natural Look - aplikator GRATIS
maciek-m Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam, czy istnieje możliwość odbioru osobistego zamówienia jutro rano? Zależy mi na kilku rzeczach.
ShiningCar Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam, czy istnieje możliwość odbioru osobistego zamówienia jutro rano? Zależy mi na kilku rzeczach. Oczywiście, że tak, nawet dzisiaj jeśli masz możliwość i ochotę
maciek-m Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Transakcja bardzo udana i przyjemna, dzięki i do następnego. Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że mam taki fajny sklep w sumie po sąsiedzku, pozdrawiam.
ShiningCar Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Transakcja bardzo udana i przyjemna, dzięki i do następnego. Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że mam taki fajny sklep w sumie po sąsiedzku, pozdrawiam. Dziękujemy za miły komentarz, spotkanie i zakupy Dobrej zabawy
kempus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Cześć, poprawcie nazwę kategorii w sklepie, konkretnie "GIRT guard" a wiadomo jak powinno być. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi