BIJU Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Cześć, witam wszystkich! Dzięki forum chcę poszerzyć wiedzę na temat pielęgnacji moich samochodów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPZ Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunay Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Dzień dobry, tak po prostu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuniek.fm Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Dzień dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atelino Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cony Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Witam:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiii456 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Witam wszystkich mam nadzięję że forum pomoże mi w poszerzeniu zakresu wiedzy mojej pasji ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xcars Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 No to sobię i ja pozwolę... Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxcar_bialystok Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Witam Białystok Pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalek12 Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykndm17 Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Witam wszystkich na forum, miło dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golfowiec Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Witam wszystkich zapaleńców. Zawitałem tutaj aby poprawić i doszlifować pewne procesy i etapy detailingu. Nie jestem laikiem i z maszyną znam się nie od dziś Dobre 10 lat działam przy poprawie kondycji lakierów jak i ogolnym odswieżeniu aut. Proces ten rozwinął się na dobre kilka lat temu kiedy poznałem polerowanie na sucho wtedy zacząłem drążyć temat odpowiedniego przygotowania auta.( dla przykładu mycie kiedyś zajmowało 30-60min teraz nawet do kilku godzin) Na codzień pracuję w całkiem innej branży a detailing przerodził się w pasję przynoszącą fajny dochód Czego oczekuję? Wyłapania błędów podczas mycia i oczyszczania lakieru, chodzi głównie o kolejność wykonywanych czynności jak i skrócenie czasu przygotowania. Rozwinięcie tematu powłok ochronnych (nie chodzi o woski) Poszerzenie wiedzy o kosmetykach i chemii samochodowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DudeBad Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Witam wszystkim, mam na imię Kamil. Posiadam Opla Astrę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_ Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ytawozsym Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Witam, jestem Marcin, wciąż niezadowolony z efektów mojego mycia samochodu, a także kondycji lakieru. Mam nadzieję poszerzyć tutaj swoją wiedzę i dowiedzieć się gdzie popełniam błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DCR Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 WItam, z Bielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemotion Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Witajcie Serdecznie Właśnie dołączyliśmy do grona dystrybutorów forum. Sukcesywnie będziemy zamieszczać informacje o naszych produktach oraz testy. Chętnie wymienimy spostrzeżenia i wiedzę dotyczącą pielęgnacji pojazdów. Zapraszamy do zapoznania się z linią naszych produktów na stronie www.chemotion.pl Sporo zdjęć i ciekawostek znajdziecie również na naszych profilach: Facebook: chemotionpl Instagram: chemotion Pozdrawiamy Chemotion Team 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek01 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Cześć Zajmujemy się m.in. oklejaniem samochodów, zmianą koloru, identyfikacja reklamową http://oklejaniesamochodow.waw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enulight Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Witam Jestem ze Zgierza i zamierzam wykonać kosmetykę swojej Zafirki A w kolorze Z20Q - Prestigeblau. Autko pomalutku traci blask, i chciałbym dzięki waszym pomocom odzyskać wygląd, Pozdrawiam serdecznie Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kamil Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Witam wszystkich, Panie i Panów, nowe Koleżanki i nowych Kolegów:) Forum przeglądam od dłuższego czasu a teraz zamierzam się zainteresować bardziej tematem detailingu i dzięki Wam wskoczyć na wyższy poziom dbania o auto. Pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Cześć wszystkim! W końcu przyszedł czas, aby zarejestrować się na forum, bo przeglądam już je od bardzo długiego czasu. Jestem fanem marki Volvo, a jest to dość szczególne, bo od pierwszego zaczęła się moja przygoda z detailingiem Teraz mam już trzecie Volvo, a moja wiedza i doświadczanie jeszcze większa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas44 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Witam ! Całkowicie nie spodziewałem się, że kiedyś tu dołączę...a jednak Mam nadzieję, że będę mógł jakoś pomóc. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyzykel Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Witam, trafiłem na forum przeszukując internet na temat dbania o skórzaną tapicerkę, ale myślę że zagoszczę tu na dłużej:) pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksandra94 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Hej, mam na imię Ola, czytam Wasze forum dłuższy czas tym samym pozyskałam tą drogą bardzo cenną wiedzę. Postanowiłam się wreszcie zarejestrowac ponieważ trapi mnie coraz więcej pytań. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomek Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi