kupusso Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 AutoOdNowa nie jestem lakiernikiem nie wiem jakiego typu był bezbarwny, efekt zamierzony został osiągniety, listwy swietnie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK4777777 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Bardzo dobra robota I witam kolegę z Jaworzna Z której części jesteś?? okolice tak wyglądają mi na Bory (ale pewien nie jestem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Dzielnica nazywa się tak, jak zwierzyna leśna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Kilka rzeczy się zmieniło Zimowe felgi w graficie Na lato 17' z FR Pierwsze przymiarki Grubsze mycie z okazji ściągniętego zderzaka Przeróbka lamp z H4 na bihalogen H7 Wariacje na temat halogenów Nie pasiło mi i zostały oklejone ciemną folią Ostatecznie z nowym kierunkiem Jest koło to i musi być niżej. Wybór padł na gwint AP W między czasie sprawy serwisowe Swap hebli tylnej osi z bębnów na tarcze Zabawa z oświetleniem Fotele i kanapa z Ibizy Cupry Zaraz po przywiezieniu przed praniem- Cziłał robi inspekcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Oooooooooo No w dobrym kierunku idziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wszystko z dużym skrócie. Jeszcze sporo rzeczy zostało wymienione (sworznie i tuleje wahaczy, łączniki stabilizatora, poduszki i łożyska mcpresona, rozrząd, regeneracja przekładni kierowniczej, świece, filtr paliwa) ale bez zdjęć sie nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Niektórzy mają zajawkę na gwinty i powiedzą, że jeszcze go niżej położyć + większe fele+ dystanse (z tymi 2 pierwszymi to się nie znam ale dystanse rzeczywiście przydałyby się). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Gratulacje. Dobry wybór. Dobry kierunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Osobiście te przednie lampy mi się nie widzą, nie taniej było ori xenon kupić ? Nie jest jakiś mega drogi Ale zawsze to coś innego. Jaki to rozmiar opony letniej? Bo coś wygląda na jakąś dużą Generalnie fajnie, że chce ci się robić, nakład kasy na pewno spory, ale jeszcze czeka Cię sporo pracy Mogłeś szukać foteli z FR-ki. Wiem, że Cordoby FR nie było, ale był Sport, więc chyba by bardziej pasowało Ale każdy idzie swoją drogą Jak już idziesz za ciosem to pasowało by kierę, gałkę, ręczny z Cupry zapodać i sufit + słupki na czarno. No i boczki drzwi, bo nie pasują. Ale niestety wszystko kosztuje, więc systematycznie na pewno będzie zmieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mylisz się bo xenon wychodzi dosyć drogo i musisz mieć spryskiwacze, czyli instalacja jeszcze, większy zbiornik płynu i robi sie 2koła. Po drugie te lampy o wiele bardziej mi sie podobają, są niespotykane i na żywo wyglądają znacznie lepiej. Foteli nie szukałem, bo nie planowałem ich zmieniać, trafiłem na nie przez przypadek, pieniądze sie zgadzały więc kupiłem. Jak już idziesz za ciosem to pasowało by kierę, gałkę, ręczny z Cupry zapodać i sufit + słupki na czarno. No i boczki drzwi, bo nie pasują. Ale niestety wszystko kosztuje, więc systematycznie na pewno będzie zmieniał Gałke mam z S3 8L i mieszek ze skóry przeszyty na czerwono, dodatkowo chromy i sporo rzeczy o których tutaj nie jest wspomniane. Kierownica jak sie trafi to kupie, albo obszyję na wzór Cupry, to są już pierdoły. Chciałbym jeszcze zrobić "murzyna" w środku, ale generalnie po głowie cały czas mi chodzi sprzedaż auta, a jak tego nie zrobie to będę myślal o 1.8T i kolejne 8 lat zostanie u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 kupusso, bardzo fajne zmiany Jak zawsze profesjonalna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zmiany na ogromy plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kładąc bezbarwny na listwy boczne nie siadał Ci kurz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woytek13 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jejku, jejku, jejku. Mam identyczą cordobę i widzę, że mam wzór do naśladowania Zawsze myślałem jakie na takich felgach będzie wyglądała i teraz mam pewność. Nie wiem czy akurat takie wybiorę na wiosnę, ale chyba tak trzeba zrobić Jak sprawa komfortu? Gwint dużo twardszy? Fotele z cupry pasują p&p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Bula, Listwy maja chropowatą fakturę i stad wrażenie, że są zamglone. Nie zrobiłem ich na gładko. woytek13, Fotele pasują P&P. Gwint jak gwint, zależy wszystko od jakości samego zawieszenia. AP to jest średnia półka. Obawiałem się, że będzie twardo, a wcale tak nie jest. Oczywiście jest twardziej niż w serii, ale fajnie się jeździć, nie ma ping ponga, dobrze wybiera dziury, jedynie na koleinach jest nerwowo i trzeba trzymać kierownice (opona 205 ma też wpływ) . Jestem bardzo zadowolony z AP. W końcu nie mam problemu z mega miekkim tyłem, jak pewnie zauważyłeś, wystarczy, że jedna osoba usiądzie z tyłu, a cały przód sie podnosi, przy komplecie z tyły przednia oś pływa. Teraz nie ma tego efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woytek13 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Tył jest faktycznie miękki Ruszanie spod świateł jak motorówka to standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Fajne zmiany, ale ... gdzie tu detailing ??!! Gdyby to było forum Seata Cordoby, to o.k., ale to jest forum kosmetyka aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ale o co jest ból ? O to że kolega w środku zimy wrzucił parę zdjęć do swojego tematu ? Nie założył nowego tematu , tylko wrzucił zdjęcia do istniejacego, gdzie już detailing był parę stron temu, więc nie rozumiem tego czepialstwa. Jeżeli przeszkadza Ci brak detailingu tutaj czy w innym temacie, to jesteś w pełni uprawniony do założenia własnego tematu w PSB, gdzie będzie tylko detailing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaca KSI Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 no fajnie wszystko wyglada ale cupre mieszac do corboby dla mnie srednio. Reszta jak najbardziej na plus zrób cały środek w cuprze to będzie lepiej fajnie majonez wyglada jak lakier zadbany to wg mnie jeden z lepszych koloru z pakietu seata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zmiany na duży + Jaka motorownia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jaka motorownia ? 1.4 16V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 A jak wygląda sprawa po przeróbce lamp na soczewki, w razie jakiejkolwiek kontroli, stłuczki (ODPUKAĆ) nie ma problemów oczywiście po zabiegu żarówki, a nie zenony firma z Pzn fajnie to robi i sam się zastanawiam nad czymś takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 kupusso, Odczuwalna jest strata mocy na '17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Odczuwalna jest strata mocy na '17? Jakby tam byla jakaś moc wcześniej to może i była by odczuwalna jej strata żeby nie było jest u nas golf 4 z 1.4 wiem jaki to jest "potwór" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Chodziło mi bardziej czy przy kładzeniu bezbarwnego nie przylepiał Ci się kurz do listew bo w domowych warunkach lubi to robić, pytam bo ze zdjęć trudno mi wywnioskować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi