rafalski3 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Również witam Wszystkich! I pozdrawiam! R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Witam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Witam Wszystkich Zaczynam przygodę z detailingiem . Forum na pewno da mi całą masę wiedzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilib Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Witam serdecznie. Dzięki za przyjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz4433 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian153333 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Witam Panowie. Adrian lat 22, od zawsze interesowało mnie dbanie o auta i pielęgnowanie ich. Mam ukończony tzw kurs z pełnego zakresu detailingu, jednak człowiek nabywa wiedzę przez całe życie i chętnie wykorzystam wasze porady i spostrzeżenia. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famero Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Witam, Mam nadzieję że z waszą pomocą i wiedzą na forum podszkolę moją wiedzę w zakresie detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
York22 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Cześć, powitać wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezuwix Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Uszanowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf_bojano Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Cześć, Forum śledzę od kilku miesięcy, dzięki Waszej wiedzy i doświadczeniu kompletuję sobie chemię i akcesoria (kończy mi się miejsce w szafie w garażu powoli). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbal Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinboro Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Witam wszystkich. Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owek Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Witam wszystkich, Forum przeglądam już od kilku dobrych miesięcy, aktualnie zakupione jest nowe autko, poliftowe e46 325i w m-pakiecie, wiec w końcu jest o co dbać. Powoli sobie kompletuje specyfiki i będziemy ruszać z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidn1501 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarros Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ja również Witam wszystkich. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoloSolo Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Witam koleżanki i kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat6er Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Witam Po zakupie kolejnego samochodu, zdecydowałem że tym razem zadbam bardziej o wygląd i mam nadzieje że to forum mi w tym pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafijny Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Siemanko wszystkim!!!! Ja i moja 406 coupe mamy nadzieję na miłą atmosferę w nauce detalingu Chcę aby pineska wyglądała jak nowa z salonu więc długa droga przede mną ale z Waszą pomocą na pewno dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drevny Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Witam wszystkich serdecznie Razem z moją srebrną Mazda 6 chętnie chloniemy wiedzę detailingową Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axidix Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Witam Serdecznie Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komano Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Witam wszystkich przeglądając od dłuższego czasu forum czas na dołączenie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rinek Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Witam. Czytam juz jakiś czas mam nadzieje ze nie skończy się tylko na czytaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Godzinę temu, Rinek napisał: Witam. Czytam juz jakiś czas mam nadzieje ze nie skończy się tylko na czytaniu. Tia, też tak myślałem Witam wszystkich nowych forumowiczów. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi