MAZDA CX7 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Siema wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxwell Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Cześć Wszystkim, Zajmuję się regeneracją i naprawą skór w Szczecinie. Dołączam do forum aby wymieniać doświadczenia ze wszystkimi pasjonatami detailingu. Pozdrowienia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiabc Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Witam. Zawsze dbałem o auto a teraz z Waszą wiedzą zamierzam jeszcze bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystekk2 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Cześć! To mój pierwszy post na tym forum dlatego też na wstępie krótko o sobie: Jestem Krystian, od 2 miesięcy jestem dumnym posiadaczem Lexusa IS 250 mk2. Z racji tego, że jest to mój pierwszy samochód wpadłem w manie dbania o każdy jego element - stąd moja zainteresowanie auto detalingiem - jestem na etapie pogłębiania swojej wiedzy i jak na razie użyłem jedynie QD ale w planach mam większe akcje Co do większych akcji właśnie zamówiłem powłokę ceramiczną 9H MrFix (tak wiem zdania są podzielone) z zamiarem własnoręcznej aplikacji. I tutaj pojawia się problem - przed aplikacją należy zrobić polerkę lakieru. Nie dysponuje odpowiednimi narzędziami i warunkami (mieszkanie w bloku, parking podziemny) do tego więc zwracam się do Was z pytaniem. Gdzie w Warszawie i okolicy najlepiej przygotuje lakier do nałożenia powłoki? Przeczytałem też, że dopełnieniem ochrony po nałożeniu takiej ceramiki będzie woskowanie, czy to prawda? Z pewnością jakiś czas już testujecie 9H MrFix - czy macie już informację o żywotności tej powłoki na lakierze? Czy po nałożeniu powłoki jest sens używać QD co 3-4 tygodnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EriS Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Cześć, Jestem Artur i posiadam Abarth'a Grande Punto EsseEsse, o którego staram się dbać jak tylko potrafię. Mam nadzieję że dzięki forum będę pogłębiał swoją wiedzę. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultra Shine Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Witam Wszystkich Jestem Jakub , i jestem pasjonatem starych aut . Posiadam Fiata 126P oraz BMW 5 E34 . Jeśli chodzi o auto kosmetykę interesuje się nią od wielu lat czysto amatorsko . Od niedawna dość mocno zacząłem zagłębiać się w świat szeroko pojętego autodetailingu . Mam nawet plan podjęcia w tym kierunku pewnych planów biznesowych . Na forum wpadłem po zobaczeniu publikacji przemiany mercedesa W124 w strefie blasku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek1973 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Witam, Od kilku m-cy zacząłem interesować się szeroko pojętym autodetalingiem. Moje auta to BMW E46 oraz BMW F20 oba czarne. Mam nadzieję uzyskać tu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochen3 Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Cześć! Forum przeglądam już je od bardzo długiego czasu, ale w końcu przyszedł czas, aby się zarejestrować. Jestem miłośnikiem polskiej motoryzacji i to na tych autach ćwiczę sztukę autodetailingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioneermk Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Witam , wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianClean Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Witam wszystkich :) dzieki za to forum, dużo cennej wiedzy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Detal Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Siema , po kilku latach przeglądania wątków czas się wypowiedzieć i podzielić doświadczeniami . Pozdrowienia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamond_detailing Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Witam wszystkich serdecznie Dwa lata wstecz kupiłem klasyczne auto dzięki któremu zacząłem interesować się detailingiem. Niestety auto trzeba było sprzedać, ale pasja została. Podrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronagaba Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Witam wszystkich! Dziekuję za przyjęcie i mnóstwo przydatnej wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek19736 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Siemka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinekennnnn Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Witam, od 2 miesiecy zajmuje sie praniem tapicerki meblowej i samochodowej w Niemczech. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biolyck Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Cześć Wszystkim. Mam na imię Michał i jestem z Kielc. Duzo slyszalem o tym forum od kolegi ktory jest tutaj uzytkownikiem i z checia sam sprawdze i zaczerpne wiedzy jak pielegnowac autko w sposob idealny dla niego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek7 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Witam wszystkich, Interesowałem się kiedyś tematem detailingu, a teraz w związku z zakupem nowego auta trzeba zacząć praktykować i zaczerpnąć więcej wiedzy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunaara Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Heeej, z tej strony Domka zawsze miałam zajawę na punkcie dbania o samochody, forum dużo mi pomogło bo dość często je przeglądałem gdy raczkowałam w tym temacie. Obecnie jestem po szkoleniach z car detailingu , ciągle wyszukuje kolejnych źródeł wiedzy uwielbiam testować produkty które wpadną w moje ręce (tak, na chwilę obecną mam więcej kosmetyków do auta niż dla siebie haha:D) mam nadzieję że będę mogła dzielić się z wami moimi opiniami i doświadczeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel23584 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Witam, mam na imię Daniel. Forum śledzę już od dawna, ale przyszedł czas się zarejestrować i ruszyć z tematem detailingu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esgalcairien Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Cześć wszystkim. Jestem Kuba. Tematyką autodetailingu interesuję się od niedawna i jak do tej pory w głównej mierze czytam poradniki i oglądam filmy o tej tematyce. Stało się to moim nowym hobby. Wkrótce zamierzam wcielić zdobytą do tej pory wiedzę w życie, póki pogoda dopisuje i zająć się swoim samochodem, którym jest Seat Cordoba III gen. Konto na forum założyłem głównie po to, aby móc otrzymywać powiadomienia o nowych odpowiedziach w śledzonych tematach, oraz po to, aby otrzymać dostęp do forumowej giełdy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackcar Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Cześć jestem Damian. Forum obserwuje od dłuższego czasu ( ponad rok ), pora się zarejestrować, śledzić wątki, pomagać i aktywnie działać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybka Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Część jestem Bogdan. Zainteresowałem się detalingiem całkiem niedawno będę na tym forum zgłebiał swoją wiedzę☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek4334 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Witam. Jestem Bartek, detaling aut od dawna bardzo mnie ciekawił, ale dopiero teraz postanowiłem czegoś więcej się nauczyć i zacząć bardziej dbać o własne auto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloFL Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Witam wszystkich forumowiczów !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tili Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Witam, Wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi