KrzychuZ Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzicus Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukas_z Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zatti Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superbass Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 witam serdecznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smon Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Witajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slot17 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Siema ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodylek92 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr1 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Witam wszystkich. Sporo czytałem przed zarejestrowaniem. Dowiedziałem się wiele cennych rzeczy. Pozdrawiam i dziękuję za przekazaną wiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabor Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Witam Panowie, Dzieki za wiele cennych wskazówek ! Ciesze sie ze trafiłem na to forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack1 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veengeance Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Witam Panowie. Sporo tutaj zaglądałem przed założeniem konta na forum. Także dowiedziałem się od was wielu cennych informacji. Bardzo mi miło was wszystkich poznać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cepochron Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Witamy wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciowisla Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Cześć Sporo siedziałem i czytałem, aż uznałem, że czas się zarejestrować. Dopiero zaczynam swoją przygodę z pielęgnacją auta... bo detailingiem to obecnie tego nazwać nawet nie próbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek330i Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Witam Już na tym forum siedziałem dlugo, ale dopiero się teraz zajestrowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaVkoGA Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Witam wszystkich! Zaczynam się wkręcać w detailing i jestem przekonany, że to forum pomoże mi w tym. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrotechnika Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Cześć, Jestem posiadaczem Hondy Civic IX w kolorze passion red pearl (2016). Chciałbym skorzystać z Waszych porad dotyczących pielęgnacji samochodu. Pozdrawiam, Elektrotechnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jmr83 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whatashame1 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Witam od dawna tylko czytałem, sporo ciekawych informacji wyciągnąłem. Teraz dorobiłem się swoich 4 kółek więc czas na założenie konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lux10 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DudsS4B5 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Cześć Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janko Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Witam ekipę detailerską Mam Hondę Civic i z przyjemnością skorzystam z Waszych porad i cennych wskazówek a widzę że wiedza na tym forum jest naprawdę szeroka. Fajne forum, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr332 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Witam wszystkich Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredYYY Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Cześć wszystkim ! Mam nadzieję, że dzięki temu forum poprawię trochę mojego carbonschwarza pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi