vicevit Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Dzień-dobry-wieczór. Cześć wszystkim
Qub@ Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Witajcie, jestem Kuba, jeżdżę na codzień srebrną Celicą, auto jest super utrzymane, no i z waszymi wskazówkami, liczę, że będzie takie jak najdłuższy czas, pozdrawiam.
rafi260 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, jestem nowy na forum, mam na imię Rafał. Dzieki Waszej pomocy mam nadzieje dowiedzieć się wiecej o detalingu i dzielić się doświadczeniami z innymi użytkownikami! A więc witam i pozdrawiam serdecznie
bobwoj Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Witam Wszzystkich Bardzo Serdeczenie. Mam na imię Robert. Zaczynam wkraczać w świat detalingu. Liczę na pomoc i zdobycie wiedzy.
greg87 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Witam wszystkich, mam na imię Grzesiek, od roku bawię się w Detailing i zobaczymy co z tego będzie
melon11 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 witam wszystkich i powodzenia w szorowaniu
mario_s Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Mariusz i będę tu często zaglądał
Mateusz84 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imie Mateusz i przemieszczam sie Bmw e46 lakier cosmoschwarz.Pozdraiam gorąco..
pit skywalker Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Witam, jestem z Firmy Authentic Cars, wspólnie z luk skywalker'em będziemy wam przedstawiac wam prace na felgami, a w czasie późniejszym również samochodami. jestem posiadaczem czerwonego e36 compact które jest w galerii "pokaż swój blask"
ShiningCar Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 wam przedstawiac wam prace na felgami Witojcie
sQcha Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Witam, forum znalazłem goglująz za sposobami polerowania. Spodobało mi sie tu i dlategi się wprwadziłem
adams9600 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Witojta forum znalazłem goglująz za sposobami polerowania.
Adriang92 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Witam. Mam na imie Adrian. Forum znalazłem całkiem przez przypadek i całe szczescie bo duzo sie dowiedziałem jak dbac o auto, i choroba sie rozwija, powoli kompletuje mały zestaw A blizej wakacji planuje zakup polerki
soshinoya Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Siema. Jestem Paweł. Forum przeglądam dłuższy czas ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałem. Pozdro.
mariost Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Dzień dobry Mariusz jestem ...wiem co to Tempo, Plak i Zymol...a reszty to sie dowiem jak se poczytam może troche... Pozdro
miniekzgr Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Witam jestem Dominik,mam nadzieje,że pomożecie Mi doporowadzić,lakier Mojego Audi do idealnego stanu !
swietlikk Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Witam, Artur od dłuższego czasu czytam i przeglądam forum aż wreszcie przyszedł czas się pojawić tj. zarejestrować. Jak narazie to forum posiada bardzo dobra wiedzę merytoryczna i praktyczną wiec z niej będę korzystał przy doprowadzeniu swojego autka do stanu "patrz jakie śliczne, nie dotykaj!!" Pozdrawiam
Domostroy Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Witam wszystkich, Bardzo mnie wciągnęła tematyka tego forum. Mam w planach zostać tu na dłużej. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi