lodowa Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 czesc jestem Marcin . mieszkam w Wejherowie . kosmetyki jakie obecnie uzywam to kombinacja Schiny garage oraz Kenoteka . aplikuje na moje e46 325i sedan mpak oraz e30 320i cabrio przed lift . mam nadzieje ze dzieki wam dowiem sie czegos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodino63 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Witam wszystkich ...Sent from my SM-G930F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqasss Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Witajcie, Zaczynam przygodę z detailingiem. To forum to bardzo pomocna lektura. Czas na pierwsze zakupy i w drogę. Witam raz jeszcze, LuQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bochnia Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Witam, jestem Paweł mieszkam w okolicy Raciborza (woj. Ślaskie) od zawsze staralem sie dbac o samochod jednak dopiero teraz po zakupie kolejnego auta zaglebiam sie w tajniki detajlingu. Glownym moim pacjentem bedzie grafitowy vw golf 5 ale w rodzinie jest również kilka innych samochodow ktore wymagaja uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graba95 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Cześć, zaczynam swoją małą przygodę z detailingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Detailing Mafia Opublikowano 27 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Dzień dobry witamy serdecznie szanowne grono Forumowiczów! Jestem Jolka, wraz z mężem Maćkiem jesteśmy właścicielami studia MAS Detailing oraz marki Detailing Mafia. Zapraszamy do odwiedzin naszego profilu oraz udziału w naszych eventach do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmbl80 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimpas Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Witam serdeczne, Już tu kiedyś byłem, ale przez jakiś czas nie zaglądałem i okazuje się, że musiałem założyć nowe konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zychu Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Witam wszystkich. Jestem tu po raz pierwszy. I napewno nie ostatni. Mam nadzieje ze dzieki informacjom z forum dopieszcze moja Vectre Na poczatek poczynie,male zakupy chemii Shiny Garage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B_i_a_ł_y Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Cześć Panowie i Panie . Mam na imię Bartek i jestem z okolic Poznania , mam 31 lat , a moja pasja do aut to jakieś 5 lat mniej Pozdrawiam całą ekipę forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transaxle Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Witam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombel6622 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Witam wszystkich forumowiczów. Zielona Góra woj Lubuskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoom Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Witam, wraz z moją srebrną Corollą i czerwoną Corsą, będę potrzebował od was pomocy. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manufaktura Wosku Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Cześć wszystkim, z tej strony Manufaktura Wosku. Mała firma produkująca w pełni naturalny wosk do samochodów o wysokiej zawartości carnauby (pow.40%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartła Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Cześć, jestem Bartek i od kilku lat staram się dbać o swoje auta jak najlepiej umiem. Lubię testować nowości ze świata kosmetyki. Mam nadzieję, że wiele ciekawych rzeczy się tutaj dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brbn Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Cześć wszystkim serdecznie! Razem z moją niebieską Audiaczką A3 będę zdobywać i dzielić się wiedzą detailingową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksob Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Marek ze Swarzędza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpidiX Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Witam . Mam na imie Kacper mam Audi A3 8L i chciałbym zasięgnąć wiedzy na temat autodetalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZUMAL Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Witam serdecznie wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bu77erfly Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Witam wszystkich! Od momentu nabycia mojego pierwszego samochodu wkręciłem się w detailing, jak do tej pory uczę się oraz testuje lecz jestem chłonny nowej wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arux Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Witam, czas zaczac troche profesjonalniej podejsc do dbania o samochod. pozdrawiam forumowiczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elemer Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Cześć witam wszystkich forumowiczów jestem posiadaczem czarnego Saaba 900NG z pakietem viggen i trosce o autko które oddałem całe do lakierowania chciałem jakoś zaciągnąć wiedzy jak najlepiej zadbać o jego dobro Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anaxstoch Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem Passata 1.9 w TDI !! Teraz będę o niego mega dbał.. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Teraz to tylko możesz opóźniać jego powolną agonię. Na dbanie już za późno. Mówi kierownik B5 FL 2000r Nie no żarcik, zadbane paski nadal zrywają papę z dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiu111 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi