Gazo Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Witam,Mam na Imię Paweł.Mam nadzieje ze dowiem sie tutaj dużo ciekawych rzeczy związanych z detailingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrack Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Witam wszystkich miłośników czystych i zadbanych samochodów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewcu Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Bry :) Był, wrócił, niestety z braku innej opcji z nowym kontem. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menadzer Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Witam serdecznie miłośników detailingu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jergiej Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Cześć wszystkim Przygodę z detailingiem zacząłem kilka miesięcy temu i mam nadzieję, że dzięki temu forum moja wiedza stale będzie się poszerzać nie tylko w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik-22 Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Cześć, witam wszystkich! Parę miesięcy temu złapałem zajawkę. Mam nadzieję, że nie minie, a dzięki forum zdobędę wiele przydatnych informacji. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Standardbearer Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Witam wszystkich! Na majówkę wpadł kolega i pomógł mi pierwszy raz umyć auto na 2 wiadra, od wtedy zacząłem się bardziej interesować jak utrzymać lakier i wnętrze w dobrym stanie. Mam nadzieję, że znajdę na forum wszystkie informacje, a nawet więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz luk Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Cześć witam wszystkich detailingiem interesuje się od roku narazie uczę się i testuje na swoim samochodzie za niedługo mam zamiar zacząć robić auta kolegów, docelowo chciałbym otworzyć swoje studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Witam serdecznie wszystkich maniaków czystych samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanislaw.dudek Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Siemanko wszystkim na najlepszym tego typu forum w PL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar0o Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Witam wszystkich, z tej strony 19 letni adept autodetalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igła Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Witam wszystkich zdetajlowanych Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prospector Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Cześć i czołem wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.trew Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Witam wszystkich;) od jakiegoś czasu przeglądam forum i powiem tylko, że... "choroba" postępuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyberiusz Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Część. Dopiero się zarejestrowałem, chodź czytam forum od około roku. Nie zajmuje się detalingiem, chyba że na swoim samochodzie, dla siebie. Bardzo dużo się dowiedziałem z forum, także postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapiki Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROSTO Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro8558 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grow_McBigger Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Cześć wszystkim! Za dwa miesiące kupuję auto swoich marzeń i chciałbym umieć o nie odpowiednio zadbać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaArek77 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Witajcie Z detailingiem radze sobie dobrze. Tylko nie podejmuje się wziąć do reki polerki mechanicznej Szukam kilku porad i trochę wiedzy o ceramicznych powłokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audios Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Cześć. Od kilku dni dość uporczywie przeglądam to forum i poszukuję wszelkich informacji. Chyba zaraziłem się chęcią posiadania nieskazitelnie czystego wozidełka. Wiele do tej pory się dowiedziałem za co bardzo Wam dziękuję. Jednak wraz z zagłębianiem się w temat powstaje coraz to więcej pytań na które ciężko znaleźć mi odpowiedź. Mam nadzieję, że z czasem będę mógł dzielić się własnym doświadczeniem i pomagać innym, a nie tylko czerpać wiedzę od Was. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystix Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Witajcie, Od dłuższego czasu korzystam z porad znalezionych na tym forum dobrze, że jest takie miejsce w internecie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta55 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumbo871 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Cześć, Adrian z tej strony, liczę, że znajdę tu wiele przydatnych informacji, które sprawią, że moje autko zacznie w końcu lśnić:D Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanjas Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Witam wszystkich Bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi