STomasz Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Również pragnę wszystkich powitać
enjoy1516 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Witam wszystkich forumowiczów ;] oraz pozdrawiam w szczególności użytkowników forum z Pabianic mam nadzieje na jakiś mini zlocik ;]
f16mysliwiec Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Witam wszystkich maniaków czystości
kfor1 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Witam wszystkich. Na razie czytam posty i pogłębiam swoją wiedzę jak powinno się dbać o autko. Naprawdę super forum
golden0282 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Witam wszystkich użytkowników, W przyszłości detailer
krrizz Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Cześć Wszystkim czytam i czytam i aż mnie nosi żeby wypucować kolejny aż samochód - to chyba jakaś choroba psychiczna Pozdrawiam wszystkich pucujących
marko0S Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Witam Wszystkich maniaków pucowania. Licze na pomoc jesli zajdzie taka potrzeba i oczywiscie w miare mozliwosci oferuje innym swoja:) POzdrawiam
mayday-82 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Ello Jestem nowy na forum mam dwie Hanki V i VI gena pzdr
Typek Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Witam, Mam nadzieję, że dzięki wam sporo się dowiem
Rom Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Hejka, Multum godzin przeglądania, czas coś napisać...
rinspeed Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Witam wszystkich, Amator wkracza w Wasze szeregi, w miarę możliwości będę uzupełniał wiedzę na tym cennym forum... Pozdrawiam!
Aivars Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Witam serdecznie Od jakiegos czasu przegladam forum, jednak niedawno dopiero sie zarejestrowalem. Wiecej czytam, niz pisze, jednak wypada sie przywitac
Daareek666 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Witam [ Dodano: 19 Październik 2011, 13:59 ] Witam wszystkich forumowiczów. Mam nadzieje ze niedlugo podziele sie z wami moja praca
chrzanek Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Witam, Kolejna swieza osoba, czytam forum od jakiegos czasu, ale wreszcie jest powod by sie zarejestrowac (nowe autko i koniecznosc konkretnego zadbania o nie...)
talar23 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów zauważyłem, iż dzięki temu forum będę mógł sporo się dowiedzieć w dziadzienie autodetalingu.
Zybercik Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Witam detailerów! Rozpisywał się nie będe. Wiek młody, 18ście na karku. Jestem z Krakowa. Od kilku lat zajmuje się samochodami w domu (niestety już wiem że niefortunnie), od niedawna także swoim. Czytam, analizuję, uczę się forum Do wiosny zamierzam skompletować swój pierwszy zestaw młodego detailera - pewnie będe musiał zadać kilka pytań. Wstawiam też foto mojego samochodziku do działu 'Nasze pieszczochy', bo przypuszczam że jest lekko nietuzinkowe w tej społeczności Pozdrawiam!
Jakub_s14 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Witam. Mam na imię Jakub lat 30. Ostatnio bardzo dużo interesuję się car detailingiem i po części mam już skompletowany własny zestaw brakuję tylko wosku. Samochód jaki posiadam to renault laguna kombi w granatowym ciemnym metalicu z roku 2000 pierwsze wydanie. Być może niedługo wstawię fotki z prowadzenia prac nad moim autem. Pracuję na pastach menzerna i jestem zaskoczony efektem. oczywiście po wcześniejszym wyglinkowaniu. Dodam że parę razy wcześniej polerowałem mechanicznie auta za pomocą polerki mechanicznej firmy celma przy użyciu past tempo i K2 niedługo wkleję jakieś foty. Pochodzę i mieszkam w Śremie w wlkp. Pozdrawiam wszystkich Detailingowców.
Kart0n Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Witam jestem nowym posiadaczem audi a6 c5 1,9 tdi avant ktorego pucowanie jest dla mnie przyjemnoscią
klocuu Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Witam. Mam nadzieję, że nauczę się idealnie dbać o mojego Latynosa Pozdrawiam: Łukasz
dakcar Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Witam Wszystkich to mój pierwszy post. Zawsze wydawało mi się że dobrze dbam o swoje auta, jednak po odwiedzeniu forum przekonałem się że jeszcze długo droga przede mną. Pozdrawiam Wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi