biker30 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroboratdi Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Witam Wszytskich !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Witam. Zarejestrowałem się, aby otrzymać porady na temat, renowacji lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suniok Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KudlatyEOS Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Witam wszystkich. Od ponad roku intensywnie czytam forum. Czas najwyższy dołączyć do niego trochę aktywniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonsoo Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Cześć wszystkim, od dłuższego czasu posiłkowałem się wątkami na forum nie będąc zarejestrowanym. Od 3 lat "bawię się" amatorsko w dbanie o samochody, w tym roku zamierzam trochę zaszaleć i położyć powłokę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b@rtek07 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Witam wszystich detalignowych świrków!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek22 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Witam serdecznie, dopiero co odkryłem te forum, ale już widzę że to prawdziwa skarbnica wiedzy dla każdego chcącego zadbać o swoje 4 kółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarQ_ Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MQ1 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Cześć, wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michals Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturf Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Witam wszystkich, forum studiuje już od dłuższego czasu, teraz przyszedł czas się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornador-gun_pl Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Witam wszystkich serdecznie:) Dołączyłem do forum, ponieważ trafiłem na tematy związane z urządzeniami firmy Tornador®, których sprzedażą się zajmuję i chętnie odpowiem na wszystkie nurtujące pytania dotyczące tych oto urządzeń. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_1977 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Witam wszystkich. Właśnie doczekałem się swojego wymarzonego nowiutkiego auta. Więc pora na odpowiednie dbanie aby było jak najdłużej w świetnej kondycji. Pozdrawiam Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorgi Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Witam wszystkich Świetne forum do pogłębienia wiedzy na temat detailingu. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek13 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Cześć Wszystkim. Witam Was bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Detailing Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Witam wszystkich. Od kilku tygodni "czytam forum". Technika na dwa wiadra , którą tu poznałem idealnie sprawdziła się w Świątecznych porządkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheels3miasto Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaR92 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Witam wszystkich, przybyłem w poszukiwaniu odkurzacza, następnie planuje zabrać się za polerowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyno96 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yotshimitsu Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarksson Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam wszystkich, hobbystycznie zajmuję się auto detailingiem. Mam nadzieję, że wyciągnę z tego forum dużo informacji Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_lozowski Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi55 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
followme Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Cześć wszystkim forumowiczom. Zaczynam przygodę ze swoim czarnym Saabem (na początek). Polerka i pady zamówiona. Jeszcze jakieś pasty polerskie i będę działał;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi