Karolty Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witam, jestem Karol, mam nadzieję że trochę tu posiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viidd Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witam serdecznie, Dawid z tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryq20 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Również witam wszystkich użytkowników i oczywiście pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielck83ck Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kresek Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SornoT Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam wszystkich mam na imię Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visterio Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olusem Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam Wszystkich! Mam nadzieję ze znajdę tu pomoc i odpowiedzi na swoje pytania ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel890 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wincu Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witam Wszystkich, Natrafiłem na Wasze forum bo szukałem czegoś na temat chemii do mycia samochodu który ostatnio lakierowałem i jest moim oczkiem w głowie. Spokojnie na chwilę obecną będę obserwował, bez zbędnego spamowania głupimi pytaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fefik Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajcow Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witam Wszystkich, Zarejestrowałem się tu z polecenia kolegi, mam nadzieję że poszerzę swoją wiedzę na temat pielęgnacji auta. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk0189 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam wszystkich . ! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombra1985 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Cześć wszystkim forum czytam od dawna ale dopiero teraz postanowiłem sie zarejestrować mam nadzieje że z Waszą pomocą doprowadze swoje mondeo do porządku pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathie Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów zarejestrowałem się na tutejszym forum ponieważ mocno zainteresowało mnie pojęcie detalingu powoli zaczynam średnio co miesiąc kupować produkty bo wgłębnej analizie postów i testów na forum Tak nawiasem posiadane autko to Skoda Roomster która wymaga trochę pracy głównie nad stanem lakieru więc z czasem na pewno będę potrzebował jakiś porad (w końcu każdy zaczynał tą naukę ) Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiwro Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Cześć Wszystkim - jestem z Wrocławia - studiuje juz długo forum ale dopiero dziś padło na złożenie konta. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil88 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Witam wszystkich jestem tutaj aby powiększyć swoją wiedzę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Witam Wszystkich serdecznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vircor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Witam wszystkich. Mam nadzieję, że dowiem się wielu nowych rzeczy na temat detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUD Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Hey wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek_ Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam wszystkich i życzę wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuMir Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam wszystkich Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers99 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam wszystkich Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi