igor1906 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Witam serdecznie fanatykow detailingu, mam nadzieje ze po krotkim czasie do Was dolacze - narazie kompletuje zestaw, wiedze i mam nadzieje na Wasza pomoc pozdrawiam!
piowi Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Witam wszystkich, jestem Piotr . Czytam już dawno prześwietne porady .Zwlekałem z pisaniem bo materiału jest strasznie dużo i chyba nie wcześnie będę w stanie opanować choć część. Mam czarą perłę Passat 2008 świeżo po wulgarnej polerce pseudo znawcy, fachowca. Właśnie tym bardziej potrzebuje waszej pomocy, dopiero teraz ma zniszczony lakier. Najchętniej oddał bym auto do prawdziwego miłośnika detailingu sam chyba się nie odważę poprawiać. Pozdrawiam serdecznie.
mikeharem Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Witam serdecznie, mam na imię Michał. Forum śledzę od dawna, ale postanowiłem zarejestrować się dopiero teraz. Niestety mój kopciuch nocuje pod chmurką , ale robię co mogę aby co pewien czas zapewnić mu wizytę w spa. Forum jest prawdziwą kopalnią wiedzy i mam zamiar z tego korzystać
irekp82 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Witam. Irek z Gdyni. Powoli zaczynam się bawić w auto detailing. Mam nadzieje że za jakiś czas będę mógł pokazać swój blask.
Shakil1990 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 Witam Serdecznie Piotrek z Krakowa Mam nadzieje że z pomocą tego forum uda mi się przywrócić blask mojemu autku:)
tomasz-206 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 Witam, Tomek z Północy Mam nadzieję dobrze zakonserwować lakier
omax Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 Witam wszystkich forumowiczów, Dariusz z Poznania.
Ojciec76 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Saluto, z akcentem na bon giorno. Daniel z woj warm- maz., czs ogarniać swoje czerwone audi 80
DŻEJKU Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Witam wszystkich! cały dzień czytam forum i chyba na dobre mnie wessało nie wiem jakim cudem dopiero teraz tu trafiłem bo o detailingu czytałem dobrych kilka lat temu na zagranicznych forach. Czas nadrobić ten czas Pozdrawiam
DETAL_MASTER Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Siemka Witam Wszystkich...jestem pewien, że dzięki temu forum dowiem się dużo ciekawych rzeczy na temat detailingu, pzdr
bodek756 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Witam. Che nadać autku blask, i mam nadzieje że to forum mi w tym pomoże. pozdrawiam
poso Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Witam wszystkich zapaleńców niebagatelnego wyglądu aut
Carlo Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Witam wszystkich forumowiczów dopiero rozpoczynam swoją przygodę z auto detalingiem. Mam nadzieje że dzięki temu forum uzyskam dużo cennych informacji Pozdrawiam wszystkich
PanScuda Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Witam, niedawno znalazłem to forum, a że od niedawna jetem w końcu właścicielem samochodu, który jest sens myć (proporcja blach bez rdzy do tych z rdzą nadaje temu sens). Mam nadzieję że znajdę tu wiele dla siebie informacji i pomocy aby doprowadzić auto do takiego stanu jak wielu autorów tego forum. Więc witam i pozdrawiam.
szusak Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Witam Nazywam się Krzysztof Szustak. Mieszkam w Sękocinie Nowym pod Raszynem. Jeżdżę Roverem 25 czekającym po porządny zabieg konserwujący lakieru. Pozdrawiam
norbi3000 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Witam wszystkich maniaków detailingu Od dłuższego czasu interesuje się kosmetyką samochodową , mam nadzieję, że dzięki temu forum powiększę swój zasób wiedzy, pozdrawiam !!!
Staycleaned Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Witajcie wszyscy maniacy detailingu, mam na imię Przemek, jestem z Bielska Białej i od pewnego czasu (tak konkretnie to od 2007 roku) zajmuję się detailngiem i ciągle staram się dokształcać w temacie i zdobywać nowe doświadczenia i dzielić się swoją wiedzą z innymi Korzystam głównie z kosmetyków AUTOGLYM, co nie znaczy że uważam je za jedyne i najlepsze Chętnie służę poradą a może z czasem ktoś mnie poleci innym Pozdro Przemek
West Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Witam Wszystkich forumowiczów. Raczkujący detailer z okolic Gdańska melduje się na pokładzie.
Left Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Cześć wszystkim. Artur z Janowa Lubelskiego. Wkraczam w świat detailingu małymi kroczkami. Na razie tylko ręcznie ale z czasem na pewno się poprawię Pozdrawiam
sepex Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Witam Jestem Marcin z Krasnegostawu i staruje z tematem prania tapicerki u siebie w miescie
Rekomendowane odpowiedzi