ShiningCar Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Szymon, inaczej niż pozostałe "ciastkowe". Jeśli coś Ci to mówi Tak na poważnie ciężko odszukać słowo opisujące aromat, ale ktoś kiedyś napisał, że pozostawiają po sobie lekki, subtelny i elegancki zapach. Słodkość, w moim odczuciu nie jest intensywna. (Marshmallow) Strawberry Laces ma w sobie coś ciekawego, czuć truskawkę owszem ale czuć coś jeszcze. Nie jest nachalny, ale powiedziałbym tak - wyrazisty. Tajemne mikstury M&K zmuszają do chwili refleksji
ragandbones Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Aaaaj, strasznie mi do Was ostatnio nie po drodze. Bywacie czasem gdzieś bliżej centrum miasta niż na Ruczaju? Np. bardzo późnym wieczorem w lokalach przy Rynku Głównym?
ShiningCar Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Hubert, a gdzieś tam jakieś licho czasami człowieka poniesie Zadzwoń proszę do Adama - myślę, że czas i miejsce wspólnie ustalicie
ragandbones Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Hubert, a gdzieś tam jakieś licho czasami człowieka poniesie Podeślijcie mi w wolnej chwili świstek na email
ShiningCar Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Podeślijcie mi w wolnej chwili świstek na email Rano bedziesz miał na mailu
chodko Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 pierwsze zamówienie złożone i jaki ładny numer ma 2020
ShiningCar Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Robert, mam nadzieję, że z tego tytułu wszytsko co z nim związane, okaże się trafione w dychę, ładne, pachnące i w ogóle Dziękuję!
kM3 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Czy rabaty 5% są nadal dostępne? Chciałbym dokonać w Waszym sklepie zakupu, ale po wpisaniu kodu pojawia się komunikat, że kod rabatowy nie jest dostępny i był już wykorzystany?!
ShiningCar Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 ksylo1, tak, oczywiście rabat jest Wam należny W razie problemów związanych z kodem, napisz proszę wiadomość w uwagach przy składaniu zamówienia. Po jej otrzymaniu, wyślemy do Ciebie kwotę (po rabacie) do zapłaty. Zapraszam
kM3 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 zakupu juz dokonałem, gdyż zależało mi na czasie, niestety bez rabatu
ShiningCar Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 ksylo1, takie sytuacje mogą mieć miejsce, kiedy dokonujesz zakupu produktu, który jest bardziej przeceniony niż forumowa zniżka Dziękuję za zamówienie! Mam nadzieję, że będziesz zadowolony z zakupu W razie pytań, wątpliwości pozostaję do twojej dyspozycji
ragandbones Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Jest opcja żeby w czwartek na KKN odebrać sobie coś? Jak tak to poproszę California Scents - Cinnamon Apple
ragandbones Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Tak tylko się przypominam, że to już dziś
ShiningCar Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Hubert, ok. Może na jakiegoś newsa się skusisz?
ragandbones Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Dzięki Przepraszam za brak drobnych, zupełnie nie wziąłem pod uwagę, że kilku takich jak ja i bilon do wydawania znika Podeślijcie mi dane do przelewu Czym się różni wersja Cube od normalnego CS CC?
ShiningCar Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Cała przyjemność po mojej stronie Czym się różni wersja Cube od normalnego CS CC? Kwadratowe poręczne opakowanie, gelowa zawartość - zapach bez zmian
ragandbones Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Przelew poszedł w weekend, w ramach potwierdzenia że doszedł możecie mi w wolnej chwili podesłać świstek na maila Dziewczyna zachwycona zapachem
ShiningCar Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jeśli dziewczyna zachwycona to..... Faktura jutro powinna u Ciebie wylądować - dzięki - znów
ShiningCar Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 "Chciałabym, chciała...." Tego nie karzemy Wam śpiewać, nie obiecujemy na wierzbie gruch, szalejcie do woli, do utraty tchu *Promocja obowiązuje do 20.12.2012r.
ShiningCar Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Wszystkim, bez wyjątku Wam tu obecnym składamy najlepsze życzenia Bożonarodzeniowe!
ShiningCar Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam wszystkich po Świętach! Mam nadzieję, że optymizm i apetyt związany z Car Detailingiem Was nie opuścił. Aby troszkę je podsycić informuję, że szeregi naszego asortymentu niebawem uzupełnimy kilkoma nowymi markami. Będą to m.in 4nano i ShinyGarage. Rozszerzymy przy tym asortyment marek, które już goszczą oraz... jak to zwykle u Nas postaramy się wprowadzić kilka absolutnie nowych marek i produktów na naszym rynku Szczegóły niebawem
Carire Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Karol super że 4nano i ShinyGarage będziesz miał
ShiningCar Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Maciek, fakt! niektórym klientom brakowało tych produktów, dlatego wychodzimy naprzeciw Będzie też m.in. fajna rękawica
Rekomendowane odpowiedzi