Adr1ano Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Witam, pomału zaczynam swoją przygodę z detailingiem a to forum jest bardzo pomocne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quanto Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Witam wszystkich forumowiczów . Kolegów i koleżanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpopielak Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Cześć wszystkim! Miło mi, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Wierzę, że dzięki Wam sporo nauczę się o pielęgnacji samochodów. Pozdrawiam, Marian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hazelek Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Choc przeglądam forum od dłuzeszego czasu i mam juz konto trochę to witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osina_007 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Witam Was serdecznie. Na początku będę chłoną wiedzę detailingu ale wierzę że z waszą pomocą w przyszłości będę też pomagał innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzikson77 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaporowB5 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Witam wszystkich Detailingowych świrów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr2 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SittingBull191 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Witam Szanownych Detailerów. Jestem detailerem z Wrocławia w nowopowstałej firmie MotoClean. Wiem, że autidetailing to przecieranie co raz to nowszych szlaków i ulepszanie swoich metod, myślę, że to forum to idealne miejsce do dzielenia się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam wszystkich kolegów po fachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ślimak Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Witam Wszystkich Jest nowy i ciekawy rozwiązań dot. kosmetyków do samochodu. Mam samochód o który chcę dbać w profesjonalny sposób w miarę swoich dostępnych środków. Pacjentka na zdjęciu poniżej. Pozdrawiam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBG Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Cześć wszystkim! Dziękuję Wam za zaangażowanie w rozwój autodetailingu w Polsce! Do tej pory korzystałem z Waszych rad oraz wyborów kosmetyków samochodowych. Pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Witam, robię renowacje i tuning samochodu wraz z chociażby malowaniem i chcę zadbać o tego czorta jak będzie wycackany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marki88 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Witam. Do tej pory tylko czytałem forum. Ale zdecydowałem się na zakup odkurzacza piorącego za względu na nowonarodzone dziecko i pierwsze plamy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfor Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Cześć nowe auto za tydzień a nie byłem tu z 5 lat. dzisiaj byłem u mxnowicki , jak te półki urosły tam przez te około 5 lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz88 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Witam Łukasz z tej strony. Potrzebuje kilku porad jak dbać o swój samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas1-9 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Witajcie Nazywam się Łukasz, mieszkam w Gdańsku i detailing to moje hobby, które chciał bym przerodzić w prace zarobkowa. Póki co sprawa wyglada tak ze kto zobaczy z sąsiadów mój samochód zostaje moimi klientem. Zycze wszystkim dużego rozwoju w dziele detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbartek.90 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Witam! Jestem tu nowy, dlatego obligatoryjnie muszę się z Wami przywitać :) Zainteresował mnie temat detailingu i mam nadzieję, że tu uda mi się swoją wiedzę poszerzyć. Pozdrawiam! Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz_dawid Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Cześć wszystkim, forum czytam już długo ale nigdy się nie udzielałem. Tylko czasami wpadnę po rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuez Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Panter Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Witam Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafers Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madri Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam_04 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Witam, wszystkich. Konto mam już parę miesięcy, ale dopiero od teraz czas na przeglądanie i stosowanie w praktyce Waszych porad. Przez to forum zacząłem interesować autodetailingiem i myślę że zostane tu na dłużej. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_BLN Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Witam, forum czytam od jakiegoś czasu. Mam nadzieję, że wiele się tutaj nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varia Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Dzień dobry, znalazłem się tutaj bo chcę trochę więcej dowiedzieć się o pielęgnacji samochodu, a dokładniej pielęgnacji czarnego lakieru (wg mnie bardzo trudnej). Od jakiegoś czasu jestem czytelnikiem forum i bardzo doceniam Wasza ogromną wiedzę w tym temacie.. Z góry dziękuje za poświęcony czas w odpowiedzi na moje pytania Z wyrazami szacunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi