krzysztof125 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Witam wszystkich i pozdrawiam. Krzysztof z Bieszczad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro19 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam wszystkich Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papciak Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam Wszystkich Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berts1993 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam wszystkich ! Mam nadzieję dużo się tutaj nauczyć. Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel92 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam wszystkich, już parę miesięcy śledzę forum ale w końcu trzeba się zarejestrować Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa123 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam wszystkich maniaków detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imbir Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam, Bartek, Gran Canaria, Spain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HTC Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam wszystkich. Postanowiłem zgłębić dokładniej swoje obsesje związane z czystym autem. Ciekawe czy znajdę tu sposób na zniechęcenie do paskudzenia gołębi i innych latających szkodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepus77 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiu Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam! Ciutk krótko ale treściwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloxorz Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam serdecznie! Adam - Poznań. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chico Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Cześć Wszystkim! W końcu mogę się przywitać po 2 tygodniach bojów o zalogowanie Nie wiem jak na tym forum, ale w dziale "przywitań" (na różnych forach) często widywałem sugestie o krótkie przedstawienie się, zatem... Mam na imię Paweł i obecnie mieszkam w Krk, taka wieś na płd Polski Od niedawna zacząłem trochę "czytywać" o autodetailing'u i powoli uczę się w miarę poprawnie myć auto Może kiedyś się czegoś nauczę z tej fantastycznej dziedziny Posiadany samochód to Peugeot 407SW rok produkcji 2006 kolor jakiś taki błękitny, chyba metalik (strasznie porysowany), samochód mocno zaniedbany z zewnątrz, jak i w środku, ale to się powoli zmienia na chwilę obecną ma przejechane około 190.000 km. Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie! Chico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliszczu Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam wszystkich, Marcin, obecnie mieszkam w Bydgoszczy. Od zawsze interesowałem się pielęgnacja aut, ale od jakiegoś czasu zacząłem to wdrażać we własne życie. Bujam się Honda Prelude 5tej generacji, o ile środek mam zadbany to z zewnątrz jest wiele do życzenia. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truna Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam wszystkich Nazywam się Jacek. Od dłuższego czasu interesuje się kosmetyką ale od ostatnich 2 lat mocno zagłębiam się w ten temat Samochód którym jeżdżę to passat b6 r-line. Kolor czarny więc bardzoszybko się brudzi Ogólnie wszystko mam zadbane ale zawsze może być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByKu Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witam chopy. Mam na imię Przemek, od kilku miesięcy posiadacz auta OPEL ASTRA H GTC kolor silver lightning. Jako, że o każdą rzecz jaką posiadam zawsze dbam to nie inaczej będzie w przypadku mojej bryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk26k1 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witam Jestem Łukasz, posiadam VW Passat b7 Variant o kolerze Silver Arrow Metallic. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feyro Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witam wszystkich, na razie laik ze mnie, ale dużo czytam, oglądam, testuję - z czasem pewnie się czymś pochwalę. Rafał Zduńska Wola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grs1981 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witam...uzależniłem się od tego forum więc postanowiłem się zarejestrować ...na razie teoria ale niebawem trzeba będzie przejść do czynów ....Pozdro dla wszystkich uzależnionych !!! Grzesiek Bielsko Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominges Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Po kilku tygodniach czytania forum jako gość, przyszła pora na założenie konta. Tematyka przeogromna . Można zgłębiać godzinami . Zatem witam się ze wszystkimi. Dominik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sT3VE Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Trochę czasu minęło od rejestracji, ale jeszcze się nie przywitałem. Forum jest ogromna kopalnią wiedzy, która mam nadzieję mądrze wykorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Hej wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewus089 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam wszystkich. Od dłuższego czasu przeglądam forum i uczę się od najlepszych. Czas na powitanie Pacjent o którego przyszło mi dbać to Skoda Fabia II Combi. Czarny metalik więc jest przy czym dłubać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt_wallander Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioniz Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Witam. Czytam i czytam, może w końcu o coś sam zapytam.... Pozdrawiam Dionizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel81 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi