miw Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 wobec tego byle do weekendu (a koszyk z dnia na dzień i z wizyty na wizytę w sklepie, robi się coraz cięższy.. ) dzięki za informacje
ShiningCar Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Michał, obiecuję, że będę pilnował twój koszyk, żeby nie zapadł się pod ziemię Miłego dnia!
propekMONTER Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Paczuszka dotarła ekspresowo, dziękuje!
ShiningCar Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Paczuszka dotarła ekspresowo, dziękuje! Emil, dziękuję również! Jak wrażenia po otrzymaniu "żółtka" ?
chodko Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Karol kiedy można sie spodziewać Detail Shoppe WET GLAZE 2.0?
ShiningCar Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Robert, walczę z tym tematem już od jakiegoś czasu.... Jeśli tylko otrzymam konkrety, dam Ci odpowiedz
chodko Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 to czekam i skończymy zamówienie
propekMONTER Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 ShiningCar, przed otwarciem przeczytałem pierw opis na etykiecie i muszę przyznać, że oddaję w 100% to, czego można się spodziewać po dable taczu Super miękki, fajnie obszyty a do tego świetnie wygląda . Chłonności jeszcze nie miałem okazji sprawdziać, bo cały czas pada. W porównaniu do fluffiego.. fluffy to jednak zwykła szmata do progów, tyle że duża
ShiningCar Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Emil, dzięki za opis wrażeń! Mam nadzieję, że ręcznik będzie służył długo i dzielnie
ShiningCar Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Maciej, "małe" Pyknie Dziękuję!
ShiningCar Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 To zamówienie 2997 poszło Udało nam się obu dotrzymać słowa... Wielkie dzięki dla Ciebie!
Bazuka Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Przesyłka odebrana, dzięki za gifts
ShiningCar Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Przesyłka odebrana, dzięki za gifts Piotr, Ty mi lepiej powiedz jaka ona jest.... Taka jak myślałeś, czy jeszcze fajniejsza?
Bazuka Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Hmm, fajniejsza Z pewnością przyda się produkt od 1Z Einszett, akurat nie miałem nic do uszczelek
ShiningCar Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Tylko pamiętaj, dbaj o jej włosy.... Dziękuję za zamówienie i niech się autko błyszczy
ShiningCar Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Emil, dobry numer i towar też dobry! Kolejny raz - dziękuję
ShiningCar Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Wygrałem coś? "Coś" na pewno _________________________________________ Czekamy na dostawę produktów pewnej marki, która była już obecna na naszym rynku, pozostawiając po sobie bardzo dobre wrażenia, ale stary image, brak dostępności spowodował, że została troszkę zapomniana. Spróbujemy ją więc wskrzesić... Ciekaw jestem czy wiecie o jakiej marce piszę....
escimo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 ShiningCar, paczuszka dotarła Dzięki Co to za zapaszek zielony?
ShiningCar Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Maćku, to ja bardzo dziękuję, cieszę się, że dotarło Zapach to Driven Venom Assault, znośny?
escimo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 ShiningCar, Trafiłeś w moje gusta
ShiningCar Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Trafiłeś w moje gusta Tym bardziej jest mi miło...
Rekomendowane odpowiedzi