MatiRybson Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dzień dobry Wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_malzyk Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witam Wszystkich i Każdego z osobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamonblood Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Cześć. Grzegorz z Katowic Po przygodach z mechaniką samochodową przyszła pora na kosmetykę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowww Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pera007 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Witam wszystkich na początku swojej przygody z kosmetyką! Piotrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl3py Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam i Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomad Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Siema Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Nowak Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam wszystkich, mam 16 lat i od jakiegoś czasu bardzo zajarałem się auto-detailingiem, już planuje w przyszłości założyć firmę i zajmować się kosmetyką samochodów. Na razie zajmuję się autem rodziców i do tej pory dobrze mi idzie. Myślę że tu, w fajnej atmosferze nauczę się dużo więcej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcun Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam mam w zamiar zassac wiedze jaka jest tu na forum mam na imie jarek i jestem z Gdańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalJDM Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Dzień dobry. Pozdrawiam szerokie grono forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarolexSerwis Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Dzień dobry. Pozdrawiamy użytkowników forum. Karol / Serwis Marolex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlukasz Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam wszystkich, czas samego czytania się skończył. Teraz muszę się uaktywnić bo mam kilka pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanHortex Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieek Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam serdecznie wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automagic Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 witam, wszystkich autodetailerow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa19 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecenasbobko Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dzień dobry witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
box515 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam serdecznie , miło mi dołączyć do grona pasjonatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomeZ Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam wszystkich siedze tutaj juz dosc dlugo czas zaczac sie udzielać. Jestem amatorem detailingu http://cloud.tapatalk.com/s/588a36719e145/received_1317655824961913.jpeg? Do uzyskania tego efektu uzylem adbl szampon cola. Myte na dwa wiadra Glinka miękka pomaranczowa valet pro. Na to dressing auto finesse ultra glaze pod wosk soft 99 dark & black. Felgi valet pro dragon breath, opony valet pro traditional tyre dressing . Szyby carchem 3 w 1 z wnetrza nie mam niestety zdjec Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShinyBeetle Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdalena29 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 dzień dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetailingStoreZG Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q4Z Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choody92 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi