Administrator Evo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 można pisać co się chcę. Więc proszę bez komentarzy. To jakiś konkurs w przeczeniu samemu sobie ?
rustin Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tak wogóle , dziwne, że żaden mod jeszcze tu nie posprzątał ja napisałem co przyszło i co z tym zrobić, mogłem PW ale po to chyba jest ten temat , nie wiem po co zaczęli sie wypowiadać inni jak mają guzik do tego
Administrator Evo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dokładnie jest tak jak napisałeś. Mogłeś to rozwiązać po cichu ,przez PW do sprzedawcy. Wybrałeś jednak drogę PUBLICZNEGO przedstawienia sprawy, więc licz się z tym że inni będą to komentować. Jak sam bowiem stwierdziłeś "można pisać co się chce", więc nie odmawiaj też tego innym jak słusznie zauważył kolega Marek.
propekMONTER Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ale na forum nerwowo ostatnio ShiningCar, jak zwykle profesjonalne podejście do klienta, to się ceni Zamówienie 2959 już opłacone
ShiningCar Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ja tylko powtórzę gwoli ścisłości. Klient otrzymał trzy możliwości w związku z zaciągnięta nitką w ręczniku. Zwrot, wymiana oraz inną korzystną z mojego punktu widzenia (myślę, że klienta również). Jedna z nich została wykorzystana. Reasumując. Mam nadzieję, że analizując sprawę, nie pomyślą Państwo, że w sklepie ShiningCar sprzedaje się same "buble" _________________________________________________ propekMONTER, dziękuję za dobre słowo oraz zamówienie. Mam nadzieję, że odtąd wycieranie/suszenie stanie się (kolejną) przyjemnością!
propekMONTER Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 ShiningCar, kiedy będzie dostępny red mist?
ShiningCar Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 propekMONTER, Teraz ciężko powiedzieć, ale jak tylko się dowiem, dam cynk
propekMONTER Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Można powiedzieć że ktoś mi ostatniego z koszyka wyjął
ShiningCar Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Red Mist tak nagle, jakiś popularny się zrobił... Odezwę się niebawem w tej sprawie
Bazuka Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Kto mi wyjął z koszyka Meguiar's Soft Foam Applicator Pad 2 pack
ShiningCar Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Piotrze, znalazło się kilka dodatkowych, także śmiało...
Marek Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 UFF Jak miło się zrobiło. I tak trzymać Mam nadzieję, że odtąd wycieranie/suszenie stanie się (kolejną) przyjemnością! I wracając do tematu: Potrzebuję MF do wycierania na myjni 60x40 lub 50x70 Troszę więcej niż kilka szt. Jesli masz coś ciekawego daj zanać na PW
ShiningCar Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Marek, zbiorę myśli i coś skrobnę
Bazuka Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jednak detailing uzależnia Niestety to prawda, zamówienie nr: 2969 złożone
ShiningCar Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Niestety to prawda, zamówienie nr: 2969 złożone Ale jakie przyjemnie jest to uzależnienie.... Oby takich więcej Piotr, dziękuję po raz kolejny! Zostałeś klientem miesiąca
Bazuka Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Piotr, dziękuję po raz kolejny! Zostałeś klientem miesiąca Ale biorąc pod uwagę również wszystkie zakupy z maja? W sumie dopiero mamy 3ego czerwca
ShiningCar Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ale biorąc pod uwagę również wszystkie zakupy z maja? W sumie dopiero mamy 3ego czerwca To z czerwca podciągniemy do maja, i będzie, a co
TOM3 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Z racji, że szykuję się do kolejnego zamówienia (zakupoholizm ? ) parę pytań kiedy będą dostępne: 1. Meguiar's Glass Cleaner Concentrate 2. PrickBort MAC 124 2L 3. zastanawiam się jeszcze nad AutoGlym Car Glass Polish - dostępna jest już nowa formuła ?
ShiningCar Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Król się bawi, złotem płaci Złotem? Deal! TOM3, Prickbort powinien być w środę, Meguiar's w czwartek a Autoglym w nowej formule czeka na klientów już teraz
Bazuka Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 AutoGlym Car Glass Polish - dostępna jest już nowa formuła ? 15ego maja zanabyłem już nową formułę w owym sklepie
TOM3 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dzięki za informacje, w takim razie czekam do czwartku i składam zamówienie
ShiningCar Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 15ego maja zanabyłem już nową formułę w owym sklepie TOM3, zapraszam
miw Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 podpinam się pod ciąg zapytań kiedy planowany przyjazd samplera DJ Purple Haze?
ShiningCar Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 miw, jest szansa, że do końca tygodnia. Jeśli otrzymam dostawę, pozwolę sobie wysłać do Ciebie wiadomość
Rekomendowane odpowiedzi