ShiningCar Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Sebastian, rozumiem, że świeci u Was słońce i zrobiło się jakby wiosennie... ? Mam nadzieję, że wszystko całe i zdrowe i "jest Pan zadowolony"
SEBOOL2006 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Tak wszystko dotarło w jednym kawałku. Zapach świetny już siedzi w samochodzie Co do słoneczka na chwilę obecną świeci okaże się później bo zapowiadają deszcz ze śniegiem
ShiningCar Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Super, bardzo się cieszę W Krakowie słoneczko na całego, napawa optymizmem.. Mój jeden pasek od listopada jest świetnie wyczuwalny w aucie, także przygotuj się długą z nim przygodę Dzięki jeszcze raz za zamówienie i pozdrawiam
SEBOOL2006 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jeden pasek jest i u mnie i czuć go mocno. Okaże się przez ile przetrzyma Na pewno na jednym zamówieniu się nie skończy Pozdrawiam i do następnego
Pawka87 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Przyszło zamówienie 2495 to i od razu pogoda się zrobiła wszystko ok, na jednym zamówieniu się nie skończy
ShiningCar Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Pawka87, paczka od nas pogodę przynosi? Zaiste jest to bardzo pozytywna informacja.. wszystko ok, na jednym zamówieniu się nie skończy .. ta tym bardziej Dziękuję
SEBOOL2006 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Pawka87, paczka od nas pogodę przynosi? Zaiste jest to bardzo pozytywna informacja.. wszystko ok, na jednym zamówieniu się nie skończy .. ta tym bardziej Dziękuję Karolu to nie wiedzialeś,że od was paczki przynoszą pogodę ?? Moja też jak dotarła i ją odebrałem to było słoneczko i 10*C na plusie
ShiningCar Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Sebastian, no nic, wypada doliczać "pogodowe" do zamówień Skoro już piszemy, zapytam o barwę zapachową Driven, jesteś w stanie ją opisać? Ja próbuję pytać innych przy każdej nadarzającej się okazji, ale konkretów dalej nie mam...
SEBOOL2006 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jeżeli chodzi o barwę zapachową to również pytałem znajomych to mówią,że są delikatne a zarazem intensywne i bardzo ładnie pachną . Coś na zasadzie testerów perfum tylko nie mogę sobie nazwy ich przypomnieć bo strasznie mi one jedne perfumy przypominają. Oczywiście jak sie przypomną to dam znać
ShiningCar Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Kosmiczne zapachy Oczywiście jak sie przypomną to dam znać Dzięki
pyrfee Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Poprzednie zamówienie doszło, dziękuję za szybką wysyłkę. Tak się wkręciłem w ten detaling, że zrobiłem ponowne zamówieni: 2523 Mam nadzieję, że paczka też przyniesie mi piękną pogodę na weekend kiedy w końcu zajmę się należycie moim samochodem
ShiningCar Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Łukasz, dzięki bardzo! Odkręcamy wiosenne detailingowe kurki, stąd pewnie ta wkrętka Myślę, że twój weekend będzie obfitował w nieziemskie doznania
Timon Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 pierwsze zamówienie o numerku 2527 złożone
ShiningCar Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Timon, skoro pierwsze to postaram się, żeby nie było pierwsze i ostatnie Dziękuję
pyrfee Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Paczka z zamówieniem 2523 odebrana, na dodatek z niespodzianką, dziękuję
ShiningCar Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 pyrfee, cała przyjemność po mojej stronie, dzięki również
Matos Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dzięki za zrealizowanie zamówienia, liczba gratisów imponująca Do usłyszenia niedługo
ShiningCar Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Matos, imponująca jest pogoda na wykorzystanie możliwości produktów Dziękuję bardzo i pozdrawiam!
Timon Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam przesyłka o numerze 2527 dzisiaj odebrana dziękuję bardzo za niespodziankę niestety zabrakło w niej Meguiar's Soft Foam Applicator Pad 2 pack, które zamówiłem pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Timon, ahhh to wiosenne roztargnienie Jutro dwa słoneczka lecą do Ciebie
Timon Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Taka piękna wiosna zaskoczyła to roztargnienie zrozumiałe a co to za wiosna bez słoneczka
Timon Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 dzisiaj słoneczka dotarły dziękuję za szybką przesyłkę pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Timon, niech dobrze "świecą" Jeśli ktoś z Was życzy sobie zewnętrzną forumową naklejkę, proszę o adnotację w komentarzu, składając zamówienie
TOM3 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 zamówienie 2636 złożone i opłacone więc pozostaje tylko czekać na paczuszkę i wreszcie porządnie wziąć się zadbanie o auta
ShiningCar Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tomasz, porządnie autko z pewnością będzie wyglądać. Tak samo porządnie ja za zamówienie dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi