Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Sporo tutaj inforacji znalazłem więc postanowiłem się zarejestrować i znaleźć jeszcze więcej.

pozdrawiam

Andrzej

Opublikowano

Cześć wszystkim maniakom,

Forum przeglądam sobie od pewnego czasu i drobnymi kroczkami składam swój skromny zestaw do detailingu,

Zaczęło się od mikrofibry do osuszania ;)

Pozdrawiam,

Wojtek

Opublikowano

Witam wszystkich maniaków detailingu.

Przeglądam to forum od kilku tygodni, więc przyszła pora na rejestrację.

Pierwsze kosmetyki już płyną statkiem do mnie. :D

Opublikowano

Szanowni Państwo

Witam w tych stronach świata. Na dzień dobry proszę was o napisanie mi wszystkiego co związane z auto detailingiem od podstaw po zaawansowane studio . Co potrzeba do uruchomienia przy domowego studia posiadając garaż/hale. Tu na forum czy prv.

Z góry dziękuję za uprzejmość forumowi czy :)

Opublikowano

Witam.mam na imię Dawid, moje zainteresowania to pewnie jak większości motoryzacja :) Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum :good:

Opublikowano

Witam wszystkich. Nazywam się Maciek. Na forum trafiłem w poszukiwaniu opinii na temat myjek ciśnieniowych domowego użytku.

Opublikowano

witam wszystkich serdecznie, jestem tu nie bez powodu, chciałbym zająć się wyglądem swojego autka. przy pomocy waszej wiedzy i mojej pracy powinny być widoczne efekty. pozdrawiam

Opublikowano

Witam Panowie , Potrzebuję pomocy w usunięciu hologramów z mojego samochodu , czy możecie poradzić kogoś kto sobie z tym poradzi w okolicach Kielc ?

Opublikowano

Witam wszystkich, dopiero zaczynam zgłębiać tajniki kosmetyki samochodu więc będę bazował na Waszym doświadczeniu

Pozdrawiam z małopolski

Opublikowano

Witam. Adam, lat 23 - Poznań. Programista, pasjonat amator detailingu. Zamierzam poszerzyć swoją wiedzę na temat kosmetyki aut właśnie z tego forum.

Opublikowano

Witam

Dawno tu zaglądałem ale dopiero teraz stwierdziłem że pora się przywitać. Mam nadzieje że znajde tu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania:) Jestem amatorem i chciałbym zadbać o lakier mojego auta.