varnish Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Cześć, nazywam się Rafał i mieszkam w stolicy ale pochodze z Lubelszczyzny dokładnie z Hrubieszowa. Ze względu na to że chce by moja furka (jeżdzę VW Phaetonem w czarnym kolorze) jak najlepiej wyglądała ostatnio zainteresowałem się detailingiem. Dopiero zaczynam stawiać pierwsze kroki ale już widze żę porzadne umycie fury i już inaczej sie prezentuje :) Wiem że o czarny lakier trzeba dbać ale odwdzięczy się to wyglądem :) Mam nadzieje że uda mi się znaleźć tu odpowiedzi na niektóre moje pytania :) Pzdr Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1805 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ_wawa Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Cześć :) Trochę już zajmuję się tematem hobbistycznie ale chętnie się czegoś nowego dowiem / nauczę :) Pozdrawiam MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_dlugi Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Witam Dopiero zaczynam przygodę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Siemka! Paweł z tej strony. Miło zagościć w waszych progach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi227 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Witam serdecznie, osobiście hobbystycznie zajmuje sie detailingiem oraz handluje środkami czystości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarli Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Witam! Znalazłem się tutaj z jednego ważnego powodu, lubię zadbane auta. Mam nadzieje że pomożecie mi dbać o moje auto oraz auta w rodzinie! Pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago68 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Witam Od długiego czasu jestem czytelnikiem forum i bardzo doceniam Waszą dużą wiedzę .. Na pewno odpowiecie na moje pytania, nurtujące mnie przy kosmetyce samochodu. Pozdrawiam WAS, Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artix Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Cześć Witam wszystkich sympatyków i entuzjastów tego forum. Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam9409 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Witam serdecznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brs Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam wszystkich Zarejestrowałem się bo chciałem w końcu porządnie zadbać o moje autko a możne w przyszłości inne Tak więc liczę na wyczerpujące odpowiedzi bo na razie jestem laikiem ale mam nadzieje ze zmieni się to za sprawą tego forum pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeladz Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Witam wszystkich forumowiczów ! Do zobaczenia na drogach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiaciol Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Witam wszyszkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3jkel Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Witam wszystkich, mam na imię Michał. Jestem tutaj całkowicie nowy także dużo czytania przede mną. Zainteresowałem się bardzo tematem autodetailingu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmada Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Witam wszystkich ! Zainteresował mnie temat detailingu pod kątem zadbania o własne auto. Po przeczytaniu kilkunastu tematów widzę że jest to doskonałe miejsce aby poszerzyć wiedzę. Z czasem może i ja pomogę komuś własną opinią Czołem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brala Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł99 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Hej witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubaJoanna Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Hejka! Witam Was serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepejeans Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Witam właśnie zaczyna zabawę z auto detalingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDebski Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieczyk Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Cześć. Mam nadzieje ze dzięki forum zdobędę wiedzę o właściwej pielęgnacji auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopen Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Witam serdecznie z Gliwic.Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Cześć. Wasze forum śledzę już od dawna. W końcu nastał czas, żeby się uaktywnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Witam, interesuje się detailingiem i chciałbym pogłębić swoją wiedzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Witam użytkowników forum Czas się zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi