sstream Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Cześć Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webster-db Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 witam Jestem na samym początku detailingu ale szybko się uczę dzięki forum pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walecki Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Witajcie, jestem na początku drogi z detailingiem, uczę sie od kolegi, który już działa w tym temacie i zaczynam się również szkolić w kierunku PDR, czyli przede mną długa droga. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mancir Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Cześć Wam, Czas już skończyć z drapaniem pazurem po lakierze i dorosnąć do prawdziwego umycia karocy. Początki drogi z Wami są szalenie wciągające, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swizz Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Witam Wszystkich! Mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedź na nurtujące mnie pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escobar Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Witam zabawa zaczeła sie juz ponad 2 lata temu ale trzeba wejsc poziom wyzej. Teraz wglebienie sie mocno w chemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidzio_pl Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Witam Witam !!! W wieku 14 lat woda + płyn do naczyń. Teraz w wieku 21 mycie na 2 wiadra z separatorami Mam nadzieje ze zaczerpne jeszcze wiecej informacji z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoom Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam, zalogowany już wcześniej, teraz pora na bardziej aktywne uczestnictwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.md Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Witam wszystkich... jestem zielony jak trawa na wiosne wiec zabieram sie do lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabby87 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Cześć Mam na imię Gabriel. Dopiero zaczynam zabawę z "konkretniejszym" detailingiem, aczkolwiek mycie na 2 wiadra, czy nakładanie różnych wosków (ręcznie) praktykuje już dość długo. Aktualnie jestem naładowany teorią, ale bez praktyki na niewiele to się zda, także jeszcze długa droga do założenia własnego tematu w "Pokaż swój blask" Chętnie też wymienię się doświadczeniami z innymi pasjonatami. Pozdro 🤘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EkszynBronson Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam. Ciekawe forum, mam nadzieję dużo z niego wynieść:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofM Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam wszystkich jako nowy użytkownik portalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawiid Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam wszystkich forumowiczów serdecznie. Auto detallingiem zacząłem się interesować właściwie nie tak dawno , ale już wcześniej o tym myślałem no i dzisiaj trafiłem na to forum. Przyznam szczerze , że to co tutaj zobaczyłem to troszkę szok w pozytywnym sensie , mam tutaj na myśli wiedzę i takie doświadczenie w tej dziedzinie. Mam nadzieję że pogłębię swoją wiedzę na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stajek Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam wszystkich aż dziwne że tak późno trafiłem na tak genialne forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter55mw Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam wszystkich serdecznie , osoby dla których auto jest czymś więcej niż tylko zwykły pojazd do przemieszczania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam wszystkich zapaleńców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1310 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam wszystkich serdecznie. Zaczynam swoją przygodę z autodetailingiem , wiec mam nadzieje otrzymac od Was jak najwiecej porad z tym związanych, a widzialem ze sa tutaj ludzie co sie naprawde dobrze na tym znają. Wiec z gory dziekuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jznotorious Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Dzien dobry wszystkim nowy narybek, ktory glownie zaczyna interesowac sie kosmetykami do pielegnacji aut. pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna Mierzejewska Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Hej, hej wszystkim☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrancLurin Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Czesc wszystkim. Jestem Mateusz, zaczynam uczyć się jak lepiej dbać o auto. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mld Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Cześć! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdun8 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oponkwadratura Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam. Mam na imię Karol. Dbanie o samochód jest jednym z moich ulubionych sposobów spędzania wolnego czasu od lat. Na forum wpadałem zaczerpnać wiedzy od jakiegoś czasu, teraz postanowiłem założyć konto. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.md Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi