BarWnu Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixma Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 dobry wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trewas Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1898mauser Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Witam wszystkim, mam nadzieję, że dowiem się z forum wielu ciekawych informacji odnośnie kosmetyki samochodowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losu Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Witam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio1600 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Witam i jednocześnie pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Kiedyś dawno dawno temu (jak jeszcze miałem trochę więcej czasu) "studiowałem" forum dość często. Dziś postanowiłem że wracam do Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WF_LSW Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy90 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Witam wszystkich serdecznie. Trafiłem tutaj, ponieważ gdzieś przeczytałem, że znajdę tutaj fachowców chętnych do pomocy. Kilka miesięcy temu postanowiłem otworzyć myjnie parową stacjonarną z mini detailingiem. Coś tam umiem, coś tam wiem ale chciałbym się rozwijać i poznać ten świat głębiej. Od dziecka fascynowały mnie samochody. Mechanik że mnie żaden choć podstawy jakieś znam ale czyścić auta chyba mogę, prawda? Nie gniewajcie się również gdy zadam jakieś głupie pytanie. Nie uważam siebie za fachowca, więc mam zamiar dopytywać wszystkiego czego nie rozumiem no i oczywiście środki. Chciałbym poznać, lepsze tzn bardziej wydajne. Wcześniej dzialalem pod ecomyjnia aby trochę się zapoznać z tematem i lecialem na środkach detailkinga ale jakoś mnie nie urzekły. Jeszcze raz witam wszyskich i mam nadzieję, że będzie miło i przyjaźnie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasmx Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik152 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrut2109 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Witam wszystkich! Mam na imię Mateusz. Jestem bardzo wdzięczny autorom forum oraz adminom za utrzymywanie tej skarbnicy wiedzy. Pozwala ona rozwój cardetailingu w Polsce oraz wyposaża w odpowiednie informacje nawet kompletnych amatorów. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika.kwiecien Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 W dniu 31.03.2011 o 08:50, Łukasz napisał: Witamy na forum Kosmetyka Aut. Witam __________________________________________________________________________ Witam, polecam produkty bezglutenowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardamg Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Serdecznie Witam! Zaczynam dopiero przygodę z detailingiem, wiec za wszelkie nieścisłości i nieprawidłowości przepraszam! 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franscesco Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Hej wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele0322 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Witam wszystkich! Nie mam żadnego doświadczenia w detailingu i mam nadzieje, że zostanie mi to wybaczone Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spranymarek Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Witam serdecznie szanownych forumowiczów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Philip Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyoyosky Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Witam jestem po pierwszym polerowaniu i wiele jeszcze musze się nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu7x Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Official Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Witam. Dzieki za stworzenie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM13 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti18 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Witam. Dopiero dołączyłem. Zbieram informacje co jak i czym robić aby auto wyglądało jak należy. Liczę na waszą wiedzę i pomoc. Pozdrwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek.p Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Cześć, Zaczynam przygodę z detailingiem, chcę przystąpić do zrobienia mojej pierwszej korekty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar907 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Witam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffko Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Witam wszystkich. Jestem świeży ale liczę na to, że przy was nauczę się czegoś. Z góry dzięki za pomoc i cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi