Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim 🙂

Przygodę z detailingiem zacząłem kilka miesięcy temu i mam nadzieję, że dzięki temu forum moja wiedza stale będzie się poszerzać nie tylko w tym temacie 🙂 

Opublikowano

Cześć, witam wszystkich! Parę miesięcy temu złapałem zajawkę. Mam nadzieję, że nie minie, a dzięki forum zdobędę wiele przydatnych informacji.

Pozdrawiam,

Łukasz

Opublikowano

Witam wszystkich! Na majówkę wpadł kolega i pomógł mi pierwszy raz umyć auto na 2 wiadra, od wtedy zacząłem się bardziej interesować jak utrzymać lakier i wnętrze w dobrym stanie. Mam nadzieję, że znajdę na forum wszystkie informacje, a nawet więcej 😃

Opublikowano

Cześć witam wszystkich detailingiem interesuje się od roku narazie uczę się i testuje na swoim samochodzie za niedługo mam zamiar zacząć robić auta kolegów, docelowo chciałbym otworzyć swoje studio. 

Opublikowano

Część.

Dopiero się zarejestrowałem, chodź czytam forum od około roku. Nie zajmuje się detalingiem, chyba że na swoim samochodzie, dla siebie. Bardzo dużo się dowiedziałem z forum, także postanowiłem się zarejestrować.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witajcie

Z detailingiem radze sobie dobrze.

Tylko nie podejmuje się wziąć do reki polerki mechanicznej

Szukam kilku porad i trochę wiedzy o ceramicznych powłokach

Opublikowano

Cześć.

Od kilku dni dość uporczywie przeglądam to forum i poszukuję wszelkich informacji. Chyba zaraziłem się chęcią posiadania nieskazitelnie czystego wozidełka. Wiele do tej pory się dowiedziałem za co bardzo Wam dziękuję. Jednak wraz z zagłębianiem się w temat powstaje coraz to więcej pytań na które ciężko znaleźć mi odpowiedź. Mam nadzieję, że z czasem będę mógł dzielić się własnym doświadczeniem i pomagać innym, a nie tylko czerpać wiedzę od Was.

Pozdrawiam serdecznie. 😎