lukas1986 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 witam. jestem już jakis czas zarejestrowany, ale dopiero teraz postanowiłem się przywitać trafiłem tutaj przez przypadek zakładając temat o kosmetykach samochodowych na forum forda (FEFK). zawsze lubiłem mieć czyste auto, ale to co tutaj przeczytałem i zobaczyłem przeszło moje najśmielsze wyobrażenia o czystości auta... dla każdego co innego... ale nie ma tego złego co by na dobre wyszło... a więc jeszcze raz witam i pozdrawiam
kafarszczak Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam na Forum. Trafiłem tutaj z myślą o renowacji moich felg i zostałem miło zaskoczony tematami jakie tutaj są. Jestem pewien ze forum dostarczy mi duzo ważnych dla mnie informacji.
ŁukaszAJM Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 WITAM Od pewnego czasu interesuję się coraz bardziej profesjonalną kosmetyką aut. Mam już jakieś "podstawy zawodowe" ale dzięki temu forum otwieram oczy ile wiedzy jest potrzebne do porządnego ogarnięcia auta Tak więc jeszcze raz WITAM i z góry dzięki za wszelkie porady Łukasz
Irc Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam serdecznie i pozdrawiam maniaków swoich (i nie tylko) autek !!! Na forum trafiłem szukając polskiego odpowiednika detailingworld. Sporo się dowiedziałem i mam nadzieję, że sporo się jeszcze nauczę. Na razie czytam, ale bardzo chętnie spotkałbym się z kolegami z Trójmiasta+Pruszcz+Tczew na małym spocie polersko-konserwacyjnym w trakcie, którego udzieliliby mi parę praktycznych porad.
Kondzio84 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 witam wszystkich, od dłuższego czasu przeglądam forum, mam już trochę kosmetyków szmatek itp ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować.
Gość Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Kondzio84, Witaj. Zapraszam do działu propozycja spotkania Kraków
Auto Finesse Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Witamy jako wyłączny dystrybutor Auto Finesse w Polsce - Excede.
ValetPRO Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Witamy po raz kolejny jako wyłączny dystrybutor ValetPRO w Polsce - Excede.
Cerberiusz Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam, Zakupiłem swój kolejny samochód któremu zamierzam poświęcić trochę czasu, pieniędzy i energii aby wyglądał ciekawie. Wcześniej była tylko gąbka i ludwik plus odkurzacz. Teraz chcę to zmienić, więc będę zbierał informacje gdzie, co i jak. Pozdrawiam Mikołaj "Cerberiusz"
Pavlak Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam wszyskich forumowiczów i uzytkownikow forum, tych aktywnych i nie aktywnych
rs844 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam Was, aktywnym na forum jak i nieaktywnych
Miks Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam wszystkich forumowiczów mam nadzieję, że będzie nam się wspólnie dobrze współpracować Pozdrawiam
kubek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam wszystkich, z przyjemnością odpowiem na pytania dotyczączące chemii Tenzi
mckoniu15 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam! Jestem początkujący w dziedzinie pielęgnacji aut. Mam nadzieje ze lektura forum da mi jakieś pojecie w tej kwestii.
szaman Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam wszystkich Jestem od jakiegoś czasu mechanikiem, chciałbym teraz spróbować swoich sił w praniu tapicerek, dlatego tu jestem
Rekomendowane odpowiedzi