Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim! 

Miło mi, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Wierzę, że dzięki Wam sporo nauczę się o pielęgnacji samochodów. 

Pozdrawiam, 

Marian.

Opublikowano

Witam Was serdecznie. Na początku będę chłoną wiedzę detailingu ale wierzę że z waszą pomocą w przyszłości będę też pomagał innym.

Opublikowano

Witam Szanownych Detailerów. Jestem detailerem z Wrocławia w nowopowstałej firmie MotoClean. Wiem, że autidetailing to przecieranie co raz to nowszych szlaków i ulepszanie swoich metod, myślę, że to forum to idealne miejsce do dzielenia się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam wszystkich kolegów po fachu. 

Opublikowano

Witam Wszystkich

Jest nowy i ciekawy rozwiązań dot. kosmetyków do samochodu. Mam samochód o który chcę dbać w profesjonalny sposób w miarę swoich dostępnych środków. Pacjentka na zdjęciu poniżej. Pozdrawiam

Pozdrawiam 

35737609_1838141499573801_6508610972414902272_n.jpg

Opublikowano

Cześć wszystkim!😁

Dziękuję Wam za zaangażowanie w rozwój autodetailingu w Polsce! Do tej pory korzystałem z Waszych rad oraz wyborów kosmetyków samochodowych. 

Pozdrawiam

Artur

Opublikowano

Witam,

robię renowacje i tuning samochodu wraz z chociażby malowaniem i chcę zadbać o tego czorta jak będzie wycackany 😄

Opublikowano

Witam.

Do tej pory tylko czytałem forum. Ale zdecydowałem się na zakup odkurzacza piorącego za względu na nowonarodzone dziecko i pierwsze plamy :-)

pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie 

Nazywam się Łukasz, mieszkam w Gdańsku i detailing to moje hobby, które chciał bym przerodzić w prace zarobkowa. Póki co sprawa wyglada tak ze kto zobaczy z sąsiadów mój samochód zostaje moimi klientem.

Zycze wszystkim dużego rozwoju w dziele detalingu 

Opublikowano

Witam! Jestem tu nowy, dlatego obligatoryjnie muszę się z Wami przywitać :) Zainteresował mnie temat detailingu i mam nadzieję, że tu uda mi się swoją wiedzę poszerzyć. Pozdrawiam! Bartek

Opublikowano

Witam, wszystkich. Konto mam już parę miesięcy, ale dopiero od teraz czas na przeglądanie i stosowanie w praktyce Waszych porad. Przez to forum zacząłem interesować autodetailingiem i myślę że zostane tu na dłużej. Pozdro.

Opublikowano

Dzień dobry,

znalazłem się tutaj bo chcę trochę więcej dowiedzieć się o pielęgnacji samochodu, a dokładniej pielęgnacji czarnego lakieru (wg mnie bardzo trudnej). Od jakiegoś czasu jestem czytelnikiem forum i bardzo doceniam Wasza ogromną wiedzę w tym temacie..

Z góry dziękuje za poświęcony czas w odpowiedzi na moje pytania 🙂
Z wyrazami szacunku