Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Dość sporo się dowiedziałem z tego forum, czytam już jakiś czas, postanowiłem się zarejestrować. Wasze prace są mistrzowskie, nigdy wcześniej bym nie pomyślał, że do auta jest tyle kosmetyków/specyfików. Nigdy też nie przypuszczałem jaki ogromy może dać to efekt.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczow!! Jestem z Wielunia i mam nadzieje ze dowiem sie wielu ciekawych rzeczy na tym forum i bede mial okazje oraz przyjemnosci poznac nowych ludzi z ktorymi bede mogl wymienic sie doswiadczeniami.

Opublikowano

Witam wszystkich

[ Dodano: 28 Sierpień 2011, 12:11 ]

Ponieważ nie mogę jeszcze edytować własnych postów napiszę nowy :) . Przybyłem z forum focusklubpolska i mam nadzieję, że wiedza zawarta na waszym forum pomoże mi zadbać o moje auto. Pozdrawiam i zabieram się za lekturę.

Opublikowano

Witam serdecznie

Może napiszę dlaczego tu trafiłem :)

Chyba dlatego, że "pokochałem" moje autko (Fiat Panda :) ) do tego stopnia, że zależy mi na utrzymywaniu go w doskonałej kondycji zarówno jeżeli chodzi o mechanikę jak i o wygląd :).

Tylko mnogość informacji z jaką się zetknąłem na początku jest... przerażająca :))

Mam nadzieje, "że się wyrobie" w tym temacie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, forum czytam już od jakiegoś czasu.

Sporo się już dowiedziałem i pewnie dowiem jeszcze więcej :)

Myślę że dzięki temu moje wozidło będzie wyglądać lepiej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Forum przeglądałem już od jakiegoś czasu, lecz dopiero dziś się zarejestrowałem.

Jestem już po zakupach u Kanar'a z czego jestem bardzo zadowolony i gorąco go polecam.

Kosmetyką zajmuje się (jeśli można tak to nazwać) od pół roku, na razie amatorsko a później kto to wie.

Pozdrawiam Bogusław.

Opublikowano

Cześć

Wreszcie od czasu zarejestrowania (wrzesień 2010) postanowiłem, że może czas coś napisać ;).

Jestem Piotrek z Ełku, forum pomogło nabrać mi odpowiednią wiedzę jak dbać o samochód, teraz czas tylko ją pogłębiać :D .

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam :)

Bardzo długi czas czytałem bez logowania.

Dłuższy czas czytam z logowaniem.

"Od zawsze" sąsiedzi i znajomi wytykali mnie i pukali się w czoło widząc jak dbam o auta :kox:

Niestety choroba postępuje... :ad:

Pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie z Włocławka.

Na forum jestem już od dosyć dawna ale dotychczas jedynie jako obserwator :oops:

Ale obiecuję to zmienić.

Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich!

Kosmetyką samochodową pasjonuję się od 3 lat, lecz dopiero uważna lektura forum pozwoliła mi usystematyzować i pogłębić moją wiedzę. Przyszedł czas na przywitanie się i zaprezentowanie moich prac :)

Opublikowano

Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie, Myślę że nie raz spodkamy się podczas rozwiązywania na forum wielu zawiłośći. Pozdro