Pawel_K Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Zamówienie 2881 złożone o 19 odebrane o 20 Dzięki za gratisy, na pewno Was niebawem odwiedzę ponownie. Pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Paweł, dziękuję i w razie potrzeby oczywiście zapraszam
rustin Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Czy rabat naliczany jest widoczny od razu przy produkcie? Bo u mnie przed logowaniem i po cena taka sama.
ShiningCar Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 rustin, rabat widoczny jest na końcu, przy podsumowaniu zamówienia
Bazuka Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Zamówienie nr 2917 zostało złożone;)
ShiningCar Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Bazuka, WIELKIE dzięki za kolejne zamówienie! Jutro realizujemy
weasel2 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Zamówienie 2921 czeka na realizację
rustin Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Można się spodziewać na dniach testeru wosku FK ?
ShiningCar Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Zamówienie 2921 czeka na realizację dziekujemy, jutro z rana wysyłamy Można się spodziewać na dniach testeru wosku FK ? bedzie we wtorek
rustin Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Dlaczego wpisując KA w kupon rabatowy wyskakuje , że kupon został już wykorzystany skoro to moje pierwsze zakupy w tym sklepie?
ShiningCar Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 rustin, pozwól, że powalczę w panelu sterowania, być może niektóre parametry uległy zmianie. Jak tylko opanuję sytuację, wyślę do Ciebie pw
Bazuka Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Przyszła przesyłka, troszkę butelka od AF Finale zgnieciona, ale jest cała Myślałem, że dojdzie też pasta Mothersa z ostatniego zamówienia, ale patrzę, że dalej w oczekiwaniu na dostawę. PS. Dzięki za tester Megs'a UC.
ShiningCar Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 troszkę butelka od AF Finale zgnieciona, ale jest cała Na szczęście cała.... Myślałem, że dojdzie też pasta Mothersa z ostatniego zamówienia, ale patrzę, że dalej w oczekiwaniu na dostawę. Czekamy cały czas na dostawę produktów Mothers. Jeśli tylko Mag się pojawi, wysyłamy do Ciebie Dziękuję za kolejne zamówienie, to bardzo miłe
rustin Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 No i do mnie doszła paczuszka. Pierwsze zakupy w tym sklepie i niestety nie miła niespodzianka. Fluffy jest zaciągnięty,podczas transportu do tego nie doszło. Paczkę przed chwilę otworzyłem i zrobiłem fotkę. Wiadomo , że teraz zacznie się w tym miejscu pruć. Co z tym fantem teraz? http://foto.1j.pl/upload/f95856ccf0c1f6 ... e78b96.JPG
ShiningCar Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 rustin, staramy się sprawdzać wszytskie produkty przed wysyłką, ale tego zaciągnięcia nie widziałem Przykro mi, że stało się to podczas twojego pierwszego zamówienia. Jeśli jest "defekt", to go naprawimy. Szczegóły wysyłam na PW
Geno Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Nie żebym się wtrącał, ale to takie Polskie - wypowiem się. Stary, popruje się ten ręcznik ? Przedrze na pół ? Nie rozumiem. Przytnij, przypal, cokolwiek. Po co robić szum, jakieś wysyłania, odsyłania ? Po parunastu praniach i tak będzie wyglądać niewiele lepiej jak szmata do podłogi i nie będziesz nawet zwracać uwagi na to czy jest gdzieś zaciągnięty, tylko na to, że jest sprany, twardy i słabo wciąga wodę. Bez spiny, wiadomo, że jak kupujesz chcesz towar w 100% taki, za jaki zapłaciłeś. Ale o jedną nitkę chyba nie warto robić rabanu
rustin Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 geno, widać, że nie masz zielonego pojęcia więc po co twoje komentarze? sam sobie przypal i wycieraj potem tym auto , aby rysowało. Druga sprawa , że fluffy to nie szmata która się podrze czy nie bedzie wody wchłaniać po roku, użytkują ludzie na forum po 2 lata i jest ok więc jak wycierasz auto MF z biedronki to nie porównuj. I ostatnia kwestia , płacę za towar pełno wartościowy i taki też chcę otrzymać. Także nie twoja sprawa i nie komentuj. Sprawa już jest załatwiona tak jak powinno to być.
ShiningCar Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 geno, rustin, myślę, że emocje są niepotrzebne. Jeśli towar okazał się wadliwy, to oczywiście wymienimy go na inny. Miłego weekendu!
Geno Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 rustin, myślę że wydałem na kosmetyki XX razy więcej niż Ty, zjadłem już parę Fluffych w swoim życiu, więc jakieś tam pojęcie chyba mam. Ale co ja tam wiem ShiningCar, EOT
Marek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wtrącę się choć może sprawa " nie moja" Także nie twoja sprawa i nie komentuj. Nie można zabraniać innym użytkownikom zabierania głosu w poście wystawionym na forum ogólnym. To po prostu jest nie eleganckie. Jeśli chciałeś zrobić to z klasą trzeba było napisać na PW lub wysłać maila ze sklepu. Po wrzuceniu tego światło dzienne nie trzeba się dziwić, że różni ludzie mają różne opinie na ten sam temat. Karol
ShiningCar Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zaciągnięty Fluffy jest już zapewne w drodze powrotnej do nas. Lekarstwo się znalazło, więc sprawę uważam za zamkniętą. Klient otrzymał od nas zarówno propozycję zwrotu, wymiany a także inną, korzystną Chcemy, żeby zakupy w naszym sklepie wywoływały uśmiech na twarzach a nie były powodem do niepotrzebnych spięć
rustin Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Wogóle nie rozumiem samozwańczych obrońców i adwokatów. Napisał na ogólnym tak jak inni jak widać np o zgniecionych opakowaniach więc niby czemu ja nie mogłem? Na PW sprawa została wyjaśniona pozytywnie i jestem zadowolony ze sklepu.
Bazuka Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 zgniecionych opakowaniach Nie napisałem tego z myślą o wymianie butelki na nową, zwrocie towaru czy nie wiem co jeszcze, tak mi się jakoś po prostu napisało, zapakowane było konkretnie, z tym że karton z jednej strony lekko zgnieciony- najprawdopodobniej przy transporcie w samochodzie coś spadło na niego czy też przycisnęło- normalna rzecz.
rustin Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Myślę, że nie ma sensu drążyć tematu. Jak wyżej napisane, forum jest ogólne i można pisać co się chcę. Więc proszę bez komentarzy.
Rekomendowane odpowiedzi