Tomasz Kurowski Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Siema wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balu_1122 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem laikiem w tych wszystkich sprawach i liczę, że jak będę miał pytania to właśnie tutaj znajdę odpowiedź i rozwiązanie moich przyszłych problemów. A chce zacząć przygodę z korektą lakieru itp. Uwielbiam dbać o swój samochód i oczywiście liczę na pomoc z waszej strony chłopaki i dziewczyny. Pozdrawiam Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro009 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam wszystkich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba2000 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam wszystkich. Zaczynam swoją przygodę z dbaniem o auto w związku z posiadaniem pierwszego auta, prawka jeszcze nie ma, samochód jest, chciałbym o niego zadbać oraz o inne auta w rodzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykCk Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Cześć wszystkim 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HSPN Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Witam wszystkich serdecznie 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil75 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Witam wszystkich. Swoje hobby jakim jest dbanie o to by auto było czyste i zadbane zamieniłem w pracę użytkową dla innych:-) Do tej pory w poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytania radziłem sobie po prostu przeglądając forum i korzystając z Waszych rad:-) Konkretny problem sprawił, że stałem się aktywnym użytkownikiem:-) Liczę na Waszą pomoc:-) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Witam wszystkich, póki co, w sprawach detailingu jestem laikiem, ale mam zamiar to zmienić pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba77 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Witam wszystkich.Ciesze sie bedac tu i mam nadzieje uzyskac duuuzo nowych info na temat pielegnacji swoich czterech kolek w sposob na jaki zasluguje kazde autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jayson Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Witam wszystkich forumowiczow, w detailingu mam 2 lata doswiadczenia pracy przy samochodach w Autohaus-ach i chce poszezyc zakres swojej wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QualityTM Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Witam witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafals00 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Witam miłośników spędzania czasu przy fajnej robocie przy autkach, Trafiłem na forum szukając dobrego szamponu po zakończeniu przydługiej przygody z 1,5 litrowym Autoland'em z promocji marketowej i katastroficzną starą gąbką Po kilku dniach i deszyfrowaniu skrótów pierwsze zamówienie, pierwszy koszyk w garażu na kosmetyki ... a po aplikacji pierwszy banan na twarzy Później akcja pianownica PA (kilka lat temu myślałem, że z ciśnieniówką B&D kupiłem pianownicę a to był zbiornik na detergent), kolejne próby kosmetyków (cleaner + twardy wosk, QD, opony, szyby, wnętrze, itp.), aż podejście do delikatnej zabawy z DA Krauss 5800. Po ponad roku studiowania porad na forum mam za sobą kilka mniej lub bardziej udanych cykli na różnych autach ... oraz zerową ilość wizyt na myjniach automatycznych. Pozdrawiam i czytam dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raider123 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Witam wszystkich :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frondel Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Witam wszystkich.Od dwóch lat interesuję się detailingiem, mycie na dwa wiadra, dekontaminacja, cleanery, woski, QD, jakieś pasty nakładane ręcznie itd. Jak wszedłem na forum to stwierdziłem że moja wiedza w tej dziedzinie jest nikła. Mam wiele pytań ale to już napiszę w odpowiednich tematachWysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam Wszystkich Ja dopiero zaczynam przygodę z detailingiem i coś czuję, żę bedzie to najcześciej odwiedzane przeze mnie forum. Na początku pewnie będę miał zapewne sporo pytań, liczę na pomoc, postaram się odwdzięczyć Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmel Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 cześć i czołem! od dawna już przeglądam forum, nieco krócej mam tutaj konto, a dopiero dzisiaj postanowiłem że czas się zacząć udzielać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldezz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Witam, Na forum zaglądam już od paru miesięcy i nadszedł czas aby się zarejestrować i przywitać W oczekiwaniu na auto w chwili obecnej chcę skompletować zestaw do czyszczenia i pielęgnacji tapicerki skórzanej bo wiem, że auto będzie wymagało gruntownego prania. Jeśli ktoś z tu zaglądających może coś zasugerować do jasnej, kremowej tapicerki to będę wdzięczny! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszK Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz88 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrg21 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarProShine Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witamy na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S0 KRIS Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam Wszystkich. Cięszę się że mogę czerpać wiedzę od PRAWDZIWYCH miłośników motoryzacji, jak i również dzielić się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam serdecznie S0 KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez3433 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam i pozdrawiam ekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi