_Andrew_ Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2017 Witam Wszyskich serdecznie z Wroclawia . Andrzej
Helward Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2017 Cześć wszystkim! Jakiś czas temu zacząłem przygodę z detalingiem także mam nadzieje ze pogłębię tu wiedze
kursien Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2017 Cześć wszystkim z Gorzowa! Widzę że za dużo osób z Lubuskiego nie ma, nie dziwi mnie więc brak profesonalnych stacjonarnych sklepów detailingowych
RadoOs Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2017 Witam Wszystkich! Pierwszy raz szczerze mówiąc trafiłem na takie forum... I cóż, od razu postanowiłem się zarejestrować.
GeryKawasaki Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 Witam wszystkich forumowiczów Mieszkam w UK i chciałbym zacząć przygodę z detailingiem głównie dla swoich potrzeb Mam nadzieje na dobre porady w wyborze maszyny polerskiej past itp Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moreno Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 Cześć, Forum śledzę już od dłuższego czasu. Jako, że zrobiło się w końcu cieplej, to postanowiłem odświeżyć troszkę swoje auto na zewnątrz. Niestety przez brak wiedzy, czy też środków, lakier mojego auta trochę się zapuścił. Liczę, że dzięki informacjom zawartym na forum będę mógł zmienić ten stan rzeczy
CichyStefan Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 Część, Chce zdobywać wiedzę i dzielić się informacjami Pozdrawiam
Dooomino Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Witam, zacząłem przygodę z forum od d*py strony zamiast sie przywitać to od razu wale posty w tematach Wybaczcie! Także nazywam się Dominik mam 19 lat i jestem tu żeby się czegoś w życiu nauczyć
greeneye Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Hej, zaczynam przygodę z detailingiem wraz z nowym samochodem .
douglaswo Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Witam wszystkich użytkowników. Jestem tutaj z chęci zgłębienia tajników poprawnego dbania o lakier mojego oczka w głowie :-)
paperson Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Siemka wszystkim, jestem chłopem z Mazur, który zapałał miłością do detailingu
Raffer Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Cześć, planuje zakup pierwszej maszyny polerskiej, wiec jestem...mam nadzieje w jedynym słusznym miejscu
Maciek17 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2017 Witam. Jestem Maciek i zaczynam przygodę z detailingiem
Rekomendowane odpowiedzi